Dajte že enkrat mir s tem, ker tko al tko ne boste odstopili od svojega, ne eni ne drugi.

LP

Kovcek je napisal/-a:@jurzy: daj ne serji ga no, vsako leto je isto sranje...očitno si včeraj prišel na styling sceno, pa še tega ne veš - žal tako izgleda...Jaka - organizator Ajdovščine dobro ve, da se datumi prekrivajo
dejan84 je napisal/-a:Kovcek je napisal/-a:da o zaničevalnem prizivu tvoje izjave sploh ne govorim (našo prireditev imenuješ druženje s pokali)
Maš res, sramotno, da ne pozna scene. Niso vedno pokali - lan v murski so bili zamo listi za nagrado
Kovcek je napisal/-a:Žal mi je edino, da mi je včerajše vreme, in neposredno tudi pomanjkanje časa, onemogočilo obisk sestanka v Celju (če je seveda sploh bil)
jurzy je napisal/-a:Kovcek je napisal/-a:Žal mi je edino, da mi je včerajše vreme, in neposredno tudi pomanjkanje časa, onemogočilo obisk sestanka v Celju (če je seveda sploh bil)
Sestanek je zaradi vremena prestavljen na naslednji teden SREDA 17.2.2010 ob 19.00 na isti lokaciji, se pravu tuš planet Celje.
Lepo vabljeni VSI ki ste sodelavali v tej temi
dls1 je napisal/-a:Upam stavit da Kovcka ne bo na sestanek ker ga se nikoli ni bilo in se je vedno nekaj zgovarjal
jurzy je napisal/-a:tuscani je napisal/-a:Organizatorji zamislite se malo kaj počnete in kaj je bistvo avtoshowaEnduro cross in gokarti sigurno ne sodijo na tovrstno prireditev
predlagaš kaj drugega?![]()
če bi prišlo VSAJ 100 avtov iz cele Slovenije, ne bi blo treba met gokartov in ostalega "sranja" kot mu ti med vrsticami praviš. tko pa k pride 20 avtov, je pa treba neki nardit zravn da se saj nekaj dogaja za obiskovalce, ker 20 avtov pogledaš v 15ih minutah.
če maš kšno idejo oziroma si sposoben privabit na en show več kot 100 avtov, rade volje pridem tudi sam brez da bi gledal če bo neka misica se zvirala na odru al pa če bo atv show recimo še zravn.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost