...:::Team:::... je napisal/-a:Kak ste smotani....za tote smrdljive pokale bi se ubili med seboj. Lossy ti bom kupo jaz en vlki pokal pa še napišem ti gor kaj hočeš po želji. Ne razumem vas da vam en (ponavadi grdi) kos kovine tolko pomeni. Meni osebno je v interesu druženje, j**eš avte pa tone plastik pa športne filtre važna je družba, čeprav nekateri izstopajo. Dobiš pokal, pa kaj zaj da se boš lahko pred babico pa p***** hvalo, da ker maš malega maš pa en vlki pokal doma, ker maš neki superduper extraprefakani avto s tono plastike, pa da si glavni zvečer pred gostilno ko neonke vpališ?
Če že bi se naredil show na katerem ne bi bilo pokalov in nič, samo razstava avtomobilov takšnih in drugačnih, ampak to seveda ne pride v poštev ker če ne dobi pokala se sploh nebo tam prikazal.
Meni osebno je že bedno, ker vedno ma nekdo neke pripombe glede showa, redkokdaj kdo pohvali, logično da ne more biti vse popolno, ker smo ljudje in delamo napake, ampak ko ti po shovu nekomu napišeš, da je ful bil bvz show pa vse, ja pm, od kje naj človek dobi voljo za organizacijo naslednje leto?
Se opravičujem za OFF, ampak v vsaki temi vedno ista zgodba pa lep dan še naprej
4tuning_team je napisal/-a:....*Lossy...glede poštenosti pa prosim...nebi izgubljal besed, kdo je pošten in kdo ni...
Tudi ti osebno nisi vrhunski sodnik ali pa pošten pri ocenjevanju v STR-u.
Veš, kako težko je ocenit vozilo, sploh če ni po tvojem okusu.
V Sloveniji je pač mal ljudi, ki se dober spoznajo na predelave in ki bi se ukvarjali z ocenjevanjem.
Boštjan
Lossy je napisal/-a:sodla sta le 2 sodnika za open prvenstvo.
pa še nekaj. če tekmujete v SVS in tam ste redimo 1.2.3 ni pošteno da potem še isti avto tekmuje v odprtem prvenstvu. to je bedarija totalna.
Lossy je napisal/-a:AlxXx_BMW
se ti opravičujem ker sm u tvoji temi zasmetil z tem. sam hotu sem vedet kak se bo tu sodlo, ker če bi blo isto kot prejšen teden nas ene par nebi pršlo. tko pa če bo kot si rekel
lahk računaš ju3 na ene 5 dodatnih avtov
lp
Lossy je napisal/-a:4tuning_team je napisal/-a:....*Lossy...glede poštenosti pa prosim...nebi izgubljal besed, kdo je pošten in kdo ni...
Tudi ti osebno nisi vrhunski sodnik ali pa pošten pri ocenjevanju v STR-u.
Veš, kako težko je ocenit vozilo, sploh če ni po tvojem okusu.
V Sloveniji je pač mal ljudi, ki se dober spoznajo na predelave in ki bi se ukvarjali z ocenjevanjem.
Boštjan
kaj je narobe z mojim sojenjem u str?? u str nemoreš gulufat tudi če bi hotel ker je dober pravilnik ki točno navede kaj si zalsuži koliko točk.
tak da sam tiho mi bodi dragi boštnaj škrge
AlxXx_BMW je napisal/-a:Lossy je napisal/-a:AlxXx_BMW
se ti opravičujem ker sm u tvoji temi zasmetil z tem. sam hotu sem vedet kak se bo tu sodlo, ker če bi blo isto kot prejšen teden nas ene par nebi pršlo. tko pa če bo kot si rekel
lahk računaš ju3 na ene 5 dodatnih avtov
lp
Opravičilo sprejeto od obeh,
glejta, vsi člani STS team-a bomo poskrbeli, da bo celoten show pravičen! Za show smo se vsi maksimalno potrudili, da bo res lahko uspel, tako kot si ga zamišljamo.
Vi2 samo dobro voljo prinesita polek in se pustita presenitit iz naše strani in sposobnosti v organizaciji :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost