hecam se da neboš mislo da te napadam. daj si usnje delat v avto da lahko pol lepo obrišeš,......
HUGO_BOSS je napisal/-a:dobek je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:ej folk janna je še mladoletnica, prste stran! Če ne vas prjavm... :P
khm...
z zakonom je situacija urejena po 15em letu starosti, ce se ne motim:P
Uiiiiii Janna si slišala?
nč naju več ne ovira, čez pol ure pr teb![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HUGO_BOSS je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:ma raje plastiko![]()
hecam se da neboš mislo da te napadam. daj si usnje delat v avto da lahko pol lepo obrišeš,......
za take stvari rada janna poskrbi![]()
![]()
(pa še rima se :P )
janna je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:ma raje plastiko![]()
za take stvari rada janna poskrbi![]()
![]()
(pa še rima se :P )
Da. Ti mene poznaš kokr lasten žep....sploh pa raj nom askala za kašno me mate..sploh pa me ne poznate in nevem, če vi sodte neko osebo po parih odgovorih..potem res nevem kašni ste vi kot oseba
salesky je napisal/-a:Hja no,.. tvoja slikca je po mojem začinila vse.![]()
Drugače pa nismo taki no. Vš vsake tolko ka pride kaka nova punca jo je treba malo razdražit.![]()
janna je napisal/-a:salesky je napisal/-a:Hja no,.. tvoja slikca je po mojem začinila vse.![]()
Drugače pa nismo taki no. Vš vsake tolko ka pride kaka nova punca jo je treba malo razdražit.![]()
Drugač nism taka oseba, da bi me tok hitr vrgel s tirasam..nevem pa zakaj vsi mislte da pa mlajše padajo na avte? In da so pleh picke? To me pa po pravici povedano mal raz***di...sam sej bo...
dobek je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:ona mojga avta še vidla ni, sicer je pa tole več al manj joke![]()
(no ga je, danes nasliki, ko je prisla na forum)
po vseh tistih slavnih topicih...
a ga je ze kdo, tukaj s foruma, mislim? :P:P
HUGO_BOSS je napisal/-a:dobek je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:ona mojga avta še vidla ni, sicer je pa tole več al manj joke![]()
(no ga je, danes nasliki, ko je prisla na forum)
po vseh tistih slavnih topicih...
a ga je ze kdo, tukaj s foruma, mislim? :P:P
JA
avto je vidl že kar veliko ljudi![]()
ne bom našteval, ker me malo briga, kaj si ti misliš.
cac je napisal/-a:janna je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:
CAC a bi ti bla moja ? mislm... hostesaops:
![]()
LOL...kr zgovarji se zdej...CAC je tvoja favoritinja
KHM!!! kaj spet carate tuki???
mene ne vpletita hugo in janna....![]()
c c c...mularija danes ne ve vec kaj bi pocela!?....pejte se vn kepat! :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov