Lossy je napisal/-a:veselko. prijavljen si u kategorijo cline, amapk tvoj avto nima niti ene stvari cline, imaš vse znaćke, napise use, ....
lp
david272 je napisal/-a:Marsikaj ni pravicno,pa se dogaja.Mene sicer ne boli,ker ne tekmujem(nimam primernega vozila)Po mojem imajo sodniki prevec proste roke,kdo pa jih sploh doloci?Po mojem bi se morali vsi organizatorji bolj potrudit,in bit pozorni na razne nepravilnosti,ki nastajajo pri ocenjevanju.Nikoli ne kritiziram nobene taksne prireditve ali kaksnega avtomobila,razkuri me,pa nisem edini,da ocenjevanja niso postena.Sodnik,ki ocenjuje pa zmaga,halo!!!Kolko vem,tudi Dr.Izpuh ni tekmoval,meril je le za salo,dal je nek pokal celo,to se mi zdi posteno.Ce se kaj motim,me naj kdo popravi.lp
(info iz drugih virov)
George86 je napisal/-a:Ezzy. Edino na koga se lahko obrnejo glede PDP-ja sem jaz. Prvo bi se rad opravičil zmešnjavi. Včasu ocenjevanja me namreč ni bilo,obljubim pa,da se bom vsedel dol z sodniki,ter se pogovoril glede ocenjevanja.Ezzy Glede denarja,pa raje ne bom govoril,ker se bomo spet skregali. Letos naj bo tak kak je. Za nasljednje leto bomo drugače uredili zadevo ( če še bomo sploh koga imeli v PDP-ju ) veselko. Predlagam, da se enkrat dobimo,ter na miren način rešimo zadevo.Tako sem tudi Lovrotu rekel.
veselko je napisal/-a:Jaz pa nad samo organizacijo nisem nevem kako razočaran. Hval bogu, da se kdo še sploh najde in tovrstne stvari še organizira.
Presenečen sem bil nad število pripeljanih vozil, ker je potrebno pomisliti na to, da je jih veliko na morju.
To da ni bilo glasbe oz. ni bila glasna mi je tudi zelo ustrezal, ker na showih me ravno to moti, da je glasba prenaglas in se ne mores pogovarjat.
Razočaran pa sem nad sodniki PDP-ja. Od včeraj naprej razumem, zakaj se določene osebe ne pojavljajo na slovenski showih ampak hodijo samo še v tujino. Poraja se mi ogromno vprašanj, na katera mi bo mogoče kdo znal odgovoriti.
1. Na showih sem opazil vozila, za katera sumim, da na začetku niso vplačala prijavnine na začetku sezone za PDP. To sem opazil že v Ajdovščini in tudi sedaj v Mariboru. Lahko da se motim, ampak lepo bi bilo, če bi bil tovrstni spisek kje objavljen, kdo tekmuje v PDPju.
2. Kako lahko sodnik ocenjuje svoje vozilo in potem še zmaga?
3. Kako lahko vozilo, ki je na show pripeljan še nesestavljen, pripeljan po uri, ki je določena za prijave in na koncu zmaga?
Tale PDP ste letos čisto zasral in kakor sem že prej omenil sem zelo razočaran nad vašim delovanjem in mislim, da boste z tovrstnim početjem, kot ste ga pokazali včeraj, v prihodnjem letu imeli še manj vozil na showih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov