seat je napisal/-a:Siver vreme je sprva vredu kazalo sam popoldne se je pa sprevrglo v močan naliv tko da je nažalost pokvarlo srečanje.Williams a Kiko pa res ni imel kšnega prevoznega sredstva al kaj
maky je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:Clovek bi prebral utrinke, ko je Zlatko "malo" zamudil je pa tako kot je povedal G-4S eeehhh....
če bi bil tvoj zlatko dizelaš bi prišel še prezgodaj :P :P :P si nas sploh vidu ko smo ti blendal?
X-Hair je napisal/-a:maky je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:Clovek bi prebral utrinke, ko je Zlatko "malo" zamudil je pa tako kot je povedal G-4S eeehhh....
če bi bil tvoj zlatko dizelaš bi prišel še prezgodaj :P :P :P si nas sploh vidu ko smo ti blendal?
Ja ves da sem videl, samo potem ko ste sli mimo bolj slaboA si dal gas? :P Jaz sem itak mislil priti proti koncu in upal na napovedano popoldansko prenehanje dezja in razjasnitve. Ampak je spet prisel Murphy vmes. Zadnjic na srecanju ga nisem opral je bilo celo sonce, tokrat sem ga opral vemo kako je bilo
![]()
Ehhh....sedaj pa vsi navijat za naslednje srecanje, da bi un zgoraj koncno uslisal in da bi imel poleg zabave in druzenja se eno pametno vreme. Maky dejmo zdej, a sem ze prevec rekel s prvim vprasanjemhe he.
QuickSilver je napisal/-a:Si v klubu, v katerem v treh letih niste bli tok da bi se registriral kaj sele zbor organiziral. Ko boste to naredl pa prosim lepo povabte nas, člane kluba Veni Vidi Vici, da nam bos TI pokazal kak more stvar potekat.
EY, Matryx , ti pa mas zdej j***a se pederisit po forumu ! Kje si bil v soboto , zakaj nisi takrat stegnu jezik...+ tega zapomni si , da Slovenija je majhna , pa ljudje tud govorijo...Matryx je napisal/-a:Mene je tudi šokiralo... zgleda eni styling zamenjujejo z "lepljenjem plastike in diodic" na karoserijo. Kriza.
Vse kar je bilo recimo na onem Peugeotu 206 "lepega" je bila pi*ka od lastnika. Nice ass! :P
Pozitivno me je presenetil A4 (by maky, če se ne motim), le tiste krom obrobe okoli luči pa so me skoraj pogreznile v zemljo. Sorry.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov