Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Po jun 08, 2009 10:12 pm

tist bmw ni dokončan. se je sestavljal menda celo noč pred showom.

drgač pa letos prvič kot tekmovalec, no...itak nekonkurenčno, sem pa šou z namenom, da vidim kako to zgleda še iz tega vidika. verjetno tega ne bom ponovil, ampak se bom šovov udeleževal zgolj kot gledalec :tomidelej: razen če uspem avto uredit v zadovoljivi meri

am...no, samo dogajanje, ne vem, nikjer nisem zasledil urnika, tako malo cel dan se zadeva kar vleče, ker prehodiš celotno prizorišče najmanj 10x (pač gre za manjši šov)

sicer pa kaj posebnega se pa res ni dogajalo, 2x striptiz, kateri ne pričara več nobenega vzdušja, ker je to vidno ravno na vsaki malo večji zabavi, tisto pitje piva tud 1 runda je trajal vse skup ravn 5 minut (ok, mogoče tud neinteres tekmovalcev, ampak je bla tud bl švoh motivacija) amm...kaj nej še rečem? hja no, sej drugač pa kar se tiče organizacije tak ni kej povedat.

aha mogoče me je zmotila ena zadeva. in sicer to, da so se smrkavci fijakal z bmxi in tistimi rogovilami in izvajal svoje fore okrog zloščenega pleha. sem stal gori nad garažo in sem malo opazoval, kako samozavestno je pobček preskakoval stožce in sem samo čakal, kdaj bo odletu v tweetija. da sem js tam stal kot lastnik, bi se sam 2x zapelu mim avta pa bi mu tist bicikl zabrisal v savo. nekak se mi zdi, da bi moral met varnostniki na vhodu mal misli tud na to, da take zadeve pač ne spadajo na eno tako prireditev. ko je škoda narejena, je prepozno.

pijača je bla, jedača je bla, minilo je brez izgredov, tako da overall ok :tomidelej:

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po jun 08, 2009 10:32 pm

C4V4L13R je napisal/-a:tist bmw ni dokončan. se je sestavljal menda celo noč pred showom.

drgač pa letos prvič kot tekmovalec, no...itak nekonkurenčno, sem pa šou z namenom, da vidim kako to zgleda še iz tega vidika. verjetno tega ne bom ponovil, ampak se bom šovov udeleževal zgolj kot gledalec :tomidelej: razen če uspem avto uredit v zadovoljivi meri

am...no, samo dogajanje, ne vem, nikjer nisem zasledil urnika, tako malo cel dan se zadeva kar vleče, ker prehodiš celotno prizorišče najmanj 10x (pač gre za manjši šov)

sicer pa kaj posebnega se pa res ni dogajalo, 2x striptiz, kateri ne pričara več nobenega vzdušja, ker je to vidno ravno na vsaki malo večji zabavi, tisto pitje piva tud 1 runda je trajal vse skup ravn 5 minut (ok, mogoče tud neinteres tekmovalcev, ampak je bla tud bl švoh motivacija) amm...kaj nej še rečem? hja no, sej drugač pa kar se tiče organizacije tak ni kej povedat.

aha mogoče me je zmotila ena zadeva. in sicer to, da so se smrkavci fijakal z bmxi in tistimi rogovilami in izvajal svoje fore okrog zloščenega pleha. sem stal gori nad garažo in sem malo opazoval, kako samozavestno je pobček preskakoval stožce in sem samo čakal, kdaj bo odletu v tweetija. da sem js tam stal kot lastnik, bi se sam 2x zapelu mim avta pa bi mu tist bicikl zabrisal v savo. nekak se mi zdi, da bi moral met varnostniki na vhodu mal misli tud na to, da take zadeve pač ne spadajo na eno tako prireditev. ko je škoda narejena, je prepozno.

pijača je bla, jedača je bla, minilo je brez izgredov, tako da overall ok :tomidelej:

dj me naslednic opozor ;) ;)

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po jun 08, 2009 10:35 pm

rok46 je napisal/-a:sami neki "hudi" avtomobili :lol:

pa to ne moreš verjet v kakšnem se folk vozi :? beli bmw 3 je v samem vrhu stylinga!

kaj manjka bmw-ju...je eden redkih u SLO k je naredu armaturo iz nule...veš kaj to pomen...vsaka linija je bila ročno narejena...kar se tiče same izvedbe lahko rečš samo kapo dol za trud(ki ga je preveč)...na zunanjosti ma par napak(mankajo meglenke, potolcen tu pa tam) ostalo je tko kot se zagre (m style)...
seveda je najlažje spluvat in to je to...

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Kraj: sl.konjice

Napisal/-a S-line- Po jun 08, 2009 10:36 pm

Tomo je napisal/-a:skoda, da me ni blo. Bi se najedu riža lahko spet 8)

ja tastar :roll: skoda, k bi nam se ti tvoj avto pokazau? sam pol nebi blo kunkorence a ne? a :clapclap
My Life Your Entertainment

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad Po jun 08, 2009 10:41 pm

se strinjam.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) To jun 09, 2009 12:05 am

Senad je napisal/-a:

se strinjam.

