Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Če jun 03, 2010 12:11 pm

Majkemi da so se tipi pripravili na konec sveta leta 2012 da bojo lahko s temi plovili odleteli v vesolje z napisi na zadnjem steklu 'Who's the sucker now, ha ?' :cry :vc

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Če jun 03, 2010 12:12 pm

B|ind je napisal/-a:Majkemi da so se tipi pripravili na konec sveta leta 2012 da bojo lahko s temi plovili odleteli v vesolje z napisi na zadnjem steklu 'Who's the sucker now, ha ?' :cry :vc

Dobra :D :D

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Če jun 03, 2010 12:35 pm

cruiser1 je napisal/-a:
Thor je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:Smej se, smej se drugim... s svojimi izjavami in preferencami se pa norca delaš iz samega sebe s tem, ko kažeš koliko malo si razgledan na ''svojem'' področju. Zdej pa pogruntaj, zakaj.

A si kej živčen? .......Nervozen?

Zdaj mi pa ti povej kaj sploh je moje področje?

Glede tvojega okusa...

Tole, kar je tebi posrečeno
Slika

želi biti tole
Slika

Če je tebi to posrečeno je jasno, da ne poznaš ene od ikon ameriških van-ov, kar je v bistvu tvoje področje.

Smeješ se okusu drugih, voziš pa tole
Slika
Izvrstno izbrana kombinacija materialov in tekstur. Zagovoril se boš s tem, da je to neki redneck stil (kar je res), prav tako se bo neki italijanski rižar zagovarjal z nekim drugim stilom (kar bo tudi res). Če mene vprašaš med tvojim in njegovim nakičanim stilom vidim dosti vzporednic. Se pravi če se smeješ njim se smeješ hkrati sam sebi, groteskno je pa to, da se tega ne zavedaš. Zamisli se.

@sejjaretun
glede ''užaljenega rižarja'', jaz vozim tole ''rižoto''
Slika
Slika
in verjemi da nisem užaljen. Meni tudi večina avtomobilov ni bila všeč, ampak premorem toliko spoštovanja do drugih, da jih zaradi njihovega okusa ne obsojam, kar pa večina tu gor žal ne premore, kar je odraz splošne kulture.

@Slicker
Sigurno vidiš boljše predelave na Wsee-ju, je pa odraz kulture tudi to da zažgigajo ople ker niso ''njihovi''. Če so že koerentni nej zažigajo še te španske wannebe VAG-e, ki se silijo zraven. ;)
LP

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Če jun 03, 2010 3:02 pm

Thor je napisal/-a:Glede tvojega okusa...

Tole, kar je tebi posrečeno
Slika

želi biti tole
Slika

Če je tebi to posrečeno je jasno, da ne poznaš ene od ikon ameriških van-ov, kar je v bistvu tvoje področje.

1. Vani niso ravno moje področje. Saj so mi še kar všeč ampak kakšne predelave so večinoma prav bedaste.
npr.
Slika

Slika
Pa še veliko hujši se najdejo.
Kot npr. tale, ki že resno konkurira avtomobilom na tem Italjanske srečanju :har
Slika

Thor je napisal/-a:Smeješ se okusu drugih, voziš pa tole
Slika
Izvrstno izbrana kombinacija materialov in tekstur. Zagovoril se boš s tem, da je to neki redneck stil (kar je res), prav tako se bo neki italijanski rižar zagovarjal z nekim drugim stilom (kar bo tudi res). Če mene vprašaš med tvojim in njegovim nakičanim stilom vidim dosti vzporednic. Se pravi če se smeješ njim se smeješ hkrati sam sebi, groteskno je pa to, da se tega ne zavedaš. Zamisli se.

No pa se spet lahko jaz smejem. Materjali v mojem avtu nikako niso izbrani (vsaj to si opazil). Vse stvari, ki jih vidš sem dobil v dar (tigrasti vzorci, nalepke, venček...) od različnih oseb iz čiste fore in iz fore sem jih jaz tudi "mečem" v avto. Strinjam se, da vse skupaj ni za nikamor in lahko se vsi smejite notranjosti avtomobila. To je tudi glavni namen!! Pa ta fotka je že stara in danes je tudi že nekaj sprememb. Nekaj traparij je novih, nekatere pa so odstranjene. Kaj hočem povedat je, da ne vlagam kupe evrov v izgled notranjosti, ki na koncu ne izpade nič bolje, kot je zdaj, ko imam kar nekaj nametano.
Res so okusi različni, ampak tistim kupom neuporabne plastike se bom pa vedno smejal!

Tvojega avtomobila pa nisem nič komentiral! Ne vem zakaj zdaj to omenjaš.

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Če jun 03, 2010 5:36 pm

DaDek je napisal/-a:to ma en uporabnik iz opel klub foruma, mislim, da je tudi na tem forumu prijavljen.

Sem pogledal na OKS, pa nisem našel galerije. A bi se moral včlanit?

Drugače mi je tale Virus bil všeč že na tovarniških fotografijah. Tudi v živo se mi zdi, da je v redu. Škoda, da ni avto svetlejše barve. Jaz bi samo vstavil črne mrežice in pa prave racing stripes oz. skid marks. Pri tem jih veliko naredi napako. Vmesni pas mora biti ožji od trakov, ne pa limat ''trobojnico'' z enako širokimi trakovi. Tak bi bil precej boljši (o tem sem tudi jaz razmišljal, preden sem pobarval del avta v črno):

Slika
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
veselko
Novinec

Napisal/-a veselko Če jun 03, 2010 7:05 pm

martin_krpan je napisal/-a:Slika

A ima kdo še dodatne fotografije modre GTC ali pa da je predstavljena kje na internetu? Po mojem ima Virus bodykit.

Tole je vozilo od našega blagajnika. Vozila ne predstavlja posebi, je pa nekaj slik na nasem forumu. Moras se registrirati, da lahko vidis vse vsebine. Poglej pod Srečanja - madzarska in pa v rubriki nasi clani se predstavijo - uporabnik Mikki. Ce pa te kaj zanima konkretno pa ga le povprasaj!

Za vse ostale pa lahko napisem samo naslednje. Lahko je se tako nakrancljan in se tako napacan s plastiko, VI ne boste razumeli poante. Vsak si dela avto za svoj okus in ne za vas okus. Meni recimo je uno kar sem na uni sliki videl (tigrasto ...) prav bedno. Samo evo si dobil za darilo in ti neki pomeni. Pomisli da un RIŽ nekomu tudi nekaj pomeni. In res nekateri zmečemo veliko v avto, nekateri pa zmečete v raznorazna kolesa, računalnike, hifi naprave, modelčke, oblačila, telefone ...

Kar hočem napisati je samo to, da malo spoštovanja pa vseeno lahko pokazete do vozil ki si je lastnik naredil po svoji volji, tudi meni ni vsak avto po volji samo imam vsaj toliko spoštovanja da najprej pohvalim da se je sploh lotil predelave, potem pa na lep nacin povem kaj mi ne pase.

Aja pa se tole. Marsikateri serijski avto, ki ga vozite je že v osnovi grd in za moje pojme spaka na cesti :-P
Državni prvak v kategoriji CLEAN za leto 2010 .
Opel klub Slovenija - http://www.opelklub.si

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Če jun 03, 2010 7:18 pm

veselko je napisal/-a:[ Meni recimo je uno kar sem na uni sliki videl (tigrasto ...) prav bedno. Samo evo si dobil za darilo in ti neki pomeni.

Ma v bistvu mi nič ne pomeni, ampak imam to iz čiste zajebancije. Mi je pa kosmat volan všeč na otip. Se pa strinjam, da lep pa res ni.

veselko je napisal/-a:Aja pa se tole. Marsikateri serijski avto, ki ga vozite je že v osnovi grd in za moje pojme spaka na cesti :-P

Hvala enako! ;)

Uporabniški avatar
veselko
Novinec

Napisal/-a veselko Če jun 03, 2010 10:18 pm

cruiser1 je napisal/-a:
veselko je napisal/-a:Aja pa se tole. Marsikateri serijski avto, ki ga vozite je že v osnovi grd in za moje pojme spaka na cesti :-P

Hvala enako! ;)

Nisem mislil konkretno tvojega, ker sploh nevem kaj vozis, pac na splosno sem to napisal in nism mislil nobenega zaliti. Pac doloceni modeli mi niso vsec ...

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Če jun 03, 2010 10:27 pm

veselko je napisal/-a:Nisem mislil konkretno tvojega, ker sploh nevem kaj vozis, pac na splosno sem to napisal in nism mislil nobenega zaliti. Pac doloceni modeli mi niso vsec ...

Niti nisem vzel, kot žalitev. Le strinjam se s tem, da so nekateri avtomobili že serijsko spake. Vendar verjetno nimava enakih avtomobilov v mislih. ;)

Uporabniški avatar
veselko
Novinec

Napisal/-a veselko Če jun 03, 2010 10:28 pm

nikoli se ne ve ... :lol:

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Pe jun 04, 2010 3:27 am

ajde razumem ce je en kup plastik gor ki se ujemajo z linijami avta in vse skupaj kot celotna slika zgleda skladno itd......saj obstajajo body kiti priznanih proizvajalcev,ni pa tudi nujno da so njihovi da bi bili lepi.ampak vecini se pa res moram smejati,ker ne vidim pointa res.je pa ena pozitivna stvar,ce ne bi bilo uncle ben's styla ne bi se mel cemu smejati+ne bi vedel kako zgleda grd avto.
@Thor makino vozis ki bi jo takoj mel v svoji garazi,sorry,pac si mi zvenel kot rizar
:lol:
lp

maxbmw535i
POZOR! Nekredibilen uporabnik

Napisal/-a maxbmw535i Pe jun 04, 2010 10:29 am

se nakoncu pa je tak vseeno kaj kdo pravi o autu važno je da je lastniku všeč. Pa ce je orgilalni ali predelan malo ali pa samo za vitrino. okusi so razlicni.

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Kraj: sl.konjice

Napisal/-a S-line- Pe jun 04, 2010 10:54 am

:pop:
My Life Your Entertainment

Uporabniški avatar
kikicerar
Nov uporabnik

Kraj: okolica domžal

Napisal/-a kikicerar Pe jun 04, 2010 2:18 pm

S-line- je napisal/-a::pop:

x2 :pop:
FOUŠIJA- SLO narodni šport

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe jun 04, 2010 2:32 pm

Thor je napisal/-a:@Slicker
Sigurno vidiš boljše predelave na Wsee-ju, je pa odraz kulture tudi to da zažgigajo ople ker niso ''njihovi''. Če so že koerentni nej zažigajo še te španske wannebe VAG-e, ki se silijo zraven. ;)
LP

To kaj pijani švabi delajo ni moj problem, niti ne toleriram tega. ne moreš pa ti španska j***a primerjat z oplom, ker opel pa VW sta v klubih večna nasprotnika. Lieber altes VW als neue Opel pravijo fanatiki :D (verjetno sem se pri sklanjatvi zmotil). In ne rabiš ti tle mojga avta zraven silit ker tudi jaz tvojega nisem in se mi zdi da sem ti v eni temi povedal da mi je tvoja bemfa všeč, kar pa pač ne morem rečt za preostali del slo odprave. so pa bli definitivno najbolj okusni avti glede na slike tam.

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Napisal/-a error 90 Pe jun 04, 2010 4:36 pm

Policijska alfa romeo mi je še najlepša :lol:

Drugače so mi pa vsi avtomobili grdi razen slovenskega bmw-ja. Pa brez zamere.
Slika

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Pe jun 04, 2010 4:50 pm

Sem ravnokar dobil poslovno idejo leta. Odprl bom trgovino SPAR POLIESTER DISKONT.

Verjemite da bom obogatel 8) 8) 8)

riki
Nov uporabnik

Napisal/-a riki Ne jun 06, 2010 11:35 am

mihaing je napisal/-a:Sem ravnokar dobil poslovno idejo leta. Odprl bom trgovino SPAR POLIESTER DISKONT.

Če to odpreš, boš čez pou leta kupoval jahto. :lol:

Neki pozabljaste ne...
Folk ne dela avta po svojih okusih zato da bo njim všeč, pač pa hoče bit viden in občudovan. To je bistvo rižote. Če bi ga delli za lastno veselje, se nebi užalli ko bi jim kdo reku da je njihov kup plastike grd in neokusen. Nebi se šli kazat po šovih, nebi nabivali obratov do rdečega polja ko se vozijo skozi center mesta, mimo srednjih šol in faxov...in še bi lahko našteval razkazovalne tehnike nekaterih. :roll:
Dejstvo je da jih lahko zagovarjate kot "sej delajo avto zase" ampak temu ni tako. Platišča in body kite se po večini kupuje poceni (v akciji) ali pa čim bol razvejano (rižasto) brez sploh pomislt kako bi to na avtu zgledlo.
Poliester se nanaša na avte, samo zato da je drugačno in ne da bolje zgleda...
To ja pač na žalost večina današnjega stylinga. :bonk

maxbmw535i
POZOR! Nekredibilen uporabnik

Napisal/-a maxbmw535i Ne jun 06, 2010 12:30 pm

riki je napisal/-a:
mihaing je napisal/-a:Sem ravnokar dobil poslovno idejo leta. Odprl bom trgovino SPAR POLIESTER DISKONT.

Če to odpreš, boš čez pou leta kupoval jahto. :lol:

Neki pozabljaste ne...
Folk ne dela avta po svojih okusih zato da bo njim všeč, pač pa hoče bit viden in občudovan. To je bistvo rižote. Če bi ga delli za lastno veselje, se nebi užalli ko bi jim kdo reku da je njihov kup plastike grd in neokusen. Nebi se šli kazat po šovih, nebi nabivali obratov do rdečega polja ko se vozijo skozi center mesta, mimo srednjih šol in faxov...in še bi lahko našteval razkazovalne tehnike nekaterih. :roll:
Dejstvo je da jih lahko zagovarjate kot "sej delajo avto zase" ampak temu ni tako. Platišča in body kite se po večini kupuje poceni (v akciji) ali pa čim bol razvejano (rižasto) brez sploh pomislt kako bi to na avtu zgledlo.
Poliester se nanaša na avte, samo zato da je drugačno in ne da bolje zgleda...
To ja pač na žalost večina današnjega stylinga. :bonk

tisti keri si rihtajo aute si saj financno lahko privoščijo ta strošek pa če je lep ali ne . tisti keri si pa ne morejo pa bi radi samo jih finance ne dopuščajo pa špukajo po takih autah ker no fauš slabični .... in pravijo zakaj si on lahko jas pa ne ali pa najlepsi izgovor moj favorit ČE bi ga jas rihto bi to pa to spremeniu. ce bi taki meli dnar bi si ga sami rihtali . ponavodi pa taki ko šimfajo majo neke kante zarjavete ali pa taki ko mislijo da so boga za jajce potegnili in ae samo v pozornos spravlajo ker se drugač ne morejo.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Ne jun 06, 2010 12:33 pm

@maxbmw535i, haha ne bodi smešen.
Nimam stare zarjavele kante pa so mi še vseeno (skoraj) vsi avtomobili na tem meetu ena rižotka.
Pa kakšno ločilo in velika začetnika v postu ti nebi škodovala.
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 13 gostov