Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Kraj: maribor-ruše

Napisal/-a RpDany So jul 24, 2010 7:40 am

jaz sem tam blizu na praznovanju obrahama tako da bom probal it malo na zrak pa vas prit pogledat :D v rusah pa trenutno rahlo dezuje.

lp
[img]http://www4.slikomat.com/08/0221/54u-78987.gif[/img][img]http://www4.slikomat.com/09/0423/25z-logo1.jpg[/img] [img]http://shrani.si/f/2B/9a/32Sf0luY/yfntfhucnr64vuit.gif[/img]

Uporabniški avatar
veselko
Novinec

Napisal/-a veselko So jul 24, 2010 8:02 am

RpDany je napisal/-a:jaz sem tam blizu na praznovanju obrahama tako da bom probal it malo na zrak pa vas prit pogledat :D v rusah pa trenutno rahlo dezuje.

lp

JA če se že oglasiš direkt iz fešte, pol pa sprot še kej za prigriznt prinesi :lol: :lol: :lol: :lol:
Državni prvak v kategoriji CLEAN za leto 2010 .
Opel klub Slovenija - http://www.opelklub.si

j€rn€j
Nov uporabnik

Kraj: Ptuj-okolica

Napisal/-a j€rn€j So jul 24, 2010 8:02 am

hehe ni prevroče :D
na ptuju se je izbolšalo do te meje da grem avto pucat :D :P sonček je

Mitya
Nov uporabnik

Napisal/-a Mitya So jul 24, 2010 8:19 am

j€rn€j je napisal/-a:hehe ni prevroče :D
na ptuju se je izbolšalo do te meje da grem avto pucat :D :P sonček je

Tudi jaz grem isto počet ; ) upajmo da nebo deža..

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So jul 24, 2010 9:11 am

spet slabo vreme :? jaz nebom nič pucal.. bom pa prišel kaj obiskat, če bo kaj lepše vreme.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a LaMike So jul 24, 2010 9:34 am

jay je napisal/-a:spet slabo vreme :? jaz nebom nič pucal.. bom pa prišel kaj obiskat, če bo kaj lepše vreme.

x2 :D
"this is so euro its asian" by Sam B.

Mitya
Nov uporabnik

Napisal/-a Mitya So jul 24, 2010 9:36 am

Sem se prenaglil z pucanjem, me je dež dobil.. Blah : )

RRT
Nov uporabnik

Napisal/-a RRT So jul 24, 2010 9:59 am

v vsakem vremenu je prireditev.
<tu kaže na bolše!
LP. RoadRunnersTeam
www.rrt.si

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a BMW 850i So jul 24, 2010 10:56 pm

Smola organizatorju, ker so že drugič zapovrstjo imeli dež na prireditvi.

Kljub temu se je zbralo kar nekaj tekmovalcev iz Slo in Hr. Drugače pa je sama prireditev tudi dobro uspela.

Bilo je eno dobro druženje, saj se nas je večina držala res skupaj. Dejansko nas je dež še bolj združil in bilo več časa namenjenega druženju oz. pogovorov,...

Še malo slik:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Predsednik AK Street race team MS

Uporabniški avatar
Mitkec
Nov uporabnik

Kraj: M.Sobota

Napisal/-a Mitkec Ne jul 25, 2010 12:29 am

jop res škoda za slabo vreme... je pa tudi res da blo tolko večje druženje :P

david272
Nov uporabnik

Napisal/-a david272 Ne jul 25, 2010 8:50 am

Res skoda ,da je bilo slabo vreme,pubeci so se potrudli,pol pa dez.Drugo leto bo boljse,lp

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Kraj: maribor-ruše

Napisal/-a RpDany Ne jul 25, 2010 9:06 am

skoda vremena ja....

Tud jaz sem malo sel pogledat avteje ko sem mel malo casa. (moj avto je pa stal zunaj pred gurmanskim hramu)

samo ste pa lepo hodli s sotori okol kolk sem vido tam z gostilne :D

lp
[img]http://www4.slikomat.com/08/0221/54u-78987.gif[/img][img]http://www4.slikomat.com/09/0423/25z-logo1.jpg[/img] [img]http://shrani.si/f/2B/9a/32Sf0luY/yfntfhucnr64vuit.gif[/img]

Uporabniški avatar
stailingboy
Nov uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a stailingboy Ne jul 25, 2010 9:41 am

Kot ste že ostali omenili,dečki res nimajo sreče kar se vremena tiče,vendar kljub temu je bila družba taprava in lahk rečem da je šov uspel,tak kot lani,...tko da fantje sam tko naprej,...drug let pa vreme bo,ker saj veste kak pravjo,v tretje gre rado ;)
Državni prvak v kategoriji PRO STREET ter pokalni prvak severno vzhodne slovenije v kategoriji STREET OUT LOOK za leto 2010!!!(20 STYLING AWARDS )

Jamesbond
Nov uporabnik

Napisal/-a Jamesbond Ne jul 25, 2010 10:04 am

Jaz pa bom rekel takole 8) . Ne samo za ta show, ampak za vse naše showe v tej prekrasni Sloveniji

Ni mi jasno kako lahko avtomobili , ki tekmujejo v pp svs tekmujejo tudi v open ? To pomeni da ostali avtomobili sploh nimajo šans kaj dobiti in jim je tudi brezveze hodit na takšne prireditve, saj nagrade poberejo vedno eni in isti. Potem je najbolje da vstopnino plačajo samo pp svs, ostali , ki tekmujejo v open pa lahko gredo zastonj not (itak da ne bodo nič dobili). Ali pa se njim vstopnina pobira le zato da se financira prireditev in ne zato, da bi lahko enakovredno tekmovali? Ne razumem smisla, zakaj bi se kdo moral prijaviti v pp svs, da sploh lahko dobi kakšno nagrado? Kje je smisel vsega?

Druga stvarca pa je v tem da je lahko imeti avto vso leto v garaži , malce pobrisati prah z njega in ga parkrat pripeljati na show ( mogoče tudi z avtovleko ) , ter pobrati vse nagrade. Vozite se s takšnimi avti po naših prekrasnih cestah, preko ležečih policajev, pozimi in v prometnih konicah. Polovica avtomobilov , ki se pripeljejo na show sameva celo leto v garaži, samo za " tistih" par dni. Potem pa je najbolje da naredite tudi posebno kategorijo garažiranih avtov in ne vozil , ki se dajansko vozijo po naših cestah.

Lp

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Ne jul 25, 2010 10:45 am

Jamesbond ne se razburjati sj bo minlo nekatere :lol:
Itaq pa najbolj važno je druženje tega pa tudi ni manjkalo kljub slabemu vremenu na tem showu,super je bilo še posebej sem se nasmejal voditelju ki je bil car :D
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Napisal/-a BMW 850i Ne jul 25, 2010 12:03 pm

Jamesbond je napisal/-a:Jaz pa bom rekel takole 8) . Ne samo za ta show, ampak za vse naše showe v tej prekrasni Sloveniji

Ni mi jasno kako lahko avtomobili , ki tekmujejo v pp svs tekmujejo tudi v open ? To pomeni da ostali avtomobili sploh nimajo šans kaj dobiti in jim je tudi brezveze hodit na takšne prireditve, saj nagrade poberejo vedno eni in isti. Potem je najbolje da vstopnino plačajo samo pp svs, ostali , ki tekmujejo v open pa lahko gredo zastonj not (itak da ne bodo nič dobili). Ali pa se njim vstopnina pobira le zato da se financira prireditev in ne zato, da bi lahko enakovredno tekmovali? Ne razumem smisla, zakaj bi se kdo moral prijaviti v pp svs, da sploh lahko dobi kakšno nagrado? Kje je smisel vsega?

Druga stvarca pa je v tem da je lahko imeti avto vso leto v garaži , malce pobrisati prah z njega in ga parkrat pripeljati na show ( mogoče tudi z avtovleko ) , ter pobrati vse nagrade. Vozite se s takšnimi avti po naših prekrasnih cestah, preko ležečih policajev, pozimi in v prometnih konicah. Polovica avtomobilov , ki se pripeljejo na show sameva celo leto v garaži, samo za " tistih" par dni. Potem pa je najbolje da naredite tudi posebno kategorijo garažiranih avtov in ne vozil , ki se dajansko vozijo po naših cestah.

Lp

Koliko krat je potrebno še razložit (je bilo že kar polno napisano po forumah)
Vsi pridemo na tekmo organizatorja. Se pravi na open tekmovanje. Organizator naredi po svoje: pravilnik, kategorije, program, koliko priznanj itd., kjer tekmujejo vsi udeleženci šova.

So pa določene tekme, kjer se tekmuje in točkuje tudi za PP SVS (po pravilniku PP SVS ali pa tudi PDP pokalno državno prvenstvo) in ti dve prvenstvi nimajo nič z organizatorjem.
Vsak lahko tukaj tudi tekmuje, vendar se mora registrirati in poravnati letni znesek da se vodi evidenca tekmovalca čez celo sezono.

Sedaj pa če so nekateri ti avti (PPSVS in PDP) boljši od ostalih posameznikov, ki ne sodelujejo na prvenstvah, pa normalno da tudi nesejo priznanja od samega organizatorja. Kaj je tu ne logičnega. Če je kateri avto dober bo pač nesel več nagrad.

Open vozila, da ne dobijo nagrad? - dobijo dobijo, če so konkurenčna vedno dovijo. Če je najboljši je najboljši. Oni hrvat z datsunon je začel redno hodit na naše šove ker so ok. in ni v ppsvs in beli passat krom felne tudi ni v ppsvs in če ima organizator tako kategorijo da se ta avto not najde je tudi nagrajen,.... Tak da ne v prazno nabijat po forumah in zavajat.

Na drugi odstavek. Povej mi katero vozilo je sploh v pp svs, ki samo stoji v garaži ali pa da se ga pripelje na prikolici na show? Nobeno vozilo ni takšno. Vsi se vozijo tudi ko ni showa za svoj užitek. Nekateri imajo pač dve ali več vozil potem je normalno da se s temi vozijo pač bolj poredko v lepših vremenskih razmera in ga v zimi ne potrebujejo. Z motorjem se tudi po zimi ne vozimo in po dežju ne,...

Če ne bi bilo PP SVS, bi bili rezultati v open isti kot sedaj tako da to sploh nima veze.

Se je pa že kar nekaj krat pokazalo, da če je tudi ppsvs zraven in je slabo vreme ali gre dež, je vseeno kar dobra udeležba na prireditvi - skoraj vedno okrog 40-50 vozil. Tako da sam organizator si še vseeno nekako lahko pokrije stroške.
Mi se pa lahko spet družimo in kako rečemo. Ker če ne bi bilo tega, bi bilo sigurno kar nekaj vozil, ki se ne bi udeležili showa. Sedaj pa ker gre klub na prireditev, potem posledično gre kar nekaj članov. Če si pa posameznik, pa vidiš da je slabo vreme pa se ti ne ljubi iti in jih potem od takšnih večina ne gre.

Drugače pa o teh zadevah raje odprite novo temo, pa vse debate o teh se naj pišejo sprašujejo,.. v novi posamezni temi in ne smetiti te teme, ki je namenjena samo za to srečanje. Ne pa na splošno.

Jamesbond
Nov uporabnik

Napisal/-a Jamesbond Ne jul 25, 2010 12:53 pm

Fer do ostalih tekmovalcev , bi bilo, če bi lahko vsak od njih tekmoval samo v eni kategoriji (pp svs ali open ) , tako kot moramo mi tekmovati v open samo v eni kategoriji (extrem, clean, street, pro in ostalih varijantah) Če si se prijavil v pp svs vredu, ostani tam , ali pa tekmuj v open.

Vozil, ki so izključno namenjene za te showe in stojijo v garažah, ne bom omenjal, saj se ne mislim spuščati v to, se pa na showih vse to dobro vidi (če se le hoče opaziti kako in kaj).

Se pa velikokrat vidi tudi to da si klubi med seboj dajejo nagrade ( veze in ostala poznanstva ) , zato pa ljudje odhajajo z showov , raje v tujino, kjer se ceni kaj drugega.

Ne bom več blatil te teme, saj je blo že miljonkrat povedano veliko o teh zadevah. Samo toliko za razmislek.

Lp

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Ne jul 25, 2010 1:43 pm

fajn je blo čeprav je blo malo dežja :)

Uporabniški avatar
Mitkec
Nov uporabnik

Kraj: M.Sobota

Napisal/-a Mitkec Ne jul 25, 2010 2:21 pm

Jamesbond je napisal/-a:Fer do ostalih tekmovalcev , bi bilo, če bi lahko vsak od njih tekmoval samo v eni kategoriji (pp svs ali open ) , tako kot moramo mi tekmovati v open samo v eni kategoriji (extrem, clean, street, pro in ostalih varijantah) Če si se prijavil v pp svs vredu, ostani tam , ali pa tekmuj v open.

Vozil, ki so izključno namenjene za te showe in stojijo v garažah, ne bom omenjal, saj se ne mislim spuščati v to, se pa na showih vse to dobro vidi (če se le hoče opaziti kako in kaj).

Se pa velikokrat vidi tudi to da si klubi med seboj dajejo nagrade ( veze in ostala poznanstva ) , zato pa ljudje odhajajo z showov , raje v tujino, kjer se ceni kaj drugega.

Ne bom več blatil te teme, saj je blo že miljonkrat povedano veliko o teh zadevah. Samo toliko za razmislek.

Lp

daj si nick jamesblond ti je BMW 850i vse lepo na široko razložo ti pa še vedno isto nabijaš :D svs je severo-vshodna slovenija mamo svoj pravilnik open pa je za vse ki nimajo kluba v svs in za vse nasplošno ki so sploh tam in udeležili tekmovanja

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Napisal/-a BMW 850i Ne jul 25, 2010 5:08 pm

Da ne bomo smetili te teme - je odprta že ena PP SVS pa bomo tam nadaljevali vse v zvezi ppsvs in ne bomo smetili tukaj: http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 78#1346878
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov