King1 je napisal/-a:Ja vidim, da se dopusti poznajo. Ja kar se tiče prijav je do jutri zadnji čas. Res ne vem kako ne veste za par dni naprej kako in kaj? Razumem, če gre kaj narobe.Ampak......
![]()
lp
King1 je napisal/-a:Ja vidim, da se dopusti poznajo. Ja kar se tiče prijav je do jutri zadnji čas. Res ne vem kako ne veste za par dni naprej kako in kaj? Razumem, če gre kaj narobe.Ampak......
![]()
lp
King1 je napisal/-a:Ja no recmo, da nas nekaj pa res bo. Seveda jih še nekaj manjka a tisti so mi prihod potrdili preko telefona.![]()
![]()
lp
speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Ja no recmo, da nas nekaj pa res bo. Seveda jih še nekaj manjka a tisti so mi prihod potrdili preko telefona.![]()
![]()
lp
Mene ne bo, žena ne pusti....
Patrik_A3 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Ja no recmo, da nas nekaj pa res bo. Seveda jih še nekaj manjka a tisti so mi prihod potrdili preko telefona.![]()
![]()
lp
Mene ne bo, žena ne pusti....
![]()
bo treba novo metlo kuit, očitno je že staro zrabla in je sedaj sitna![]()
Matey_ je napisal/-a:@Furby and co.
A ste mogoče za to, da se Primorci in notranjci dobimo na bencinski na Ravbarkomandi pa gremo skupi pol u Domžale ??
LP
Matej
_furby_ je napisal/-a:seveda. to bi blo super. nekje ob 14.30 tam, bo ok?
Matey_ je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:seveda. to bi blo super. nekje ob 14.30 tam, bo ok?
Jst sm za
Zmenjeno pol ... 14.30 Ravbarkomanda
King1 je napisal/-a:Matey_ je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:seveda. to bi blo super. nekje ob 14.30 tam, bo ok?
Jst sm za
Ja a se mislite prijavit al ne?Kdo zdej pride in kdo zdej ne?
![]()
![]()
lp
speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Matey_ je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:seveda. to bi blo super. nekje ob 14.30 tam, bo ok?
Jst sm za
Ja a se mislite prijavit al ne?Kdo zdej pride in kdo zdej ne?
![]()
![]()
lp
Če ti je napisal da pride? kakšno prijavo bi še rad?
speedfreak je napisal/-a:Eh pozab
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov