pskoda je napisal/-a:Evo tudi tole mi je ratal nalepit, da ne bo King1 jezen![]()
King1 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Evo tudi tole mi je ratal nalepit, da ne bo King1 jezen![]()
![]()
lepo lepo. Še furbyja moram spomnit, da nalepi sliko.
![]()
lp
Subject je napisal/-a:Js predlagam kak meet tukajle) ---> http://www.raceland.si/index.php/Urnik-Cenik.html <---- Da si damo mal duška :P
PIKSNA007 je napisal/-a:Ta res nebi bla slaba ideja, sam res k bo bol toplo, k zdej je še mal mrzlo pa še zimske gume mamo gor pa tko. Treba res enkrat k bo toplej. Sam a za avte se da najet, k majo en kp sranja gor napisanga pa so sam napisani za karte al pa minimoto...
LP
airmike je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Ta res nebi bla slaba ideja, sam res k bo bol toplo, k zdej je še mal mrzlo pa še zimske gume mamo gor pa tko. Treba res enkrat k bo toplej. Sam a za avte se da najet, k majo en kp sranja gor napisanga pa so sam napisani za karte al pa minimoto...
LP
Kak pa misliš da se Time attack nardi? Da vdremo not? Pa verjami poleti je prevroče dol...ni sence nikjer te obesedno skuri. Isto velja za avte in gume. Zdaj je idealno za Raceland
King1 je napisal/-a:Zato imate na racelandu Time Attack in tam najinih srečanj ne bo.![]()
![]()
lp
speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Zato imate na racelandu Time Attack in tam najinih srečanj ne bo.![]()
![]()
lp
Ja bodo, če zgradijo raceland v Domžalah
King1 je napisal/-a:Zato imate na racelandu Time Attack in tam najinih srečanj ne bo.![]()
![]()
lp
pskoda je napisal/-a:Men osebno je vsen ali gremo ali ne samo pogoj je, da bo spidy svojga TSI-ja doma pustil, ker drugače mu bo dušo spulil
_furby_ je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Men osebno je vsen ali gremo ali ne samo pogoj je, da bo spidy svojga TSI-ja doma pustil, ker drugače mu bo dušo spulil
2X
jaz sem imel to malo drugace v mislih...da bi sli enkrat skupaj na kake gokarte? pa da se tam malo zruvamo (itak niso nasi)
Subject je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Zato imate na racelandu Time Attack in tam najinih srečanj ne bo.![]()
![]()
lp
Dovolj pošteno
Sam ideja je bla, nč slbga nism mislu :)
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost