ni nam bilo dolgčas, ne
No in še moje mlišenje o celi temi, ki ste jo načeli tukaj gor...
Fantje bodite iskreni in se vprašajte koliko vas tukaj gor pljuva čez razne stvari in izraža nezadovoljstva, ko pa je kaj potrebno postoriti pa vas ni zraven. Izjeme seveda tudi so.
Sam sem preveril situacijo v zvezi z dogodkom v Kočevju in zakaj ravno ta prestavljen za prihodnjo soboto ter tako dobil drugačno mnenje kot pa ob prvem postu ko sem videl, da je zadeva prestavljena:
Razlogi:
1.) slabo vreme in napoved toče
Spet nekateri bi se pritoževali ob morebitni toči kako lahko organizator kljub napovedi forsira takšno prireditev. Torej? Je naredil prav!
2.) Ker program katerega si je organizator zamislil (eden boljših na Slovenskih Showih) zahteva velik zalogaj in buget za takšno prireditev in kot sem tudi sam izvedel je skupina karma in gostje zaradi spremembe datuma pristala le za teden dni kar pomeni da to ni bila izključno organizatorjeva volja pač pa programa za katerega ob odpovedi lahko organizator plača ali pa izgubi akontacijo, ki ni majhna.
Da ne bo kakšne zmote okoli te teme, saj nisem kakšen tesni prijatelj z organizatorjem vendar je situacija nastala žal tako, da je bil organizator očitno primoran zadevo prestaviti le na naslednjo soboto.
Glede raznih komentarjev okoli štajerske in Lj pa sledeče.
Sam sem bil naprimer lansko leto na Avto showu v prekmurju, če se ne motim v avgustu mesecu in je zaradi slabe varnosti odpadel nočni styling zaradi katerega sem prišel v prvi vrsti in to iz Lj.
Ker nisem konfliktna oseba nisem šel pisati na forum z velikimi črkami kako katastrofalno se je izteklo in podobno pač pa sem si vzel v zakup celo zadevo in si tako raje privoščil deci domačega prekmurčana in nazaj veselo zavijal skozi ovinke do Lj
Zakaj nekateri vse takoj pogledate črno in v še večjem nasprotju med eno in drugo regijo.
Ko bodo organizatorji kdaj poklicali koga po telefonu ali pa poslali kakšno pošto z vabilom posameznim tekmovalcem bomo počasi začeli dobivati občutek, da sledimo nivoju tujini.
Še vedno pa menim, da v sloveniji manjka avtomobilistični dogodek na bazi campiranja
Tam bomo vsi pijani in največji prijatelji med seboj
PA v Cirkovcih naredite Night Tuning Show, pa pridemo zvečer v Cirkovce!
Pa tut bazen bomo sabo prnesl sam plac nam dajte
LP