Eni pa res sam drek mešate po teh forumih!
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad To jun 09, 2009 12:11 am

clio (proton_freak) je napisal/-a:
Senad je napisal/-a:

se strinjam.

preberi si kaj pomeni forum... "skupnost ljudi kjer vsak izraža svoje mnenje" na kratko povedano.

kar je res je res. (ne pravim da je bla sama rižota, večina je pa res bla)

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix To jun 09, 2009 2:26 am

nekaterim je všeč rižota nekaterim je všeč clean, kaj se zdaj tolko z tem obadate? Pogledaš tisto kar ti je všeč :roll:
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® To jun 09, 2009 6:50 am

Sj zato je pa potem tukaj vzrok da je pri nas avtoshow tako malo cenjen pa nasploh naša tuning scena v slo če kdor se malo potrudi za avto ga prpele na show potem ga pa prešimfajo na polno na forumu al pa že samo da slikce na forum pa prešimfaajo,a ima pol lohk taki folk voljo iti na avtoshow ali pa kašna srečanja? :shock:
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) To jun 09, 2009 7:12 am

Senad je napisal/-a:
Senad je napisal/-a:

se strinjam.

preberi si kaj pomeni forum... "skupnost ljudi kjer vsak izraža svoje mnenje" na kratko povedano.

Se strinjam z tabo!Svoboda govora. Ampak sploh ti prepluvaš čisto vsak avto,ki se pojavi na showu ali pa tukaj!Rad bi videl tvoj avto! ;) Pa brez zamere.

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad To jun 09, 2009 7:17 am

Senad je napisal/-a:
Senad je napisal/-a:

se strinjam.

Se strinjam z tabo!Svoboda govora. Ampak sploh ti prepluvaš čisto vsak avto,ki se pojavi na showu ali pa tukaj!Rad bi videl tvoj avto! ;) Pa brez zamere.

sej pa mam predstavljen avto na forumu, vsi tak pisete koda skrivam kaki avto mam... vsakega ne prepljuvam, pač povem kaj si mislim, boljse to kot pa da nekomu govorim kak ma lepi avto, a v resnici ga nima...

odkod pa tebi to da vsaki avto prepluvam?

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To jun 09, 2009 7:19 am

če pa je res :con

:lol: :lol: :lol:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) To jun 09, 2009 8:10 am

croma_man je napisal/-a:če pa je res :con

:clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad To jun 09, 2009 8:23 am

croma_man je napisal/-a:če pa je res :con

:clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap

on se norca dela, ti pa si resn :P

dosta offtopica, naj se da kdo slike gor, da vidimo se kaj druga razn ... sej ves cesa :P

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To jun 09, 2009 8:32 am

res škoda, da se tako začno in zasmeti tema....še bi razumel, da neki "mulo" začne, ampak da upravnik-moderator začne z rižom, mi je pa skregano z logiko.... :roll:
...saj mogoče je res "riž" ampak podcenjevat in podcenljivo in posmehljivo pisat, je pa že neke vrste zloba_osebno, če bi že tako mislil, bi že zaradi ljudi, ki se dejansko trudijo, svoje mišljenje obdržal zase, kajti vsake oči imajo svojega malarja in vsak se trudi in prilagaja svojim finančnim zmogljivostim....skratka, jaz bi pohvalil vse udeležence..

kaj čmo :? meni je pa bilo prav fajn za pogledat, še tistih 5 eur sem rade volje dal, ker entuzijastov in fantov ki nekaj hočejo ustvarit, ni prav veliko, zato jim treba pomagat in jih vzpodbujat, vsekakor bolje imet bencinski hobby, kot pa po ulicah in kaj jaz vem kje vse lumparijo špilat...

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind To jun 09, 2009 8:47 am

Lepo povedano!
lp 8)

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) To jun 09, 2009 9:01 am

sašo5 je napisal/-a:res škoda, da se tako začno in zasmeti tema....še bi razumel, da neki "mulo" začne, ampak da upravnik-moderator začne z rižom, mi je pa skregano z logiko.... :roll:
...saj mogoče je res "riž" ampak podcenjevat in podcenljivo in posmehljivo pisat, je pa že neke vrste zloba_osebno, če bi že tako mislil, bi že zaradi ljudi, ki se dejansko trudijo, svoje mišljenje obdržal zase, kajti vsake oči imajo svojega malarja in vsak se trudi in prilagaja svojim finančnim zmogljivostim....skratka, jaz bi pohvalil vse udeležence..

kaj čmo :? meni je pa bilo prav fajn za pogledat, še tistih 5 eur sem rade volje dal, ker entuzijastov in fantov ki nekaj hočejo ustvarit, ni prav veliko, zato jim treba pomagat in jih vzpodbujat, vsekakor bolje imet bencinski hobby, kot pa po ulicah in kaj jaz vem kje vse lumparijo špilat...

:clapclap :clapclap :clapclap
Samo vidiš ko folk tega ne zna cenit!

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato To jun 09, 2009 9:38 am

clio (proton_freak) je napisal/-a: :clapclap :clapclap :clapclap
Samo vidiš ko folk tega ne zna cenit!

Tapravi je to napisal !!! :lol:
Slika

Uporabniški avatar
AUDI_freak
Nov uporabnik

Napisal/-a AUDI_freak To jun 09, 2009 11:14 am

in pol se spet eni čudijo zakaj obiskujemo raje showe v sosednij državah....

malo si preberite komentarje na drugih forumih o showih po tujini....... :P

je kar zanimivo.... :twisted: :twisted:

LP
AudiA6_freak

krimic
Nov uporabnik

Napisal/-a krimic To jun 09, 2009 11:21 am

Ja to je tko v sosednjih drzavah pac ne poznajo slovenske zavisti.. :D
Reku bom sam to da do zdej se nism prpelu avto na noben show v sloveniji razen na gospodarca lani,in nc druzga k pluvanje pa pluvanje noben pa noce slisat da taki avte delamo zase tko k se nam dopadejo in to je to.Kritika je pa sicer zmeraj dobrodosla samo ne tako kot je pri nas sam kritika pa nc pohval pa makar sam za spodbudo :P :D
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost