Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Staccatto
Novinec

Kraj: Tropovci

Napisal/-a Staccatto Ne avg 16, 2009 1:30 am

mater ste eni bedni ej z takimi blesavimi komentari! če vam ne paše vam ni treba na šove hodit....pa pustite raje ostale kere majo veselje it tja pa se družit naj uživajo!!! :oops: roady pa itak use pobere ;) :P
Pre ka mam prevelik avto zato nega več The Stroja :)

vargazon
Nov uporabnik

Napisal/-a vargazon Ne avg 16, 2009 8:16 am

Pozdravljeni
Najprej se vam opravičujem, ker nismo razdelili priznan saj smo bili časovno omejeni. Glede košev pa je res bilo slabo. Hvala vsem za udeležbo mi pa se bomo potrudili da mo drugo leto te napake odpravili. :D
lp
Zadnjič spremenil vargazon, dne Ne avg 16, 2009 8:22 am, skupaj popravljeno 1 krat.

vargazon
Nov uporabnik

Napisal/-a vargazon Ne avg 16, 2009 8:21 am

Pa še nekaj bi povedal da ni šlo časovno skoz nismo krivi mi apak ocenjevalci oz. organizatorjii ocenjevanja za PP SVS saj sem parkrat jih opozoril da naj začnejo z ocenjevanjem, oni pa so rekli da bodo počasi že začeli in da bo do18 ure ziher vse končano.

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a BMW 850i Ne avg 16, 2009 9:32 am

vargazon je napisal/-a:Pa še nekaj bi povedal da ni šlo časovno skoz nismo krivi mi apak ocenjevalci oz. organizatorjii ocenjevanja za PP SVS saj sem parkrat jih opozoril da naj začnejo z ocenjevanjem, oni pa so rekli da bodo počasi že začeli in da bo do18 ure ziher vse končano.

Ja točno tak

Ja, smo rekli da bomo počasi začeli z ocenjevanjem ja in to že z finalnim delom. V tem času smo pa opravljali že z kvalifikacijami oz. popis prisotnih avtomobilov in priprava papirjev za finalno ocenjevanje. Tako da hitreje ne gre, smo pa začeli takoj kot sem prišel. Tako, ko sem povedal da bomo počasi začeli smo mi že delali s polno paro.

:lol:

Bilo je lepo vroče pa corveta je bila prava.

Drugo leto spet
Predsednik AK Street race team MS

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne avg 16, 2009 9:37 am

corvetta je res hudobija :twisted: sploh njegov u izi burnout z 3000rms :shock: :twisted:

Slika

Slika

Slika

Slika

dovolj nizko ? :) pa še jeb... muha bla na blatniku :)
Slika

Slika

okusno in pikantno ;)
Slika
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne avg 16, 2009 9:47 am

malo SPL-a

Slika

Slika

Slika

Slika

majca owna

Slika
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

vargazon
Nov uporabnik

Napisal/-a vargazon Ne avg 16, 2009 10:59 am

corvetta je komaj zvečer pokazala kako gre :D

1234
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a 1234 Ne avg 16, 2009 5:22 pm

vargazon je napisal/-a:Pa še nekaj bi povedal da ni šlo časovno skoz nismo krivi mi apak ocenjevalci oz. organizatorjii ocenjevanja za PP SVS saj sem parkrat jih opozoril da naj začnejo z ocenjevanjem, oni pa so rekli da bodo počasi že začeli in da bo do18 ure ziher vse končano.

Ma saj nima tolk vloge čas ter ker kaj je, večjo vlogo je igralo to, da bilo res vredu super avti, super punce, super vreme ter še bolj super družba. :D ;)

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Po avg 17, 2009 9:04 am

še nekaj slik iz srečanja :

http://torstorm.moj-album.com/album/16688530/

Lossy
Nov uporabnik

Napisal/-a Lossy Po avg 17, 2009 1:22 pm

lenivec je napisal/-a:
Lossy je napisal/-a: roady lahk ti pa dam jaz kake moje pokale ker vidim da si jih full želiš in da nimaš pogojev ga dobit bogi sam ne jokat okay?

roady si želi pokale za tote čungalunga al kaj mate, teh pa ti nimaš. ker tebi dajo tisti pokal za naj ****** na tekmi :D pač tolažilna nagrada da ma pol mati mir doma da ji ne jočeš 1 tedn

leny mi2 sma s eže 1x zmenla da mene ne komantiraš in jaz tebe ne pa boma oba srečna. drugačer pa si še zmer isti luzer kot si bil pred leti ne vtikaj se kjer nimaš dobene besede in nič

čaw mali
državni prvak: amater extreme 2009

32 styling awords in 2009
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost