drgač pa letos prvič kot tekmovalec, no...itak nekonkurenčno, sem pa šou z namenom, da vidim kako to zgleda še iz tega vidika. verjetno tega ne bom ponovil, ampak se bom šovov udeleževal zgolj kot gledalec

am...no, samo dogajanje, ne vem, nikjer nisem zasledil urnika, tako malo cel dan se zadeva kar vleče, ker prehodiš celotno prizorišče najmanj 10x (pač gre za manjši šov)
sicer pa kaj posebnega se pa res ni dogajalo, 2x striptiz, kateri ne pričara več nobenega vzdušja, ker je to vidno ravno na vsaki malo večji zabavi, tisto pitje piva tud 1 runda je trajal vse skup ravn 5 minut (ok, mogoče tud neinteres tekmovalcev, ampak je bla tud bl švoh motivacija) amm...kaj nej še rečem? hja no, sej drugač pa kar se tiče organizacije tak ni kej povedat.
aha mogoče me je zmotila ena zadeva. in sicer to, da so se smrkavci fijakal z bmxi in tistimi rogovilami in izvajal svoje fore okrog zloščenega pleha. sem stal gori nad garažo in sem malo opazoval, kako samozavestno je pobček preskakoval stožce in sem samo čakal, kdaj bo odletu v tweetija. da sem js tam stal kot lastnik, bi se sam 2x zapelu mim avta pa bi mu tist bicikl zabrisal v savo. nekak se mi zdi, da bi moral met varnostniki na vhodu mal misli tud na to, da take zadeve pač ne spadajo na eno tako prireditev. ko je škoda narejena, je prepozno.
pijača je bla, jedača je bla, minilo je brez izgredov, tako da overall ok