Tudi jaz , oz. moj bolid je v tej klasi , ok, par kavalov gor al pa dol .Virage je napisal/-a:Mogoče pridem tudi jaz. Pa sploh je kdo, ki je v moji klasi ... 90 konjev?
Vazno je sodelovanje , ...he-he LP.
He-he , tocno tko .Matt je napisal/-a:Free Styler je napisal/-a:Tudi jaz , oz. moj bolid je v tej klasi , ok, par kavalov gor al pa dol .Virage je napisal/-a:Mogoče pridem tudi jaz. Pa sploh je kdo, ki je v moji klasi ... 90 konjev?
Vazno je sodelovanje , ...he-he LP.
par gor( 2-3 ) al pa 50 dol hehe
monster_d je napisal/-a:Jasmy je napisal/-a:Tomekk je napisal/-a:Mene zanima če ma še kdo k bi mogoč dragal 55 KM ali tam okoli??![]()
ops:
Ka se lahko jaz ponudim??? Mam sam 5 KM več.
Ti bos pa sla dragat z mano!
Mam 55km oz 40kW (yugo55)
Jasmy je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Jasmy je napisal/-a:Tomekk je napisal/-a:Mene zanima če ma še kdo k bi mogoč dragal 55 KM ali tam okoli??![]()
ops:
Ne ne ti boš mel takrat že novo mašino, močnejšo, če boš končal sploh do takrat! Tko da jaz tuki pr teb odpadem![]()
Jasmy je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Jasmy je napisal/-a:Tomekk je napisal/-a:Mene zanima če ma še kdo k bi mogoč dragal 55 KM ali tam okoli??![]()
ops:
Ne ne ti boš mel takrat že novo mašino, močnejšo, če boš končal sploh do takrat! Tko da jaz tuki pr teb odpadem![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov