Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a BMW 850i Pe jul 24, 2009 11:21 am

Glede čistoče v dežju:

V PP SVS imamo tudi točke za čistočo ja. Sedaj če pa dežuje pa so avti srani pa itak dobi 0 ali 1 točko in to itak vsi (da se videt če je avto bil spucan na frišno in ga je dež dobo ali pa je že stara umazanija na avtu), če pa je kateri takrat čistil, ko je nehalo deževati pa se je normalno za trud lahko zaslužil npr. 3 točke.

Glede ocenjevanja v PP SVS je tako (ne vem kako so imeli za open) sodnik je tisti, ki ti bo ocenil avto in dal točke - mu ni potrebno sploh komentirat za kaj se je tak odločil (vsak ima svoj okus) nekomu se pač vidi nekomu pač ne. (da bi ti povedal moral bi imeti to da bi dobo več točk je nesmisel, ker se drugemu pa spet tisto nebi videlo in spet nebi bilo dobro -avto pa itak dela vsak zase - zato pa imamo v PP SVS bolj splošno narejen pravilnik in ne čist po detaljih npr. imaš to imaš ono) In v PP SVS ocenjujejo 4 sodniki različnih klubov in od rezultate najslabših točk in najboljših točk se črtajo, ostanejo točke dveh sodnikov ki na koncu štejejo. To pa ravno zaradi tega, da če si kolega ali pa te mrzi ali pa ga sodnik redno kiksa bo potem ravno te rezultat neveljaven. Ostaneta sredinska dva ki se seštejeta in potem je neka realna ocena. Potem pa se še za končno sezonsko prvenstvo tvoji rezultati od npr. 8 tekem (najboljši in 2 najslabša rezultata črtata) štejejo le rezultati 5. tekem, ki so najbolj realni.

V bistvo pa je itak druženje. Zato tudi v PP SVSju ni pokalov na samih tekmah edino na koncu kjer je zaključni del, kjer se vse tekme seštejejo tam bo najboljšim dan pokal.
Predsednik AK Street race team MS

Lossy
Nov uporabnik

Napisal/-a Lossy Pe jul 24, 2009 11:43 am

sodla sta le 2 sodnika za open prvenstvo.

v murski so mi 4-je in je blo use okay. tu sta pa bla le dva ki nista vedla kaj bi delala sploh (moje mnenje in še nekaterih z showa)

pa še nekaj. če tekmujete v SVS in tam ste redimo 1.2.3 ni pošteno da potem še isti avto tekmuje v odprtem prvenstvu. to je bedarija totalna. pa da je zmagala tigra, ki ima počen zadn odbijač, spokano aramturko in še in še... ampak to je druga zgodba
državni prvak: amater extreme 2009

32 styling awords in 2009

Lossy
Nov uporabnik

Napisal/-a Lossy Pe jul 24, 2009 11:47 am

...:::Team:::... je napisal/-a:Kak ste smotani....za tote smrdljive pokale bi se ubili med seboj. Lossy ti bom kupo jaz en vlki pokal pa še napišem ti gor kaj hočeš po želji. Ne razumem vas da vam en (ponavadi grdi) kos kovine tolko pomeni. Meni osebno je v interesu druženje, j**eš avte pa tone plastik pa športne filtre važna je družba, čeprav nekateri izstopajo. Dobiš pokal, pa kaj zaj da se boš lahko pred babico pa p***** hvalo, da ker maš malega maš pa en vlki pokal doma, ker maš neki superduper extraprefakani avto s tono plastike, pa da si glavni zvečer pred gostilno ko neonke vpališ?

Če že bi se naredil show na katerem ne bi bilo pokalov in nič, samo razstava avtomobilov takšnih in drugačnih, ampak to seveda ne pride v poštev ker če ne dobi pokala se sploh nebo tam prikazal.

Meni osebno je že bedno, ker vedno ma nekdo neke pripombe glede showa, redkokdaj kdo pohvali, logično da ne more biti vse popolno, ker smo ljudje in delamo napake, ampak ko ti po shovu nekomu napišeš, da je ful bil bvz show pa vse, ja pm, od kje naj človek dobi voljo za organizacijo naslednje leto?

Se opravičujem za OFF, ampak v vsaki temi vedno ista zgodba pa lep dan še naprej
;)

glerde pokalov. jih mam dosti doma in mi dol visi če še dobim kerga letos al ne. lahk dam tebi kakega da neboš tk kisel

gre se men za POŠTENOST da veš zakaj je on avto zmagal ne pa da zmaga avto ko mu zadnega odbijača manka 5cm in cela armaturka spokana?

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a BMW 850i Pe jul 24, 2009 11:59 am

Vsak klub ki je v PP SVSju in organizira tekmo ima verjetno tudi odprto tekmovanje v katerem lahko tekmujejo vsi tudi člani klubov PP SVS. To tekmovanje PP SVS pa je drugi del tekmovanja in nima veze z odprtim.

Npr. v odprtem so lahko pokali ali denarna nagrada ,...(lahko tudi drugi pravilnik, druge kategorije,..) zakaj ne bi smeli tekmovati PP SVSjevci - s tem bi lahko bili nekateri oškodovani.
Open je za vse in tako je tudi prav. (Tekme PPSVS pa ostali ne člani teh klubov - ne gledat, kot da tega ni na srečanju - naj vas to ne moti)
Predsednik AK Street race team MS

4tuning_team
Novinec

Kraj: Podčetrtek

Napisal/-a 4tuning_team Pe jul 24, 2009 12:03 pm

....*Lossy...glede poštenosti pa prosim...nebi izgubljal besed, kdo je pošten in kdo ni...
Tudi ti osebno nisi vrhunski sodnik ali pa pošten pri ocenjevanju v STR-u.
Veš, kako težko je ocenit vozilo, sploh če ni po tvojem okusu.
V Sloveniji je pač mal ljudi, ki se dober spoznajo na predelave in ki bi se ukvarjali z ocenjevanjem.
Boštjan

Lossy
Nov uporabnik

Napisal/-a Lossy Pe jul 24, 2009 12:09 pm

4tuning_team je napisal/-a:....*Lossy...glede poštenosti pa prosim...nebi izgubljal besed, kdo je pošten in kdo ni...
V Sloveniji je pač mal ljudi, ki se dober spoznajo na predelave in ki bi se ukvarjali z ocenjevanjem.
Boštjan

kaj je narobe z mojim sojenjem u str?? u str nemoreš gulufat tudi če bi hotel ker je dober pravilnik ki točno navede kaj si zalsuži koliko točk.
tak da sam tiho mi bodi dragi boštnaj škrge :lol:

boki92
Nov uporabnik

Napisal/-a boki92 Pe jul 24, 2009 12:10 pm

se mal pa se boste stepli :D zdravoo lossy ne bit tok zivcn bos na stara leta gubast :D

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Pe jul 24, 2009 12:11 pm

Lossy je napisal/-a:sodla sta le 2 sodnika za open prvenstvo.

pa še nekaj. če tekmujete v SVS in tam ste redimo 1.2.3 ni pošteno da potem še isti avto tekmuje v odprtem prvenstvu. to je bedarija totalna.

s tem se tud jaz strinjam. Tekmuj v eni ali drugi kategoriji. Drugače je sama zmešnjava
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

4tuning_team
Novinec

Kraj: Podčetrtek

Napisal/-a 4tuning_team Pe jul 24, 2009 12:15 pm

...*lossy...jaz se nebi norca delal.
Pa da nebi o tem, če lahka ali ne moreš golufat...
Boštjan

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Napisal/-a jay Pe jul 24, 2009 12:17 pm

fantje ne preveč smetit temo o jutrišnjem showu!

vreme v Mb bo bombastično :)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
AlxXx_BMW
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a AlxXx_BMW Pe jul 24, 2009 12:24 pm

O.K. zdaj pa tak:

Meni sploh ni jasno, zakaj se v to temo pišejo stvari, ki so bile na drugih showih. Če je koga na določenem showu kaj motilo, naj napiše pod njihovo temo :) Naš show še sploh ni bil, in ko bo mimo, bomo rade volje sprejeli vaše kritike :)

Kar se mene tiče, nekdo ki je v PP SVS, nebi smel tekmovati v Open. (beri: ne bo)
Glejte, kar je blo drugod, je pač blo... to je že mimo... ne moreš nič spremenit.

Naš show bo jutri, program bo pester, s seboj prinesite dobro voljo in lepo vreme 8)

Se vidimo ! :-P

p.s.: Lossy: malo si zašel iz teme. Naš show še sploh ni bil, ti pa delaš tako paniko glede ocenjevanja na drugih showih.

Uporabniški avatar
AUDI_freak
Nov uporabnik

Napisal/-a AUDI_freak Pe jul 24, 2009 12:31 pm

Fantje nehajte......kak se vam da...

še malo pa spet nebo interesa na show prit...če se že zdaj kregate.. kaj še le bo...uuu...

.... raje povejte kaj več o tej krožni vožnji...ker to bo pa zanimivo....malo po totem Mariboru krožit in ljudem velike oči povzročit...bemti....hehe :P
AudiA6_freak

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Napisal/-a jay Pe jul 24, 2009 12:33 pm

@miha: jaz bom za tebo vozil :) da se bo samo muzika slišala, rje pa se nebo vidlo :twisted:

bo pa lepa vožnja

Slika
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Lossy
Nov uporabnik

Napisal/-a Lossy Pe jul 24, 2009 12:34 pm

AlxXx_BMW

se ti opravičujem ker sm u tvoji temi zasmetil z tem. sam hotu sem vedet kak se bo tu sodlo, ker če bi blo isto kot prejšen teden nas ene par nebi pršlo. tko pa če bo kot si rekel

lahk računaš ju3 na ene 5 dodatnih avtov

lp

Uporabniški avatar
AUDI_freak
Nov uporabnik

Napisal/-a AUDI_freak Pe jul 24, 2009 12:40 pm

jay je napisal/-a:@miha: jaz bom za tebo vozil :) da se bo samo muzika slišala, rje pa se nebo vidlo :twisted:

bo pa lepa vožnja

Slika

to mi deli.....

res si organizatorji zaslužijo sonce.....

ajd

se vidimo jutr..
AudiA6_freak

boki92
Nov uporabnik

Napisal/-a boki92 Pe jul 24, 2009 12:41 pm

Lossy je napisal/-a:AlxXx_BMW

se ti opravičujem ker sm u tvoji temi zasmetil z tem. sam hotu sem vedet kak se bo tu sodlo, ker če bi blo isto kot prejšen teden nas ene par nebi pršlo. tko pa če bo kot si rekel

lp
pa mene zravn stej :D

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Napisal/-a jay Pe jul 24, 2009 12:45 pm

vreme bo 8) vabljeni ste tudi k tekmovanju v avtoakustiki. 8)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
AlxXx_BMW
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a AlxXx_BMW Pe jul 24, 2009 12:47 pm

lp

Opravičilo sprejeto od obeh,

glejta, vsi člani STS team-a bomo poskrbeli, da bo celoten show pravičen! Za show smo se vsi maksimalno potrudili, da bo res lahko uspel, tako kot si ga zamišljamo.

Vi2 samo dobro voljo prinesita polek in se pustita presenitit iz naše strani in sposobnosti v organizaciji :P

gal19
Nov uporabnik

Napisal/-a gal19 Pe jul 24, 2009 12:48 pm

Lossy je napisal/-a:
4tuning_team je napisal/-a:....*Lossy...glede poštenosti pa prosim...nebi izgubljal besed, kdo je pošten in kdo ni...
Boštjan

kaj je narobe z mojim sojenjem u str?? u str nemoreš gulufat tudi če bi hotel ker je dober pravilnik ki točno navede kaj si zalsuži koliko točk.
tak da sam tiho mi bodi dragi boštnaj škrge :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lossy
Nov uporabnik

Napisal/-a Lossy Pe jul 24, 2009 12:51 pm

AlxXx_BMW je napisal/-a:

lp

Opravičilo sprejeto od obeh,

glejta, vsi člani STS team-a bomo poskrbeli, da bo celoten show pravičen! Za show smo se vsi maksimalno potrudili, da bo res lahko uspel, tako kot si ga zamišljamo.

Vi2 samo dobro voljo prinesita polek in se pustita presenitit iz naše strani in sposobnosti v organizaciji :P

z kolegi mamo že dobro voljo pripravljeno zaj še sma na vreme čakamo in s evidimo ju3

P.S. privatno sporočilo imaš

Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost