Restekpa!

Gagec je napisal/-a:sam tele fotke so pa dost velke 1mb pa ces pa se tok pocas grenared tko da je lah naenkrat najvec 1 user connectan pa bomo v vrsti cakal
seat je napisal/-a:2Fast&2Furious je napisal/-a:Tudi meni je bilo srečanje ful dobro ... sam pač pol pa se je zapletlo.
sporočam da smo usi kokr tolk celi...pač bolečine imamo vsi. kej več kaj je blo pa zdele nemorm o tem govort.
Lp
Zahvalu bi se vsem ki so priskočili na pomoč in nam pomagali.
Fantje važno je samo to da ste vsi "OK" pač lepo da ste jo odnesli celo kožo.
2F2F sm se že kr vstrašu za vas ko so mi rekli.Jst sm šu pol po tamalo in sm bil kuj za vam cca 20 min po nesreči prišel tja.No res lepo da ste OK
tigrica je napisal/-a:punce super smo se imeli sploh tista tablicaje zanimiva to bo še kdaj prav prišlo![]()
ja pa da ne pozabim bonboni so bili super![]()
ves je bilo the best in avti in nove face in seveda nove ideje :P
omelo-lepo da si jo peljal rozce gledat morem te pohvaliti malo je takih![]()
mary-tvoje felge so game over in to je mišljeno v dobrem smislu mislim![]()
daco-pohvalil si se da si kamerman bi blo to kje za dobit![]()
lepo pozdravljeni v upanju da se spet kmalu vidimo
tigrica
za tipota mi je pa fuul žal pa v glavnem da so vsi celi pleh že nabaviš drug človeško življenje pa ne
mi pa ko smo se vračal proti celju pa gremo še noret po avtocesti![]()
maky je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Punce RESPECT. Imeli smo se fino in tudi sladkarij smo se najedli (a ne Kobreti
).
Eni mate res fino porihtane avte, mram pohvalt![]()
Aja, glede tipota, sem pa tudi jaz vesel, da fantom ni nič
a šele zdle ste pršli :P :P :P :P
ja to morm tud jaz poudarit: ene par avtov je v živo mnogo lepših kot na slikah... sm kar malo bolj pogledal od pagerja corso,od darkdoga cliota itd....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost