Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
seicento 2
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a seicento 2 Pe jun 19, 2009 9:08 pm

Drey #24 je napisal/-a:
clio (proton_freak) je napisal/-a:
Drey #24 je napisal/-a:Uroš ne se pizidt, tvoj kolega je enako naredu na dan japmeeta!
8)

Pa sem mu povedal da to ni prav!In z tistoim šovom nimam jaz nič!Tak da za druge je meni vseeno

Sicer si pa ga imel možnost poklicat pa ga nisi tako da mi ne tega naprej metat ker nisem imel nič pri tem!Sem jaz tud par dni prej zvedel za tisti meet ki je blo 10 avtov!

nemečm glih naprej, sm ga poklical, pa mi je natrosu buče take da adijo pamet :roll:
8)

kaj nisem jaz tebi napisal če je met je drugo kot šov ali si res nizek

in jaz sem bil tudi org. pri onem šovu na ptuju

Žiga Novak
Nov uporabnik

Napisal/-a Žiga Novak Pe jun 19, 2009 10:21 pm

clio (proton_freak) je napisal/-a:Ljubljančani ne hodijo na štajesko mi bomo pa nehali hodit na njihove showe pa je!Očitno je enim to v interesu!

A obljubiš da te res ne bo?
Dej se pejt raj mal s poliestrom zadet pa kak vehast odbijač naredi, da si ne boš toliko k srcu gnal :lol: :lol: :lol:

Čist brez veze vseskup. Itak ste pa vi štajerci začeli z dodatnim prvenstvom. Če bi bil samo str, bi bilo več tekem za isto prvenstvo in več avtov, ki bi tekmovali na vseh tekmah, ne pa da zdej gledamo na str tekmah 25 avtov, štajerci bogi se pa itak dlje od mb ne morete pripeljat, ker vam je predaaaalllleeeeeeeččččč in imate zato raje 10 tekem v krogu 20km okoli maribora....

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) So jun 20, 2009 12:24 am

Žiga Novak je napisal/-a:
clio (proton_freak) je napisal/-a:Ljubljančani ne hodijo na štajesko mi bomo pa nehali hodit na njihove showe pa je!Očitno je enim to v interesu!

A obljubiš da te res ne bo?
Dej se pejt raj mal s poliestrom zadet pa kak vehast odbijač naredi, da si ne boš toliko k srcu gnal :lol: :lol: :lol:

Čist brez veze vseskup. Itak ste pa vi štajerci začeli z dodatnim prvenstvom. Če bi bil samo str, bi bilo več tekem za isto prvenstvo in več avtov, ki bi tekmovali na vseh tekmah, ne pa da zdej gledamo na str tekmah 25 avtov, štajerci bogi se pa itak dlje od mb ne morete pripeljat, ker vam je predaaaalllleeeeeeeččččč in imate zato raje 10 tekem v krogu 20km okoli maribora....

Zdaj pa me dobro poslušaj amater!
Da neboš ti zadet od česa drugega!Pazi kaj govoriš!
SVS to nardili PREKMURCI in ne štajerci iz kluba SRT Murska sobota in to samo zato ker so imeli z Jakom neke konflikte!Mi štajerci smo pa na vsakem šovu pa naj bo na primorskem,gorenskem,...kjer koli tam smo tudi mi (4 tuning team) nam nikjer ni predaleč!Zdaj mi pa naštej vsaj pet avtov iz lj ali okolice ki pa hodijo na štajersko-prekmurske showe!
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a BMW 850i So jun 20, 2009 6:52 am

Ja. mi smo začeli s svojimi druženji PP SVS in to leta 2007, kjer so sodelovali 3-4 pomurski klubi. Glavni namen je itak druženje. To SVS pa je dodatno, da se še kaj dodatno dogaja in da je na koncu še neka napestost. Sedaj pa v tem SVS sodeluje že 9 klubov, kjer se je priključil še štajerski del.

Glede teh datumov pa vedno isto. Vedno nam kdo skače v zelje. Mi v PP SVSju smo v mesecu marcu na podlagih ostalih srečanj (znanih datumov) naredili takšne termine, da se ne bi ujemali z STR, ker so nekateri, ki tekmujejo v tistem prvenstvu in nam ni interes, da bi to tistim onemogočili.

To se nam je že večkrat zgodilo. V letu 2008, ko smo imeli srečanje na sejmišču v G. Radgoni in bi lahko bil tudi pri nas STR - ne takrat so vrinili Ajdovščino. V istem letu se je pokrival termin s Cirkovcami (se mi zdi). Leto prej bi lahko bil tudi pri nas STR, smo se javili, pa so dobili Ptujčani (hvala bogu da je dobil bar nekdo iz tega konca) - nažalost je tisto srečanje odpadlo. In zaradi takšnih zadev mi nismo v STR, ker vedno je nekaj narobe in zato ne sodelujemo z Jakom (glede sistema, ni pa nobene osebne zadeve - zamere z naše strani). In vsa srečanja so od Lj naprej in je kar nekaj teh srečanj - posledično je tu tudi nekaj stroškov in zakaj bi imeli samo eni in isti te stroške. Čudno da je letos sploh dobil MB tekmo, ker je to za vaše kraje predaleč, ker morete enkrat iti tak daleč. Upam, da bodo prišli vsi ki tekmujejo v STRju na to srečanje.

Glede tega, kdo kam hodi haha
Mi smo hodili po celi Sloveniji na srečanja (2003 naprej od tu imam slike) Grosuplje, Ajdovščina, Koper,.. K nam pa noben od CE naprej nobeno leto - mogoče se je kakšen posameznik najdo. Zato pa tudi več ne hodimo-jo masovno na tiste šove pa vseeno pazimo na termine, da se ne pikrivajo. Samo kaj nam to pomaga če potem že spet oni naredijo naknadno termin na naš termin srečanj. Za srečanja se termini ne bi smeli spreminjati zaradi vremena, razen če je razlog kjer drugje. V tujini še nisem videl da bi spremenili termin zaradi slabega vremena. In sem bil že na veliko šovih v slabem vremenu.

Fajn se imejte , mi pa se vidimo v Cirkovcah.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So jun 20, 2009 8:22 am

Žiga Novak je napisal/-a:

haha stari ti si car.... kak dolgo obiskuješ showe ? Organiziraš kakšno zadevo ? Nam nikoli ni bil problem kam it. Se spomnim, ko smo organzirali tekmo (2006-2007) koliko jih je prišlo z LJ konca.... tak je in tak bo. Edina razlika med vami in nami je: da mi držimo skupaj vi pa bolj bogo. Bolj delate show biznise, kot pa Avtoshowe. Drage prijavnine, draga pijača, vstopnina za gledalce pa še bi lahko našteval...

GLede 25 avtov na tekmi STR se strinjam. (še manj bi jih gledal, če nebi blo emme spl in dB drag-a)
Pri nas jih je x3 ponavadi ;) čeprav so z lj konca že na začetku napovedali črno prihodnost Štajerskem in Prekmurskem koncu.
PP SVS je čist ql zadeva ;) oglasi se in se prepričaj

Lp
Zadnjič spremenil jay, dne So jun 20, 2009 8:33 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
džonče
Nov uporabnik

Napisal/-a džonče So jun 20, 2009 8:33 am

to je pa res noro!!

Mi smo tud imeli "slabo" vreme, ker je deževalo. Ampak smo kljub temu izvedli šov. Pa zaradi tega vseeno ni bilo malo tekmovalcev, zato tisti ki ima namen priti, pride tudi takrat. Zato bi se še enkrat zahvalil vsem tekmovalcem in obiskovalcem ki so prišli.

Zaradi slabega vremena pa nismo prestavljali šova, ker so skoraj vsi vikendi zasedeni. Če bi mi takrat prestavili bi se nam prekrival s terminom STR v Krškem.

Tekme STR-ja bi lahko malo gledali na druge termine in se jim prilagajali, tako kot se mi, ko določamo datume PP SVS.

Se vidimo v Cirkovcah ;)
Podprvak pokalnega prvenstva SV Slovenije 2009 v kategoriji Maksi komplet look z Opel Tigro - BASSADOR

Uporabniški avatar
AUDI_freak
Nov uporabnik

Napisal/-a AUDI_freak So jun 20, 2009 9:14 am

adijo ste eni tu gor ne!!

Kaj vam te dela.... :twisted: :twisted:
AudiA6_freak

jurko123
Nov uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a jurko123 So jun 20, 2009 9:40 am

Jaz bi prišel tudi na vaš konec ampak tekme v SQ no go pri vas... ne vem no, ni samo STR Avtoshow...

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 So jun 20, 2009 10:33 am

seicento 2 je napisal/-a:
Drey #24 je napisal/-a:
Drey #24 je napisal/-a:Uroš ne se pizidt, tvoj kolega je enako naredu na dan japmeeta!
8)

Pa sem mu povedal da to ni prav!In z tistoim šovom nimam jaz nič!Tak da za druge je meni vseeno

Sicer si pa ga imel možnost poklicat pa ga nisi tako da mi ne tega naprej metat ker nisem imel nič pri tem!Sem jaz tud par dni prej zvedel za tisti meet ki je blo 10 avtov!

nemečm glih naprej, sm ga poklical, pa mi je natrosu buče take da adijo pamet :roll:
8)

JAPmeet ne pomen da je to meeting, da se zberemo na parkplacu in debatiramo, je svojevrstn show. In nevem če si ti ta osebk s katerim sm govoru po telefonu in mi nakladal da imate vi nočni event, sm pol reku ok.. nakoncu pa vidim, da ste štartali celo na isto uro kot mi! Ok sej uredu, sam dejmo se et tle nek fairplay, usako sezono se zberemo prej in določimo termine showov pol se pa itk najde negdo ki bo na zaseden termin naredu show, mislm skregano je tle mal z logiko da greš delat ti nek show na dan ko je že nek drugi show, hočeš pa imet tekmovalce oz. gledalce. no go ;)

8)

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) So jun 20, 2009 11:19 am

Drey #24 je napisal/-a:
seicento 2 je napisal/-a:
Drey #24 je napisal/-a:
8)

8)

JAPmeet ne pomen da je to meeting, da se zberemo na parkplacu in debatiramo, je svojevrstn show. In nevem če si ti ta osebk s katerim sm govoru po telefonu in mi nakladal da imate vi nočni event, sm pol reku ok.. nakoncu pa vidim, da ste štartali celo na isto uro kot mi! Ok sej uredu, sam dejmo se et tle nek fairplay, usako sezono se zberemo prej in določimo termine showov pol se pa itk najde negdo ki bo na zaseden termin naredu show, mislm skregano je tle mal z logiko da greš delat ti nek show na dan ko je že nek drugi show, hočeš pa imet tekmovalce oz. gledalce. no go ;)

8)

Polno glavo že mam teh sestankov!5X sem se vozil iz mb v lj na te sestanke na koncu pa ljubljančani itak nardite po svoje.

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 So jun 20, 2009 11:30 am

valda da nardimo po svoje a bom po tvoje delu show? :P datumsko smo pa nardil točno na datum, ki sem ga povedal na sestanku ;)
8)

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) So jun 20, 2009 11:32 am

Drey #24 je napisal/-a:valda da nardimo po svoje a bom po tvoje delu show? :P datumsko smo pa nardil točno na datum, ki sem ga povedal na sestanku ;)
8)

Ja mi tud pa je bil tudi Oštir tam pa je vseeno zdaj naredo na naš datum tako da prosim

aleshondas
Novinec

Napisal/-a aleshondas So jun 20, 2009 11:38 am

in pol se narod čudi zakaj ni nikomur več v interesu hodit na šove!!
7 gen honda civic sport

Uporabniški avatar
modra
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a modra Ne jun 21, 2009 12:37 pm

lp, modra

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Kraj: sl.konjice

Napisal/-a S-line- Ne jun 21, 2009 12:52 pm

modra je napisal/-a:komentar ni potreben :)

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=70398

:D :D :D :D :D :D :rofl :rofl
My Life Your Entertainment

Sing
Nov uporabnik

Napisal/-a Sing Po jun 22, 2009 10:05 am

modra je napisal/-a:komentar ni potreben :)

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=70398

ni nam bilo dolgčas, ne :D

No in še moje mlišenje o celi temi, ki ste jo načeli tukaj gor...

Fantje bodite iskreni in se vprašajte koliko vas tukaj gor pljuva čez razne stvari in izraža nezadovoljstva, ko pa je kaj potrebno postoriti pa vas ni zraven. Izjeme seveda tudi so.
Sam sem preveril situacijo v zvezi z dogodkom v Kočevju in zakaj ravno ta prestavljen za prihodnjo soboto ter tako dobil drugačno mnenje kot pa ob prvem postu ko sem videl, da je zadeva prestavljena:
Razlogi:
1.) slabo vreme in napoved toče
Spet nekateri bi se pritoževali ob morebitni toči kako lahko organizator kljub napovedi forsira takšno prireditev. Torej? Je naredil prav!
2.) Ker program katerega si je organizator zamislil (eden boljših na Slovenskih Showih) zahteva velik zalogaj in buget za takšno prireditev in kot sem tudi sam izvedel je skupina karma in gostje zaradi spremembe datuma pristala le za teden dni kar pomeni da to ni bila izključno organizatorjeva volja pač pa programa za katerega ob odpovedi lahko organizator plača ali pa izgubi akontacijo, ki ni majhna.

Da ne bo kakšne zmote okoli te teme, saj nisem kakšen tesni prijatelj z organizatorjem vendar je situacija nastala žal tako, da je bil organizator očitno primoran zadevo prestaviti le na naslednjo soboto.

Glede raznih komentarjev okoli štajerske in Lj pa sledeče.
Sam sem bil naprimer lansko leto na Avto showu v prekmurju, če se ne motim v avgustu mesecu in je zaradi slabe varnosti odpadel nočni styling zaradi katerega sem prišel v prvi vrsti in to iz Lj.
Ker nisem konfliktna oseba nisem šel pisati na forum z velikimi črkami kako katastrofalno se je izteklo in podobno pač pa sem si vzel v zakup celo zadevo in si tako raje privoščil deci domačega prekmurčana in nazaj veselo zavijal skozi ovinke do Lj ;)

Zakaj nekateri vse takoj pogledate črno in v še večjem nasprotju med eno in drugo regijo.
Ko bodo organizatorji kdaj poklicali koga po telefonu ali pa poslali kakšno pošto z vabilom posameznim tekmovalcem bomo počasi začeli dobivati občutek, da sledimo nivoju tujini.

Še vedno pa menim, da v sloveniji manjka avtomobilistični dogodek na bazi campiranja ;)
Tam bomo vsi pijani in največji prijatelji med seboj :D

PA v Cirkovcih naredite Night Tuning Show, pa pridemo zvečer v Cirkovce!
Pa tut bazen bomo sabo prnesl sam plac nam dajte :D

LP ;)

Uporabniški avatar
modra
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a modra Po jun 22, 2009 3:18 pm

jst se pridružujem singu... pomembna je zabava, ni treba da vsaka stvar napelje na kregarijo in obtoževanje...

poleg vsega, naša zabavna reportaža ni bila namenjena provokaciji Gašperja zaradi njegovega showa... preprosto želeli smo si show

kot je že napisal sing, bomo v soboto z veseljem prišli z bazenčkom :)
lp, modra

LCS
Nov uporabnik

Naj še jaz oddam svoje mišljenje

Napisal/-a LCS Po jun 22, 2009 8:35 pm

Sam sem sicer lani začel tekmovati v str, bil pa sem tudi na lanskem showu v gornji radgoni in moram priznat da mi je bil zelo všeč. Ne gelde na to na katerem showu si se najdejo kakšne reči, ki niso korektno izpeljane, vendar sem mnenja da se te stvari ne napihujejo in blatijo po forumih. Saj nikoli ne bo vse 100% OK 8)

Lani sem opazil veliko kregarije na str showih, ki so večinoma bile upravičene, vedar na nobenem showu ne bo nikoli za vse prav in potem za piko na i se po forumih začnejo blatenja vse povprek.

Potem se najdejo še kake cvetke, ki sploh nismo bile na nobenem showu in solijo pamet vsem po vrsti pa smo tam kjer se meša oz soli drek :D

Res je da je treba stvari razčistiti samo dajte jih na sestankih, osebno na showih ali preko PM.

Ste se morda vprašali kakšno oceno si ustavi recimo neki gledalec foruma, ki ni še nikoli bil na teh tekmovanjih ali srečanjih, pa bi se rad začel udeleževat!!?
Mene bi ob takih komentarjih minila želja in mislim da nisem edini. Če pogledamo leta nazaj, koliko je bilo avtomobilov na showih in primerjamo z današnjimi je poraz na celi črti. Namesto, da bi se število udeležencev povečevalo je ravno obratno.

No upam da se bo zadeva glede 27.6.2009 dobro uredila, sam bom sicer obiskal kočevje, letos mi žal ne bo zneslo obiskat prekmurske in štajerske konce, bom pa za to drugo leto večkrat gor, sej smo dolenjci dost konkurenčni v pitju z SV kolegi. :D :D

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Re: Naj še jaz oddam svoje mišljenje

Napisal/-a SENATOR Sr jun 24, 2009 9:43 am

LCS je napisal/-a:Sam sem sicer lani začel tekmovati v str, bil pa sem tudi na lanskem showu v gornji radgoni in moram priznat da mi je bil zelo všeč. Ne gelde na to na katerem showu si se najdejo kakšne reči, ki niso korektno izpeljane, vendar sem mnenja da se te stvari ne napihujejo in blatijo po forumih. Saj nikoli ne bo vse 100% OK 8)

Lani sem opazil veliko kregarije na str showih, ki so večinoma bile upravičene, vedar na nobenem showu ne bo nikoli za vse prav in potem za piko na i se po forumih začnejo blatenja vse povprek.

Potem se najdejo še kake cvetke, ki sploh nismo bile na nobenem showu in solijo pamet vsem po vrsti pa smo tam kjer se meša oz soli drek :D

Res je da je treba stvari razčistiti samo dajte jih na sestankih, osebno na showih ali preko PM.

Ste se morda vprašali kakšno oceno si ustavi recimo neki gledalec foruma, ki ni še nikoli bil na teh tekmovanjih ali srečanjih, pa bi se rad začel udeleževat!!?
Mene bi ob takih komentarjih minila želja in mislim da nisem edini. Če pogledamo leta nazaj, koliko je bilo avtomobilov na showih in primerjamo z današnjimi je poraz na celi črti. Namesto, da bi se število udeležencev povečevalo je ravno obratno.

No upam da se bo zadeva glede 27.6.2009 dobro uredila, sam bom sicer obiskal kočevje, letos mi žal ne bo zneslo obiskat prekmurske in štajerske konce, bom pa za to drugo leto večkrat gor, sej smo dolenjci dost konkurenčni v pitju z SV kolegi. :D :D

Nekateri pač pluvajo ker se čutijo oškodovani, drugi samo da zdrahe delajo, tretji pa zgolj iz fovšarije.
To so pač faktorji, ki bodo na tekmah zmeraj prisotni, ker je pač nekorektnosti še in še, ampak tega se žal ne da odpravit.

Dejstvo pa je, da to nič ne koristi naši sceni, katero sem tudi sam iz več razlogov zapustil. ;)
Verjamem da je že marsikdo, ki bi hotel tekmovati, zaradi takih in drugačnih ''škandalov'', enostavno to željo opustil.

LP
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So jun 27, 2009 7:17 am

Jaz še vedno pridem... :EE .
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov