Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR So feb 06, 2010 7:32 pm

En in isti film gledamo vsako leto, pa vedno eni in isti igralci. :pop:

Dajte že enkrat mir s tem, ker tko al tko ne boste odstopili od svojega, ne eni ne drugi. :D

LP 8)
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

jurzy
Novinec

Napisal/-a jurzy Sr feb 10, 2010 7:29 pm

Kovcek je napisal/-a:@jurzy: daj ne serji ga no, vsako leto je isto sranje...očitno si včeraj prišel na styling sceno, pa še tega ne veš - žal tako izgleda...Jaka - organizator Ajdovščine dobro ve, da se datumi prekrivajo ;)

na tekme hodm "že" od leta 2005, zadnje dve leti aktivno sodelujem z EMMO!
s stylingom res nimam nič, ker mam druge interese, ker pa avtoakustika in to ne more eno brez drugega, oziroma je skupaj VELIKO boljše in bolj zanimivo, se po svojih močeh trudim da se enkrat neha ta kregarija, ampak očitno to v slo ni možno, ker noben ni prpravlen popustit. zakaj, ne vem.

in resnično ne vem zakaj bi vam bilo tako težko sporočit datum, klub temu da je vsako leto kot praviš isti. tud jaka si ne more zapomnt vseh datumov.

ne vem no...počasi bomo pomoje vsi zgubil zagon pri teh stvareh.

križi
Novinec

Kraj: Podutik

Napisal/-a križi Sr feb 10, 2010 9:33 pm

Glede na to, da sem že 7 let na tej sceni poznam eno in drugo stran zelo dobro.

Za nekoga, ki je novinec na avtomobilizmu lahko v tem postu usmerim z naslednjimi informacijami:

SVS (prekmurje):
Druženje s pokali
Program prireditve - 500EUR
Avtomobili - 20% predelav (tukaj je govora, da je kaj konkretnega za pogledati)
Buget segment glasbenih skupin: 300EUR...
Ozvočenje: 250EUR
Redarstvo: v osnovi so reditelji

STR (večji del Slovenije):
Tekmovanje z druženjem
Program prireditve - 2500 +... EUR dalje (Ajdovščina in Ljubljana odstopata za nekajkrat več zaradi obsega programa)
Avtomobili - 90 % predelav 10% dodelav
Buget segment glasbenih skupin 800 - 2000EUR
Ozvočenje: 600 +...
Redarstvo: Varnost in dodatni reditelji

Kar nekaj avtomobilov iz STR tekmovanja se udeležuje tudi tekmovanj v tujini zato so določeni datumi tudi fiksni saj bi se drugače prekrivali s tujino.
Teden dni za Ajdovščino je namreč že BODENSEE.

STR tekmovanje ima vključeno tudi akustiko z licenco EMMA kar lahko najbolšim v tem segmentu tudi omogoči nastop v tujini (beri zaključna tekma za Evropsko prvenstvo)
Zato ima tudi STR in EMMA svoje sponzorje, ki omogočajo finančno podpreti to licenco in s tem tudi držijo nivo prireditev v Sloveniji.

Blatenje in pridobivanje pozornosti na tujih temah (beri konkurenčnih datumih) pa kaže na določene posameznike, ki ne vidijo prave rešitve, da bi se povezali z omenjenimi in zgoraj naštetimi dejstvi.

IN DA NE BO POMOTE. VSAKO LETO GREM NA ENO SREČANJE V PREKMURJE.
Zadnjič spremenil križi, dne Sr feb 10, 2010 9:37 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Rad se udeležujem vsakršnih srečanj in mi je v veselje spoznavati nove ljubitelje avtomobilizma pa če tudi je to na križišču:-)

Uporabniški avatar
stailingboy
Nov uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a stailingboy Sr feb 10, 2010 9:34 pm

Preprosto bi se mogli objaviti točni dnevi šovov in tisti,ki se prekrivajo preprosto poskusiti enega prestaviti na drugi datum,...mislim pa da ni teh šovov toliko,da bi se vsak drugi prekrival :D

Vse se da sm če se hoče,..vsekakor pa morata bit obe strani za to ;)

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Če feb 11, 2010 7:30 am

@križi: torej, če povzamem tvoje mišljenje "kdo ima več denarja lahko povozi vse ostale" - žal tudi, če si na tej sceni kot praviš že 7 let, dosti preslabo poznaš ozadje kaj šele finančno konstrukcijo prireditve...da o zaničevalnem prizivu tvoje izjave sploh ne govorim (našo prireditev imenuješ druženje s pokali :roll: )

SVS je iz leta v leto večji, več tekmovalcev, več klubov, več obiskovalcev (obiskovalci naših prireditev se radi vračajo vsako leto - torej je zanimivejše in iz leta v leto boljše ipd.), dočim se to za STR nikakor ne more rečti...iz srečanja v srečanje manj tekmovalcev in vedno kreganje na forumu...SVS bi lahko bil vzgled vsem ostalim - sicer pa smo MI postavili temelje vsemu temu - naj dotična oseba pove koga je prosila za naše ocenjevalne tabele ;)

Žal mi je edino, da mi je včerajše vreme, in neposredno tudi pomanjkanje časa, onemogočilo obisk sestanka v Celju (če je seveda sploh bil)

Sicer pa se bo skozi leto (zopet) pokazalo kdo je bil uspešnejši na svojem področju...
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
Dark Vader
Novinec

Kraj: Sv.Trojica

Napisal/-a Dark Vader Če feb 11, 2010 8:35 am

Križi, ko sem tvoj post prebral pa mi kar slabo ratalo. S tem si dokazal da nimaš pojma kaj se dogaja v PP. Z geografijo imaš tudi očitno probleme. Ne bom ga komentiral in smetil teme. Najboljše bi bilo da se opere nova tema (STR vs. PP SVS), da bodo novinci prišli do konkretnih odgovorov.

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Če feb 11, 2010 8:58 am

KOVCEK :lol: :lol: :lol: :lol: ti si car!!

KOVCEK za predsednika!!!
Slika

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) Če feb 11, 2010 9:36 am

Ku...a ste vsi skup kot en otroški vrtec! Res obnašanje na nivoju moje hčere (lalalalala) to dela moja hčera pri treh letih.
No zdaj pa da vidimo vi ki imate toliko za povedat iz ene in z druge strani koliko imate j**c pa da se soočite v Celju v sredo.

Kot da se nebi mogli zmenit na štiri oči o teh datumih! :evil:

Kovcek in Jaka oba me poznata in k obema rad pridem na show.Verjamem v vaju, da sta toliko zrela in pametna, da se lahko vsedeta za skupno mizo in se kaj pametnega dogovorita. ;)
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Če feb 11, 2010 11:31 am

Kovcek je napisal/-a:da o zaničevalnem prizivu tvoje izjave sploh ne govorim (našo prireditev imenuješ druženje s pokali :roll: )

Maš res, sramotno, da ne pozna scene. Niso vedno pokali - lan v murski so bili zamo listi za nagrado :lol:

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kovcek Če feb 11, 2010 1:24 pm

dejan84 je napisal/-a:
Kovcek je napisal/-a:da o zaničevalnem prizivu tvoje izjave sploh ne govorim (našo prireditev imenuješ druženje s pokali :roll: )

Maš res, sramotno, da ne pozna scene. Niso vedno pokali - lan v murski so bili zamo listi za nagrado :lol:

Da te malo popravim, ker očitno širiš netočne informacije:

V PP SVS se tekmovalcem, kateri tekmujejo za PP SVS,na tekmah podeljuje "samo" priznanja (tako smo se organizatorji zmenili na skupnem sestanku pred začetkom sezone in to je tudi zapisano v priporočilu organizatorjem), za skupno pa so se koncu podelili petim najboljšim v vsaki kategoriji malo bolj konkretnejši pokali + priznanja ;) (kateri so se pa financirali iz sklada, v katerega je vsak sodelujoči klub pred pričetkom sezone vplačal 40 eur) V splošnem ocenjevanju na showu (kjer so sodelovali vsi) pa smo podelili 27 kom pokalov ;)
Lp

kovcek

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Če feb 11, 2010 1:56 pm

kovcek a si nebi ti odprl svoje teme in tam jokal ne pa v tej temi
Slika

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kovcek Če feb 11, 2010 2:19 pm

dls1 je napisal/-a:kovcek a si nebi ti odprl svoje teme in tam jokal ne pa v tej temi

Samo zaradi tebe in tvoje odnosa: NE
Lp

kovcek

jurzy
Novinec

Napisal/-a jurzy Če feb 11, 2010 2:51 pm

Kovcek je napisal/-a:Žal mi je edino, da mi je včerajše vreme, in neposredno tudi pomanjkanje časa, onemogočilo obisk sestanka v Celju (če je seveda sploh bil)

Sestanek je zaradi vremena prestavljen na naslednji teden SREDA 17.2.2010 ob 19.00 na isti lokaciji, se pravu tuš planet Celje.

Lepo vabljeni VSI ki ste sodelavali v tej temi ;)

križi
Novinec

Napisal/-a križi Če feb 11, 2010 4:40 pm

Mislim, da imaš dovolj časa, da se srečamo v sredo in se vse pomenimo.
Čeprav vem, da to ne bo lahko.

Kar se pa tiče mojega finančnega plana in pogleda na prireditev ti pa lahko povem, da so to povsem realne cene, ki sem jih navedel.
Če bi bil pa pameten in nebi gledal stavke skozi prepir ampak bi mi napisal PM s prošnjo za prave kontakte, bi jih pa dobil.

KAr se tiče števila vozil in obiskovalcev...
Primer Ajdovščina... LAni je bilo nabito polno obiskovalcev.
Pri avtomobilih pa mislim, da se je pokazala kvaliteta in ne kvantiteta.
Sam pa primerjam STR in SVS s tem, da kdorkoli je že novi na sceni z neko pravo predelavo se zanima za prvo razkazovanje na STR sceni.

Jaz sem nekomu od vaših že obljubil, da pripeljemo našo najnovejšo pridobitev na eno vaše srečanje oz. dogodek.
Odkrito povedano, če nebi poznal nobenega in se obračal na tvoje poste verjemi, da me nebi bilo oz. ne bo.
Te bom pa vsekakor spoznal. O tem ne dvomim.
Rad se udeležujem vsakršnih srečanj in mi je v veselje spoznavati nove ljubitelje avtomobilizma pa če tudi je to na križišču:-)

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Če feb 11, 2010 5:11 pm

Upam stavit da Kovcka ne bo na sestanek ker ga se nikoli ni bilo in se je vedno nekaj zgovarjal
Slika

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Če feb 11, 2010 5:37 pm

jurzy je napisal/-a:
Kovcek je napisal/-a:Žal mi je edino, da mi je včerajše vreme, in neposredno tudi pomanjkanje časa, onemogočilo obisk sestanka v Celju (če je seveda sploh bil)

Sestanek je zaradi vremena prestavljen na naslednji teden SREDA 17.2.2010 ob 19.00 na isti lokaciji, se pravu tuš planet Celje.

Lepo vabljeni VSI ki ste sodelavali v tej temi ;)

dls1 je napisal/-a:Upam stavit da Kovcka ne bo na sestanek ker ga se nikoli ni bilo in se je vedno nekaj zgovarjal

s takim provokativnim obnašanjem si lahko srečen če bo sploh kdo prišel na ta tvoj sestanek. To da pa kovčka ni na sestanke pa bi lahko dalo tvoji nadpovprečno inteligentni glavi za misliti. Očitno je nekaj narobe da ga ni ali ga pa nekaj muči da ne pride. Saj jaz na njegovem mestu tudi nebi prišel. Kdo pa bo poslušal tvoje pametovanje okrog SRT pravilnika. Je z SVS om zadost dela, ti pa kar še kar naprej glumi s tvojim SRT naprej dokler neboš ostal sam na autoshowih pa sam svojega avta ocenjeval. Kar pa se v vzhodni Sloveniji verjemi nebo zgodilo. :idea:

jurzy
Novinec

Napisal/-a jurzy Po feb 15, 2010 10:34 am

andrej kaj pa je pri mojem postu provokativnega? glede na to da si tud mene citiral...
jz sm čist lepo napisu, in to tud resno mislim.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po feb 15, 2010 12:01 pm

pri tvojem najbrž nič, je pa verjetno mišljeno pri selesovem.
Slika

križi
Novinec

Napisal/-a križi Po feb 15, 2010 8:49 pm

Evo ti ga na...
Mal spominov na lansko Ajdovščino....
http://www.youtube.com/watch?v=LYNwVzFV ... annel_page

HUDO ZMONTIRAN MOVIE ;)

Eni smo ga šibal že v Petk zvečer dol z namenom, da se ga na ETjih mal pršvasamo... In ratal nam je :D NI BLO TEŽKO ZAGONT 200EUR :D

Naslednji dan pa namakanje nog v bazenu pa dva metra stran cel sod Heinekena... Seveda brez svojih avtov zravn ne gre ;)

BEPOP nastop voditelja je pa naredu piko na I zvečer ;)

ZAKON JE BLO!

LETOS spet ponovimo zgodbo iz lanskega leta...
Že v petk zvečer v Vertigota, ker so bli celo noč avti na varnem za ograjo pa še zutri se nam ni blo treba nikamor vozt, ker je to na lokaciji avtoshowa :)

NAUK ZGODBE!

TAKO KOT SI NAREDIŠ, TAKO SE IMAŠ ;)

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani So mar 13, 2010 2:58 pm

jurzy je napisal/-a:
tuscani je napisal/-a:Organizatorji zamislite se malo kaj počnete in kaj je bistvo avtoshowa :roll: Enduro cross in gokarti sigurno ne sodijo na tovrstno prireditev :?

predlagaš kaj drugega? ;)

če bi prišlo VSAJ 100 avtov iz cele Slovenije, ne bi blo treba met gokartov in ostalega "sranja" kot mu ti med vrsticami praviš. tko pa k pride 20 avtov, je pa treba neki nardit zravn da se saj nekaj dogaja za obiskovalce, ker 20 avtov pogledaš v 15ih minutah.

če maš kšno idejo oziroma si sposoben privabit na en show več kot 100 avtov, rade volje pridem tudi sam brez da bi gledal če bo neka misica se zvirala na odru al pa če bo atv show recimo še zravn.

lp

Star post ampak moram mal pokomentirat.. ne vem zakaj ne dobim na mail sporočila o sledenju in povezave, nima veze.

Raje vidim da je na showu res samo 20 avtov pa da je res show kot mora bit kot da se zraven privleče še kup stvari ki na tovrstni prireditvi nimajo kaj delat.
Namen teh stvari zraven je privabit obiskovalce ampak ne zato da se nekaj "dogaja" zaradi njih ampak da jih čimveč pride, da se čimveč od vstopnine pobere, čim več spije in poje in še kaj da je na koncu profit večji. To je glavno vidilo in namen teh zadev in nikakor ne čimveč ponudit obiskovalcem.
Še bolj izrazito je blo to lani v lj, to ni bil avtoshow ampak mešanica vsega mogočega.

Prav imaš nikoli nisem nič organiziral, niti nimam namena, volje, želje, denarja ali živcev se s tako zadevo ukvarjat, niti nimam idej. Opozarjam samo na napake ki jih delate in ponavljate v upanju da bi se kaj izboljšalo ampak očitno se ne bo.

Lani v italiji (milje) je bil samo in izključno tuning show brez enega štanta ali česarkoli drugega zraven pa je blo tam kar precej avtov in v glavnem kar konkretno predelanih. Folk je bil iz širšega območja trsta, morda tudi furlanije in območja proti benetkam ampak je blo število vozil solidno. Kako njim uspe privabit tolk obiskovalcev??? Edina prednost ki jo imajo pred nami je pač dejstvo da je italija večja in seveda je potem tudi več avtomobilskih navdušencev kot pri nas in je obisk večji. Tam je čisto vsak vikend nek show nekje, slišal sem od kolega ki je bil lani v vicenzi da je blo čez 800 vozil!!!!

Raje grem ne neki mali lokalni show ki ga prireja lokaln klub ali društvo ali v tujino, pokali me ne zanimajo, pravilniki še manj.

Letos grem v prekmurje 8. maja pa raje prevozim celo slovenijo kot da grem v ajdovščino endurce ki mečejo kamenje po avtih gledat!
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost