Jaz dam takoj glas

MacTron je napisal/-a:@speedfreak: off: Daj mi zaupaj zakaj to pocnes? Da pa ne bo dvoumja se za ostale bom malce odvezal ta vprasaj. Cemu tukaj pises v slogu proti pravilniku in cemu v ostalih temah v normalnem? Mislis, da me bos s tem sprovociral oz. da si s prejsnjimi stavki postali nek mejnik? Mislis, da ne vem kje je meja za BAN itd, ko tako veselo vsi tisti potem poudarjate "pa me Banaj"... S taksnimi dejanji si pa res "dorasel". Ce mislis, da ne opazim oz. da se do sedaj nisem opazil kaksnih tvojih konstruktivnih postov, se motis. Je pa zalostno kar pocnes za dolgoletnega uporabnika. Res inspirativno za nove uporabnike (glede na to, da nekdo od njih chata kljub tvojemu opozorilu z zelo "tehtnim" zakljuckom).
Vidim pa tudi, da nekateri tukaj govorite taksne nesmisle glede srecanj in bi ob tem svetoval malo pogled v zgodovino in sele nato kaksne "tezke" besede kdo kaj in zakaj in cemu.
pskoda je napisal/-a:@King1 ali maš mogoče kakšno sliko iz gostilne
peterbalazic je napisal/-a:no pa da še jaz napišem komentar o srečanju
sem bil prvič in mi je bilo zelo všeč, se bom še udeležil takšnih meet-ov, spoznal sem tudi nekaj novih ljudi tako da super![]()
tudi vožnja mi je bila zelo všeč, sploh čez rdeče semaforjesem pa malo cviknil, ko smo zavili za tistih 500 metrov na AC (nimam roza dodatka na avtu), ampak hvala bogu ni bilo kontrole
![]()
edino škoda, ker sem moral predčasno oditi ker sem imel še druge opravke in nisem videl vseh drag-ov
me pa zanima, kdaj so prišli policaji? so kaj extra težili??
aja, so še kakšne slikce ali samo te, ki so že objavljene??
LP Pero
MacTron je napisal/-a:@speedfreak: off: Daj mi zaupaj zakaj to pocnes? Da pa ne bo dvoumja se za ostale bom malce odvezal ta vprasaj. Cemu tukaj pises v slogu proti pravilniku in cemu v ostalih temah v normalnem? Mislis, da me bos s tem sprovociral oz. da si s prejsnjimi stavki postali nek mejnik? Mislis, da ne vem kje je meja za BAN itd, ko tako veselo vsi tisti potem poudarjate "pa me Banaj"... S taksnimi dejanji si pa res "dorasel". Ce mislis, da ne opazim oz. da se do sedaj nisem opazil kaksnih tvojih konstruktivnih postov, se motis. Je pa zalostno kar pocnes za dolgoletnega uporabnika. Res inspirativno za nove uporabnike (glede na to, da nekdo od njih chata kljub tvojemu opozorilu z zelo "tehtnim" zakljuckom).
Vidim pa tudi, da nekateri tukaj govorite taksne nesmisle glede srecanj in bi ob tem svetoval malo pogled v zgodovino in sele nato kaksne "tezke" besede kdo kaj in zakaj in cemu.
pskoda je napisal/-a:
Plicaji so bili čisto uredu, samo da ne delamo pizdarij - kar jih tudi nismo razen par dragov. Slike in videi so par strani nazaj
King1 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:@King1 ali maš mogoče kakšno sliko iz gostilne
Seveda imam pa še eno fajno od tebe.![]()
Bom dal na net sam, da otroka zrihtava z mojo.
![]()
lp
peterbalazic je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:
Plicaji so bili čisto uredu, samo da ne delamo pizdarij - kar jih tudi nismo razen par dragov. Slike in videi so par strani nazaj
samo da so bili uredu
ja tiste sem videl, ki so par strani nazaj, spraševal pa sem če je to vse od slik ali jih še pride kaj?
LP Pero
pskoda je napisal/-a:King1 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:@King1 ali maš mogoče kakšno sliko iz gostilne
Seveda imam pa še eno fajno od tebe.![]()
Bom dal na net sam, da otroka zrihtava z mojo.
![]()
lp
Res![]()
![]()
mihaing je napisal/-a:@alfista-zore: ADIS je bil od administratorjev![]()
![]()
![]()
alfista_zore je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:@speedfreak: off: Daj mi zaupaj zakaj to pocnes? Da pa ne bo dvoumja se za ostale bom malce odvezal ta vprasaj. Cemu tukaj pises v slogu proti pravilniku in cemu v ostalih temah v normalnem? Mislis, da me bos s tem sprovociral oz. da si s prejsnjimi stavki postali nek mejnik? Mislis, da ne vem kje je meja za BAN itd, ko tako veselo vsi tisti potem poudarjate "pa me Banaj"... S taksnimi dejanji si pa res "dorasel". Ce mislis, da ne opazim oz. da se do sedaj nisem opazil kaksnih tvojih konstruktivnih postov, se motis. Je pa zalostno kar pocnes za dolgoletnega uporabnika. Res inspirativno za nove uporabnike (glede na to, da nekdo od njih chata kljub tvojemu opozorilu z zelo "tehtnim" zakljuckom).
Moram povedat da je zelo sramotno da se nobeden od administratorjev ni prikazal na srečanju....nekateri smo prišli prvič iz Kp in pričakovali da bomo kakega administratorja spoznali........na koncu pa opazim da po odlično speljanem srečanju začne en administrator streljat neumnosti! Me je kar presenetlo ko sem tole prebral....
....moram reč da vsa čas unemu ki je to organiziral in odlično speljal....naslednjič nas pride še več iz KP![]()
take rabimo.....namen je zabava, spoznavanje novih avtomobilistov, deljenje raznih inf....itd..
Lp vsem![]()
....
audifun je napisal/-a:No pa sem se še jst upisal v forum kajti mi je bilo všeč na meetingu
v Domžalah zelo lepo smo se imeli svaka vam čast Uglavnem sem tisti
ki ima audi a3 iz kopra ker se nisem dal slike gori.
Upam da bo v kratkem še kako srečanje da se malo pozabavamo ter poklepetamo spet.
mihaing je napisal/-a:Naslednje srečanje je moje (Ob Bloškem jezeru imam vikend) konec aprila. Odvijal se bo cel vikend, hrana, pijača in prenošišče za vse bo poskrbljeno. Brezplčano samo zato, da vas pride čim več![]()
![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov