Srečanja avtomobilskih navdušencev...

BraaZ
Novinec

Kraj: Grosuplje :) SELO:)

Napisal/-a BraaZ To okt 20, 2009 7:06 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:Aja :D malo sem se zmedel, ker si napisal braaz je trenutno v službi :) no potem pa fajn, se vidimo ob 9h pred rutarjem, sej mislš unga na rudniku ane?

jap :) :) rudnik :) se weedmo :D ayd

BraaZ
Novinec

Napisal/-a BraaZ To okt 20, 2009 9:09 pm

:D :D Evo meeting se mi je zdel kar uspešen glede na to da je bilo dokaj hitro vse skupaj planirano. Prišlo je med 10-15 avtomobilov :D

Se vsem zahvaljujem za udeležbo in opravičujem, ker sem moral tako hitro iti in nasledič častim pivo.

Lp Miha

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted To okt 20, 2009 9:19 pm

ja je res kr uspel meeting pa ceprov se usi se nismo spoznal med sabo ampak bo naslednic bols dons je blo use neki na hitro ne :D sm biu pa kr presenecen da se ns je tok zbral ker sm prcakvou da bomo ene trije sam prsli.lp
Slika

BraaZ
Novinec

Napisal/-a BraaZ To okt 20, 2009 9:23 pm

most wanted je napisal/-a:ja je res kr uspel meeting pa ceprov se usi se nismo spoznal med sabo ampak bo naslednic bols dons je blo use neki na hitro ne :D sm biu pa kr presenecen da se ns je tok zbral ker sm prcakvou da bomo ene trije sam prsli.lp

veze veze 8) 8) hec hec :D blo vas je lepo spoznat :D za tiste k se nismo se opravičujem in bomo naslednič nadoknadl...drgač pa pohvalno da se nas je kr dost zbral :D pa tud za glasbo je blo poskrblen :) :D

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 To okt 20, 2009 9:46 pm

Ja res je kr fajn uspel meeting :D sm js tut prčakvou ene 3 sam :) pa se ns je kr dost zbral :) pa fajn je blo neki nouga folka spoznt ;) une k pa še nism bom pa naslednič, k bomo mel mal več cajta :)
LP

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen To okt 20, 2009 10:14 pm

Lahk se zmenmo pa se zmenimo za meet že v naprej npr 31.10 to je ne ta vikend v soboto ampak nasledni, pa nas lahk pride full, z vseh krajev slovenije. Kraj in čas pa se dogovorimo..je kdo za akcijo??Stem da brez galame okoli ker če ne bo sranje s policijo, dokler pa smo parkirani pa nimajo kaj srat.

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted To okt 20, 2009 10:24 pm

jst sm za itk sam brez pi...... ker so takoj polcaji pol in so to sam problemi ne :D

a bos u soboto v kopru na avtoshowu da vidmo crx u zivo hehe
Slika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen To okt 20, 2009 10:29 pm

Ne to ne avto ni bil delan za showe ampak za moje užitke.Sj ne da bi bil avto nevem slabo ohranjen ali kar koli, nič mu en manka samo pač nism za te vode ;). Lahk pa pridm mimo pozdravit tam pa defenitivno ne bom daju avta :D.

Ja zdj tko če bo folk za se objavi da se dobimo v soboto 31.10 nekje v lj ker je središče slovenije in vsi mamo nekok isto pot razn folk iz Lj, kar pa meni osebno ni problem se pripeljat. Za pijačo pa lahko celo jst poskrbim samo približno število bi blo super vedt tko da prpelem gajbe pijače :D.

To mislim resno tako da kr..

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted To okt 20, 2009 10:35 pm

rokbrumen je napisal/-a:Ne to ne avto ni bil delan za showe ampak za moje užitke.Sj ne da bi bil avto nevem slabo ohranjen ali kar koli, nič mu en manka samo pač nism za te vode ;). Lahk pa pridm mimo pozdravit tam pa defenitivno ne bom daju avta :D.

Ja zdj tko če bo folk za se objavi da se dobimo v soboto 31.10 nekje v lj ker je središče slovenije in vsi mamo nekok isto pot razn folk iz Lj, kar pa meni osebno ni problem se pripeljat. Za pijačo pa lahko celo jst poskrbim samo približno število bi blo super vedt tko da prpelem gajbe pijače :D.

To mislim resno tako da kr..

ja jst sm takoj za da se dobimo zmenmo se za ta datum k pravs pa se dobimo nekje
pa je to to ne :D

ne sej za soboto sm mislu da se tko dobimo v kopru da vidm u zivo crx-a ce si za ?
Zadnjič spremenil most wanted, dne To okt 20, 2009 10:44 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen To okt 20, 2009 10:38 pm

Pa ja lahko :), ni problema :D.Pisi privat pa lahko noč :D.

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted To okt 20, 2009 10:43 pm

zmenen :D lahko noc
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov