lp
speedfreak je napisal/-a:mislim da bo zelo zabavno srečanje, na koncu lahko zažgemo tsi-ja
B|ind je napisal/-a:Lepo, novo srečanje.
Upam da tokrat nebo obveznosti in se bom lahko udeležil da se spet malo vidimo
Mdriver je napisal/-a:Hoho....lepo lepo.. Drifting Žurka![]()
No jaz sem sicer nov ampak sem nor tako da bi se z veseljem pridružil če lahko ???![]()
Kje pa bo to v Domžalah približno jebi-ga z Kopra sem![]()
Najbrž bom rabu navigacijo al pa kakšno telefonsko številko od organizatorja lol![]()
Ja zdaj ne vem al da prinesem kakšno bakso piva al ne ??
L.p. David
Mdriver je napisal/-a:Hoho....lepo lepo.. Drifting Žurka![]()
No jaz sem sicer nov ampak sem nor tako da bi se z veseljem pridružil če lahko ???![]()
Kje pa bo to v Domžalah približno jebi-ga z Kopra sem![]()
Najbrž bom rabu navigacijo al pa kakšno telefonsko številko od organizatorja lol![]()
Ja zdaj ne vem al da prinesem kakšno bakso piva al ne ??
L.p. David
King1 je napisal/-a:Ne ne prijatelj moj raje ga jest vzamem pa svojga opla zažgem. Bom bencin v tank nalil pa bo isto gorelo.![]()
![]()
Pa še barva je ista.
![]()
Mdriver je napisal/-a:adis : Kirga olja 10W/40 al si mislu domače za podmazat želodec![]()
l.p.
adis je napisal/-a: ... no dajmo sprobat eno mešanico pa speedfreak-u malo naliti v tsi-ja, mogoče bo potem avto bolje delal
adis je napisal/-a:a še vedno velja, da vsak prinese liter olja?
Mdriver je napisal/-a:Hahahaha....ne me vzet tako resno kot sem napisal zadevo zgleda res tako kot da bi resnično psihič pisal![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imam že svojih 32 let družino in 2 otroka tako da marsikaj mi je že minilo do metanje avtomobilov na bok na gorskem kotarju do prevračanja na grobniku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa tudi alkohola spijem zelo malo nasplošno saj se okvarjam dosti z športom (fitness) 15let![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ampak včasih če si v dobri družbi pa pokadiš 2 do 3 cigarete pol je že grlo kr precej suho pa če človek spije kakšno pivo v meji normale pa ne bo problemov![]()
![]()
![]()
Tako da King hvala za povabilo rade volje se bom udeležil.......![]()
Tako da tisti koprčani in okolica kopra kateri mislite it na srečanje si moramo tel.št. izmenjati in zmeniti valda ne bomo šli gor vsak z svojim avtom ??
Kaj se lahko na forumu objavi GSM št. ?
Če ne bom dal moj e-mail tu pa mi kaj pište: ""matrix.xman@siol.net""
L.p. David
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov