Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po jul 05, 2010 10:36 am

Ma kdo se kako sliko belega slk?
Slika

4tuning_team
Novinec

Kraj: Podčetrtek

Napisal/-a 4tuning_team Po jul 05, 2010 12:17 pm

astra5 je napisal/-a:Mislil je za Avtoakustiko, ko ni bilo monitorja, da bi videl rezultat kolko delaš. In večkrat se je merlo, da so si popravljali rezultate. In pol sploh neveš da te kateri prehiti ko še meri 3x. Za akustiko so bili bati samo za 1. mesto!

...kar se tiče akustike, smo kot klub prepustili zadeve ostalim, ki se na to spoznajo. Tudi jaz, kot tekmovalec bi verjetno pogrešal monitor, da bi preverjal svoje dB...kar se pa tiče ponavljanja, je pa bilo sledeče...1-krat je bila preizkušnja, 2-krat je bilo merjenje in nato so bili enaki rezultati pri mislim da, 2 tekmovalcih in so zadevo ponovili. Za PP SVS so bila priznanja, za naš pokal pa bati za prvo mesto in plakete za 2. in 3 mesto. Bomo pa za drugo leto upoštevali nasvet, povečali št. batov ( pokalov ) in pripravili še monitor, za spremlajnje tekmovalca.
lp
Boštjan

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jul 05, 2010 2:58 pm

Priznam, imate najbolj izvirne in najlepse pokale kar sem jih kdajkoli videl na SLO sceni.

Pohvale za odlicno idejo.

Mitya
Nov uporabnik

Napisal/-a Mitya Po jul 05, 2010 3:11 pm

4tuning_team je napisal/-a:
astra5 je napisal/-a:Mislil je za Avtoakustiko, ko ni bilo monitorja, da bi videl rezultat kolko delaš. In večkrat se je merlo, da so si popravljali rezultate. In pol sploh neveš da te kateri prehiti ko še meri 3x. Za akustiko so bili bati samo za 1. mesto!

...kar se tiče akustike, smo kot klub prepustili zadeve ostalim, ki se na to spoznajo. Tudi jaz, kot tekmovalec bi verjetno pogrešal monitor, da bi preverjal svoje dB...kar se pa tiče ponavljanja, je pa bilo sledeče...1-krat je bila preizkušnja, 2-krat je bilo merjenje in nato so bili enaki rezultati pri mislim da, 2 tekmovalcih in so zadevo ponovili. Za PP SVS so bila priznanja, za naš pokal pa bati za prvo mesto in plakete za 2. in 3 mesto. Bomo pa za drugo leto upoštevali nasvet, povečali št. batov ( pokalov ) in pripravili še monitor, za spremlajnje tekmovalca.
lp

Kar se tiče monitorja se ni dalo obrnit proti samemu tekmovalcu ker je prenosnik uničen ali nekaj v tem smislu kolko sem slišal okoli tega..

in res je bili so trije krogi.

Prvi krog - preizkus
Drugi krog - zares
Tretji krog - kdor ni bil zadovoljen z rezultatom je šel znova in na novo nameril.

Vsaj toliko je meni znano.. : )

4tuning_team
Novinec

Kraj: Podčetrtek

Napisal/-a 4tuning_team Po jul 05, 2010 3:23 pm

Courage™ je napisal/-a:Priznam, imate najbolj izvirne in najlepse pokale kar sem jih kdajkoli videl na SLO sceni.

Pohvale za odlicno idejo.

...hvala. :D kot v našem logu za klub, imamo tudi bate, in nato je prišla še ta ideja za pokale.
Lp
Boštjan

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po jul 05, 2010 4:42 pm

drugo leto treba razmislit o drugi lokaciji.. publike praktično ni bilo. Bili smo tekmovalci in nekaj 10 obiskovalcev. Isto je bilo lani. vse skupaj bi spadalo pod malo večji meeting, vsekakor pa ne pod avtoshow.

meritve so pa bile tudi univerzalne glede na PRAVILNIK ppsvs. 3 meritve, nastavljanje pozicij škatel, rezultata itd. To se doma dela in ne na merilnem mestu.

Vsaj sončno vreme je bilo ;)
Lp
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

StockDJ
Nov uporabnik

Napisal/-a StockDJ Po jul 05, 2010 5:27 pm

jay je napisal/-a:drugo leto treba razmislit o drugi lokaciji.. publike praktično ni bilo. Bili smo tekmovalci in nekaj 10 obiskovalcev. Isto je bilo lani. vse skupaj bi spadalo pod malo večji meeting, vsekakor pa ne pod avtoshow.

meritve so pa bile tudi univerzalne glede na PRAVILNIK ppsvs. 3 meritve, nastavljanje pozicij škatel, rezultata itd. To se doma dela in ne na merilnem mestu.

Vsaj sončno vreme je bilo ;)
Lp

jay da te opomnim nekaj: nimajo vsi doma termlaba, tako kot ti. pa tudi vi pred samo tekmo prestavljate in podlagate gajbo, da nebo kakšne pomote. in če smo že pri pravilniku in pravilih.. tekmuje se na glasbo in ne na frekvenco tako kot ste vi, in ne mi zaj jamrat tukaj da ni bla frekvenca, ste pol takoj naslednjo meritev dokazali kak pa kaj.

kaj pa se tiče glede tega da ni blo 2h monitorjev: kabli so bli skupaj zmotani, in nisem obračal računalnika, in tudi če ga bi, se zarad sonca ne bi vidlo ničesar. pa tudi tako so bile meritve bl zanimive, kot pa takrat ko črtico po črtico dviguješ glasnost, da prideš čim bližje rezultatu, kjer je meja.

lp

Uporabniški avatar
NoTy_BoY
Nov uporabnik

Napisal/-a NoTy_BoY Po jul 05, 2010 5:31 pm

ja full zanimivo, ko neves kolk delas ...

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Napisal/-a jay Po jul 05, 2010 5:35 pm

podlaganje je dovoljeno tudi na dB dragu in WR. Vendar ne, da si dobrih 5min na merilnem mestu, ter v drugi meritvi nastavljaš peak ostali pa čakajo. Tudi član HTC Tadej Š. je spet v kategoriji do 144dB v ppsvs napisan. (isto je bilo v Lenartu) Če pa imam merilno pa je to moja stvar. Naroči si jo lahko Vsak po želji ;) Valjev za HP merit tud nima vsak doma, nekateri pa le imajo.

ne gre se pa za pokale in priznanja, ampak naši fantje hočejo poleg druženja tekmovanje na NIVOJU kot v vseh drugih panogah. Namreč vložijo dosti truda in časa, da nekaj pokažejo na tekmovanjih.

Vsekakor pa bomo o tem debatirali na sestanku in ne na forumu.

lp
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Mitya
Nov uporabnik

Napisal/-a Mitya Po jul 05, 2010 6:54 pm

@jay: naj te popravim da je škatlo prestavil Tadej za cirka 15 cm.. :) če ti to kaj pomaga pol super in naj poudarim kot zanimivost to da je imel isti rezultat kot vse ostale meritve.

In ja tudi jaz sem probal prestavit kišto malce naprej ampak je nemorem ker mam kable zadaj + 2 ojačevalca.. in ti lahko slikam kako stvar izgleda da ne bo gražanja itd : )

In naj povem to da sem jaz v zadnji rundi dosegel enak rezultat kot nekdo iz vašega teama in sicer z eminemom, prej pa sem testiral na lil johna.. In še to vse skupaj na 2ohm ker ojačevalec ne dela kot mora..

In še glede Tadeja Skerbiša je stvar v tem da so sodniki zajebali in on kriv da so mu podelili 3 mesto v ppsvs. Tako da žali se tukaj sodnikom :P ( iskreno povedano)

In ja nene samo vaši fanjte vlagajo truda v vozila in časa ampak prav tako kot vi tudi jaz in vsi ostali tako da nam ni vseeno.. Drugič se takšne stvari povejo osebno tekmovalcu pred teboj ali sodnikom in se to ustrezno rešuje ne pa preko nekih forumov in sestankov kot da smo v parlamentu..

Ter lep pozdrav : )

Uporabniški avatar
Dark Vader
Novinec

Kraj: Sv.Trojica

Napisal/-a Dark Vader Po jul 05, 2010 8:41 pm

CockroaC je napisal/-a:Ma kdo se kako sliko belega slk?

Slika in avtoshowa v Cmureku (AT)

Slika

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Napisal/-a jay Po jul 05, 2010 8:45 pm

ta je lani bil srebrn ?
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Dark Vader
Novinec

Kraj: Sv.Trojica

Napisal/-a Dark Vader Po jul 05, 2010 8:47 pm

ja, letos je na novo skup naret

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Po jul 05, 2010 8:49 pm

Res hud tale merđo.... 8)

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a _IceMan_ To jul 06, 2010 6:57 am

ManIAK je napisal/-a:Res hud tale merđo.... 8)

Upam, da ne misliš resno... grd ko satan. Kaj eni vse iz lepega avta naredijo. Ne moreš vrjet. :?

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso To jul 06, 2010 8:16 am

_IceMan_ je napisal/-a:
ManIAK je napisal/-a:Res hud tale merđo.... 8)

Upam, da ne misliš resno... grd ko satan. Kaj eni vse iz lepega avta naredijo. Ne moreš vrjet. :?

x2. spredn odbijač je totalno mimo. sem videl par avtomobilov s tem odbijačem pa nobenmu ne paše

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jul 06, 2010 8:30 am

Nena totega merđota vozi lastnik trgovine z laptopi tam pri bivsem ligroju ?

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK To jul 06, 2010 8:34 am

Si nočem pol predstavljat njegovih coustom laptopov... :lol:

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK To jul 06, 2010 8:36 am

dgreso je napisal/-a:x2. spredn odbijač je totalno mimo. sem videl par avtomobilov s tem odbijačem pa nobenmu ne paše

VRZ strikes again. Kako lahko rečeš da nobenemu ne paše? Očitno par let nazaj nisi vidov scenica s tem odbijačem.... krasota od avta..

Interscope
Novinec

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Interscope To jul 06, 2010 11:00 am

ManIAK je napisal/-a:
dgreso je napisal/-a:x2. spredn odbijač je totalno mimo. sem videl par avtomobilov s tem odbijačem pa nobenmu ne paše

VRZ strikes again. Kako lahko rečeš da nobenemu ne paše? Očitno par let nazaj nisi vidov scenica s tem odbijačem.... krasota od avta..

Ne žali vrz , boš mel še ti dartvader bando na hofu... oops
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost