Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
dennis18
Nov uporabnik

Napisal/-a dennis18 Po avg 30, 2010 9:43 am

Alien je napisal/-a:Jaz bom reko takole - bil lani tam in letos. Razlika 100% - seveda na slabše.

Nobenega programa, dogajanja, daš 15€ ( kar ni malo), pa nisi niti toliko vredn da ti avto ocenijo od zunaj in od znotraj . Bom reko takole, da sem totalno razočaran letos.....podn....brezveze....škod teh 15 € za tako bedarijo kot je bil ta show.

Sem si pogledal avto znotraj in zunaj.... kuferam se nekak, samo ostalo pa nebom niti raje komentiral. Si si pogledal sploh ostale avte po prizoriscu?

Notranjost se je skladno tudi zraven ocenjevala samo se je reklo da se nebo...tak da ne misli da nismo opazili dodelanega kuferama. Osebno so mi bile samo vscec zadnje lucke ter kuferam.

Drgac pa ce kdo neve za kateri avto se gre...
Slika[/img]

dragon22
Novinec

Napisal/-a dragon22 Po avg 30, 2010 9:54 am

Meni je bilo fajn :) . Se vidimo drugo leto :pivo

Alien
Novinec

Napisal/-a Alien Po avg 30, 2010 11:57 am

dennis18 je napisal/-a:Sem si pogledal avto znotraj in zunaj.... kuferam se nekak, samo ostalo pa nebom niti raje komentiral. Si si pogledal sploh ostale avte po prizoriscu?

Notranjost se je skladno tudi zraven ocenjevala samo se je reklo da se nebo...tak da ne misli da nismo opazili dodelanega kuferama. Osebno so mi bile samo vscec zadnje lucke ter kuferam.

Seveda si si ga ogledal, nato pa šel po posvet k sosedu .Kaj je všeč tebi je brezvezen odgovor.Avto je res moj, apak se je od takrat spremenil 100% .

Te pa ti pokaži svojega, če si me takoj napadel .
Drugič če imaš osebno kaj za povedat o avtu se pove lastniku ( al je dobro ali slabo) , ne pa da se meniš za mojim hrbtom.Mislim da kot tekmovalec imam pravico komentirati sam show. Aja pa še to - o predelavah na avtu se vpraša lastnika, ne pa osebe , ki si jih mel zraven, ter dosoditi kaj je original in kaj ne. Bil sem že na ogromno showih in vedno je bilo vse korektno , tukaj pa sama zahrbtnost ( že pri samem pristopu do avta sem zaslišal nesramne komentarje).

Mi je žal , če je tema zašla, ampak človek ne sme tukaj na avtomobilizmu, več ničesar komentirati, da se ga ne popluva.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po avg 30, 2010 12:35 pm

Mož, sam sem ti tudi osebno že leta nazaj povedal kaj si mislim o tvojem avtu, pa si isto vzel zahrbtno kot jemlješ zdaj.

Pač, avto ti je povozil čas, nimaš tu kaj.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
dennis18
Nov uporabnik

Napisal/-a dennis18 Po avg 30, 2010 1:29 pm

Alien je napisal/-a:
dennis18 je napisal/-a:Sem si pogledal avto znotraj in zunaj.... kuferam se nekak, samo ostalo pa nebom niti raje komentiral. Si si pogledal sploh ostale avte po prizoriscu?

Seveda si si ga ogledal, nato pa šel po posvet k sosedu .Kaj je všeč tebi je brezvezen odgovor.Avto je res moj, apak se je od takrat spremenil 100% .

Te pa ti pokaži svojega, če si me takoj napadel .
Drugič če imaš osebno kaj za povedat o avtu se pove lastniku ( al je dobro ali slabo) , ne pa da se meniš za mojim hrbtom.Mislim da kot tekmovalec imam pravico komentirati sam show. Aja pa še to - o predelavah na avtu se vpraša lastnika, ne pa osebe , ki si jih mel zraven, ter dosoditi kaj je original in kaj ne. Bil sem že na ogromno showih in vedno je bilo vse korektno , tukaj pa sama zahrbtnost ( že pri samem pristopu do avta sem zaslišal nesramne komentarje).

Mi je žal , če je tema zašla, ampak človek ne sme tukaj na avtomobilizmu, več ničesar komentirati, da se ga ne popluva.

Seveda sem soseda vpr. kaj ga moti da potem skupaj določiva točke. Glej nisi dobil malo točk da nebos to mislil, pač pa vseeno premalo za pokal. Oprosti če se ti je zdelo to kot zahrbtnost da smo kaj komentirali, žal je avto pač povozil čas. Pred 6 leti je tudi meni takšen avto bil vščeč, zdaj pa žal ne. Dejansko sem te vpr. kaj sem želel vedet, ostalo pa se tak vidi kaj je dodelano.

Evo še moj avto da nebos rekel da ga nisi videl...je stal takoj na vhodu na styling.

Slika

lp
Zadnjič spremenil dennis18, dne Po avg 30, 2010 5:58 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Po avg 30, 2010 1:29 pm

Kaj je sploh fora, da se pogovarjate o tem "avtu"....?
Ne vem kdo je lastnik ampak taki avti sploh neb smel imeti vstopa....
:)

Alien
Novinec

Napisal/-a Alien Po avg 30, 2010 1:40 pm

dennis18 - stock
Courage - žal nimamo vsi keša za takšne mrcine, ki so tvoj okus. Ko si mel accenta si bil as, sedaj pa si glavni na forumu, ker pač maš €.

Brezveze.
Končajmo debato. Sem samo povedal kaj me je v resnici motlo na showu, ok.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po avg 30, 2010 1:44 pm

pimpek pa accent? :lol: :lol: :lol:

korajžni, a kej ne vemo? dark secrets? :cry
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
dennis18
Nov uporabnik

Napisal/-a dennis18 Po avg 30, 2010 1:45 pm

Alien je napisal/-a:dennis18 - stock
Courage - žal nimamo vsi keša za takšne mrcine, ki so tvoj okus. Ko si mel accenta si bil as, sedaj pa si glavni na forumu, ker pač maš €.

Brezveze.

Saj nisem rekel da imam to edini avto :) pac tega sem ti pokazal.

Bomo drugic podebatirali ko se kje srecamo ce ti bo.

LP
Denis

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po avg 30, 2010 1:47 pm

Brezveze.

Mož doma imam en pokal pa ti lahko podarim,da neoš več po forumih jokal.Lej na PM mi pošli naslov pa ti pokal podarim samo,da bo volk sit pa koza cela.
Sicer pa.....BTW avt od korajžnega in tvoj..... no ja....bom brez komentarja,ker žal tvoj avto je res povozil čas in tisti časi so minili.Sej pa mogoče bo s5 to kdaj v modi in mogoče takrat dobiš kako točko več.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Alien
Novinec

Napisal/-a Alien Po avg 30, 2010 1:59 pm

Seat ti kar zadrži tisti pokalček, mam jaz svojih dovolj, če pa imaš čas pa lahko prideš brisat prah z njih. :D

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Po avg 30, 2010 2:01 pm

Če je lantra karavan, ti ponujam 200€ zanjo, ker rabim nekaj vreč cementa za pripeljat.
Sex turns gay people into Mexicans.

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Po avg 30, 2010 2:10 pm

Ampak kdaj je bil ta avto lep? da je bil spica na avtoshowu? pred 6 leti? dejte malo obzirnosti prosim 8) :lol:
:)

Jamesbond
Nov uporabnik

Napisal/-a Jamesbond Po avg 30, 2010 2:54 pm

Koji kmeti :noro Eden večji frajer kot drugi. Na prireditvi se zmente kot je treba :/:o:/

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Po avg 30, 2010 3:26 pm

Brezveze.

Accenta nikdar nisem in nikdar nebom vozil.

Ce nimas denarja, potem ne lepi poceni SPAR izdelkov na avto, ampak ga pusti original. S temi slampastimi "predelavami" si iz avta naredo tarco posmeha.

Lahko ti pa posodim kaki € da ga spravis v orginal stanje.
Slika

Alien
Novinec

Napisal/-a Alien Po avg 30, 2010 3:40 pm

Ti pošljem številko tekočega.

Uporabniški avatar
veselko
Novinec

Napisal/-a veselko Po avg 30, 2010 3:51 pm

Fantje, kaj se res ne moremo vec normalno pogovarjati na forumu? Dejte kar ima kdo povedati glede avta, naj mu pove na kaksnem sowu in se pogovorita na stiri oke. Noben avto ni narejen tako, da bi bil po okusu vseh prisotnih na forumu. Moj tudi pomoje ni vsec marsikomu in sem vesel ce mi to pove v obraz in se pogovoriva.
Vsakdo dela avto za svoj okus, vendar pa se moramo vsi zavedati, da s tem ko avto postavimo na tekmovanje, da smo s tem (nekako natiho privolili) v kritike in pohvale obiskovalcev. Ce tega ne morete sprejeti, potem vozil ne postavljajte na ocenjevanje in boste s tem imeli precej manj moznosti, da vas spluvajo in skritizirajo.
Glede sodnikov pa itak nimam besed (glede ocenjevanja na tem showu ne bom kritiziru, ker nism bil prisotn in ne vem kaj se je dogajalo!).

Mogoce bi bilo dobro vse showe ukiniti za 2 leti - uvesti srečanja pred raznimi Routarji in Špari v petek zvecer in bomo vsi bolj sprosceni ;)
Državni prvak v kategoriji CLEAN za leto 2010 .
Opel klub Slovenija - http://www.opelklub.si

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Po avg 30, 2010 4:16 pm

Lastniku belega viteza sem tudi v obraz ze povedal, tako da ne vidim problema zakaj nebi napisal se tukaj.
Slika

Uporabniški avatar
veselko
Novinec

Napisal/-a veselko Po avg 30, 2010 4:23 pm

Courage™ je napisal/-a:Lastniku belega viteza sem tudi v obraz ze povedal, tako da ne vidim problema zakaj nebi napisal se tukaj.

Priajtelj moj post ni letel konkretno natebe. Mislil sem na splosno ... Sicer pa sem naprej tudi napisal da ko postavis avto na ogled in tekmovanje, ga postavis dejansko na ocenjevanje in pac moras racunat na kritike ...
Državni prvak v kategoriji CLEAN za leto 2010 .
Opel klub Slovenija - http://www.opelklub.si

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Po avg 30, 2010 4:39 pm

Courage™ je napisal/-a:Lastniku belega viteza sem tudi v obraz ze povedal, tako da ne vidim problema zakaj nebi napisal se tukaj.

:cry
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov