lp
RpDany je napisal/-a:jaz sem tam blizu na praznovanju obrahama tako da bom probal it malo na zrak pa vas prit pogledatv rusah pa trenutno rahlo dezuje.
lp
Jamesbond je napisal/-a:Jaz pa bom rekel takole. Ne samo za ta show, ampak za vse naše showe v tej prekrasni Sloveniji
Ni mi jasno kako lahko avtomobili , ki tekmujejo v pp svs tekmujejo tudi v open ? To pomeni da ostali avtomobili sploh nimajo šans kaj dobiti in jim je tudi brezveze hodit na takšne prireditve, saj nagrade poberejo vedno eni in isti. Potem je najbolje da vstopnino plačajo samo pp svs, ostali , ki tekmujejo v open pa lahko gredo zastonj not (itak da ne bodo nič dobili). Ali pa se njim vstopnina pobira le zato da se financira prireditev in ne zato, da bi lahko enakovredno tekmovali? Ne razumem smisla, zakaj bi se kdo moral prijaviti v pp svs, da sploh lahko dobi kakšno nagrado? Kje je smisel vsega?
Druga stvarca pa je v tem da je lahko imeti avto vso leto v garaži , malce pobrisati prah z njega in ga parkrat pripeljati na show ( mogoče tudi z avtovleko ) , ter pobrati vse nagrade. Vozite se s takšnimi avti po naših prekrasnih cestah, preko ležečih policajev, pozimi in v prometnih konicah. Polovica avtomobilov , ki se pripeljejo na show sameva celo leto v garaži, samo za " tistih" par dni. Potem pa je najbolje da naredite tudi posebno kategorijo garažiranih avtov in ne vozil , ki se dajansko vozijo po naših cestah.
Lp
Jamesbond je napisal/-a:Fer do ostalih tekmovalcev , bi bilo, če bi lahko vsak od njih tekmoval samo v eni kategoriji (pp svs ali open ) , tako kot moramo mi tekmovati v open samo v eni kategoriji (extrem, clean, street, pro in ostalih varijantah) Če si se prijavil v pp svs vredu, ostani tam , ali pa tekmuj v open.
Vozil, ki so izključno namenjene za te showe in stojijo v garažah, ne bom omenjal, saj se ne mislim spuščati v to, se pa na showih vse to dobro vidi (če se le hoče opaziti kako in kaj).
Se pa velikokrat vidi tudi to da si klubi med seboj dajejo nagrade ( veze in ostala poznanstva ) , zato pa ljudje odhajajo z showov , raje v tujino, kjer se ceni kaj drugega.
Ne bom več blatil te teme, saj je blo že miljonkrat povedano veliko o teh zadevah. Samo toliko za razmislek.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov