cruiser1 je napisal/-a:Thor je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Smej se, smej se drugim... s svojimi izjavami in preferencami se pa norca delaš iz samega sebe s tem, ko kažeš koliko malo si razgledan na ''svojem'' področju. Zdej pa pogruntaj, zakaj.
A si kej živčen? .......Nervozen?
Zdaj mi pa ti povej kaj sploh je moje področje?
Thor je napisal/-a:Glede tvojega okusa...
Tole, kar je tebi posrečeno
želi biti tole
Če je tebi to posrečeno je jasno, da ne poznaš ene od ikon ameriških van-ov, kar je v bistvu tvoje področje.
Thor je napisal/-a:Smeješ se okusu drugih, voziš pa tole
Izvrstno izbrana kombinacija materialov in tekstur. Zagovoril se boš s tem, da je to neki redneck stil (kar je res), prav tako se bo neki italijanski rižar zagovarjal z nekim drugim stilom (kar bo tudi res). Če mene vprašaš med tvojim in njegovim nakičanim stilom vidim dosti vzporednic. Se pravi če se smeješ njim se smeješ hkrati sam sebi, groteskno je pa to, da se tega ne zavedaš. Zamisli se.
DaDek je napisal/-a:to ma en uporabnik iz opel klub foruma, mislim, da je tudi na tem forumu prijavljen.
martin_krpan je napisal/-a:
A ima kdo še dodatne fotografije modre GTC ali pa da je predstavljena kje na internetu? Po mojem ima Virus bodykit.
veselko je napisal/-a:[ Meni recimo je uno kar sem na uni sliki videl (tigrasto ...) prav bedno. Samo evo si dobil za darilo in ti neki pomeni.
veselko je napisal/-a:Aja pa se tole. Marsikateri serijski avto, ki ga vozite je že v osnovi grd in za moje pojme spaka na cesti
cruiser1 je napisal/-a:veselko je napisal/-a:Aja pa se tole. Marsikateri serijski avto, ki ga vozite je že v osnovi grd in za moje pojme spaka na cesti
Hvala enako!
veselko je napisal/-a:Nisem mislil konkretno tvojega, ker sploh nevem kaj vozis, pac na splosno sem to napisal in nism mislil nobenega zaliti. Pac doloceni modeli mi niso vsec ...
Thor je napisal/-a:@Slicker
Sigurno vidiš boljše predelave na Wsee-ju, je pa odraz kulture tudi to da zažgigajo ople ker niso ''njihovi''. Če so že koerentni nej zažigajo še te španske wannebe VAG-e, ki se silijo zraven.![]()
LP
mihaing je napisal/-a:Sem ravnokar dobil poslovno idejo leta. Odprl bom trgovino SPAR POLIESTER DISKONT.
Verjemite da bom obogatel![]()
![]()
riki je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Sem ravnokar dobil poslovno idejo leta. Odprl bom trgovino SPAR POLIESTER DISKONT.
Verjemite da bom obogatel![]()
![]()
Če to odpreš, boš čez pou leta kupoval jahto.![]()
Neki pozabljaste ne...
Folk ne dela avta po svojih okusih zato da bo njim všeč, pač pa hoče bit viden in občudovan. To je bistvo rižote. Če bi ga delli za lastno veselje, se nebi užalli ko bi jim kdo reku da je njihov kup plastike grd in neokusen. Nebi se šli kazat po šovih, nebi nabivali obratov do rdečega polja ko se vozijo skozi center mesta, mimo srednjih šol in faxov...in še bi lahko našteval razkazovalne tehnike nekaterih.![]()
Dejstvo je da jih lahko zagovarjate kot "sej delajo avto zase" ampak temu ni tako. Platišča in body kite se po večini kupuje poceni (v akciji) ali pa čim bol razvejano (rižasto) brez sploh pomislt kako bi to na avtu zgledlo.
Poliester se nanaša na avte, samo zato da je drugačno in ne da bolje zgleda...
To ja pač na žalost večina današnjega stylinga.
Po forumu brska: Google [Bot] in 13 gostov