adis je napisal/-a:Mdriver je napisal/-a:
Skratka jaz bi se bolj bal klopov kot medvedov saj povzročajo ogromno smrtnih žrtev !
dobiti klopa na biceps tj. smrtno nevarno!
Hja...meni pa se je enkrat klop mislim ,da je bla samica..

L.p.
adis je napisal/-a:Mdriver je napisal/-a:
Skratka jaz bi se bolj bal klopov kot medvedov saj povzročajo ogromno smrtnih žrtev !
dobiti klopa na biceps tj. smrtno nevarno!
mihaing je napisal/-a: Edino medvedi so jeba![]()
![]()
Mdriver je napisal/-a:@Mihaing kaj si želiš za darilo saj praznuješ roj. dan ???
Po moje nas bo toliko tokrat tukaj na meetu ,da bomo zbrali za lamborghini-ja![]()
L.p.
mihaing je napisal/-a:Mdriver je napisal/-a:@Mihaing kaj si želiš za darilo saj praznuješ roj. dan ???
Po moje nas bo toliko tokrat tukaj na meetu ,da bomo zbrali za lamborghini-ja![]()
L.p.
Želim si samo to, da pridete v čim večjem številu in ga zažuramo do kraja![]()
Želim, da bi se imali fajn, polno smeha in dobre volje. To mi prinesite pa smo kvit
![]()
![]()
Drugega resnično ne rabim, ker imam vsega polno rit.
mihaing je napisal/-a:@adis imam pa samo motor 1.2TSI. BMW ga uporablja za pumpanje vitreksa
mihaing je napisal/-a:Želim si samo to, da pridete v čim večjem številu in ga zažuramo do kraja![]()
Želim, da bi se imali fajn, polno smeha in dobre volje. To mi prinesite pa smo kvit
![]()
![]()
mihaing je napisal/-a:@adis imam pa samo motor 1.2TSI. BMW ga uporablja za pumpanje vitreksa
mihaing je napisal/-a:Mdriver je napisal/-a:@Mihaing kaj si želiš za darilo saj praznuješ roj. dan ???
L.p.
Želim si samo to, da pridete v čim večjem številu in ga zažuramo do kraja![]()
![]()
![]()
audifun je napisal/-a:kaj bos z punco hodu pusti jo doma hahahahah
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov