Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
blue tornado
Novinec

Napisal/-a blue tornado Ne apr 25, 2004 6:02 pm

:P :P

Uporabniški avatar
Williams
Novinec

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a Williams Ne apr 25, 2004 7:50 pm

seat je napisal/-a:Siver vreme je sprva vredu kazalo sam popoldne se je pa sprevrglo v močan naliv tko da je nažalost pokvarlo srečanje.Williams a Kiko pa res ni imel kšnega prevoznega sredstva al kaj

Kiko ni mel nobenga prevozniga sredstva, pa še drva je mogu doma sekat. Js sm pa celo dopoldne mlaje postavljal. :lol:

G-4S

Napisal/-a G-4S Po apr 26, 2004 12:00 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

G-4S

Napisal/-a G-4S Po apr 26, 2004 12:21 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Po apr 26, 2004 11:11 am

LOL G4-s daj res se pozanimaj pa še men pol povej kaj je forum ker mislim ,da jaz tud več ne vem kaj je???!! :? :?

Ti častim bonbone naslednič :P :wink:

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Po apr 26, 2004 11:41 am

Hehehe, sam res no G-4S - samo še 14 dni ti manjka pa bo 2 leti od tvoje prijave na ta forum, ti pa še vedno ne veš kaj je to forum in kako se dabatira na forumih. Hmm, res malo poglej no ali pa kakšnega MODERATORJA vprašaj LOL :cry

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P
Slika Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po apr 26, 2004 12:13 pm

Clovek bi prebral utrinke, ko je Zlatko "malo" zamudil je pa tako kot je povedal G-4S eeehhh.... :roll:
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po apr 26, 2004 12:22 pm

X-Hair je napisal/-a:Clovek bi prebral utrinke, ko je Zlatko "malo" zamudil je pa tako kot je povedal G-4S eeehhh.... :roll:

če bi bil tvoj zlatko dizelaš bi prišel še prezgodaj :P :P :P si nas sploh vidu ko smo ti blendal?
SlikaSlika

EwChY
Nov uporabnik

Napisal/-a EwChY Po apr 26, 2004 1:31 pm

Ne vem zakaj se vsi tolk kregate okol te avtoakustike, kar je blo je blo. Normalno pa je, da prvič ne more bit idealna organizacija a ne.
Kar se tiče pa Matryxa:
Dej si najdi kej bol pametnega za delat. Si prsu na zbor, pobral pokal, ki btw ni stal 3 jurje (kar mas spodi napisan je serijska stevilka), pol si sou pa domu pa skritiziru vso stvar. Si v klubu, v katerem v treh letih niste bli tok da bi se registriral kaj sele zbor organiziral. Ko boste to naredl pa prosim lepo povabte nas, člane kluba Veni Vidi Vici, da nam bos TI pokazal kak more stvar potekat. Ocitn to tk sam ti znas. :evil: :evil:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po apr 26, 2004 1:37 pm

maky je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:Clovek bi prebral utrinke, ko je Zlatko "malo" zamudil je pa tako kot je povedal G-4S eeehhh.... :roll:

če bi bil tvoj zlatko dizelaš bi prišel še prezgodaj :P :P :P si nas sploh vidu ko smo ti blendal?

Ja ves da sem videl, samo potem ko ste sli mimo bolj slabo :twisted: A si dal gas? :P Jaz sem itak mislil priti proti koncu in upal na napovedano popoldansko prenehanje dezja in razjasnitve. Ampak je spet prisel Murphy vmes. Zadnjic na srecanju ga nisem opral je bilo celo sonce, tokrat sem ga opral vemo kako je bilo :mrgreen:
Ehhh....sedaj pa vsi navijat za naslednje srecanje, da bi un zgoraj koncno uslisal in da bi imel poleg zabave in druzenja se eno pametno vreme. Maky dejmo zdej, a sem ze prevec rekel s prvim vprasanjem 8) he he.
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po apr 26, 2004 1:40 pm

X-Hair je napisal/-a:
maky je napisal/-a:

Ja ves da sem videl, samo potem ko ste sli mimo bolj slabo :twisted: A si dal gas? :P Jaz sem itak mislil priti proti koncu in upal na napovedano popoldansko prenehanje dezja in razjasnitve. Ampak je spet prisel Murphy vmes. Zadnjic na srecanju ga nisem opral je bilo celo sonce, tokrat sem ga opral vemo kako je bilo :mrgreen:
Ehhh....sedaj pa vsi navijat za naslednje srecanje, da bi un zgoraj koncno uslisal in da bi imel poleg zabave in druzenja se eno pametno vreme. Maky dejmo zdej, a sem ze prevec rekel s prvim vprasanjem 8) he he.

hehe murphy... očitno je spet na obisku pri tebi :P :P :P
mah ja vreme je mal zajebalo vse... ampak važno da je dež pol nehal... ob 7.ih zvečer :P :P :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Po apr 26, 2004 1:48 pm

HALO pa dajte se drzat teme :evil:
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po apr 26, 2004 3:26 pm

G-4S zvedu ze kaj je forum ? :lol: :lol:
Dajmo mu malo pomagat :D

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po apr 26, 2004 3:35 pm

samo da smo meli v tušu popcorn pa cocacolo :lol:

dajte se malo kontrolirat fantje, da ne bo zaklepanja, no... iziiiiiii
Slika

Uporabniški avatar
blue tornado
Novinec

Napisal/-a blue tornado Po apr 26, 2004 7:57 pm

Evo,se slike iz moje strani...
http://users.volja.net/gre123

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Po apr 26, 2004 8:15 pm

Sam men se zdi da je tole biu bolj Styling Show, kot pa Tuning :lol:

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Napisal/-a Boych Po apr 26, 2004 8:58 pm

QuickSilver je napisal/-a:Si v klubu, v katerem v treh letih niste bli tok da bi se registriral kaj sele zbor organiziral. Ko boste to naredl pa prosim lepo povabte nas, člane kluba Veni Vidi Vici, da nam bos TI pokazal kak more stvar potekat.

Naš klub je registriran tak da brez panike, ko bomo pa naredili kakšno srečanje pa ste vljudno vabljeni, če boste le prebrali kakšen vaš email!

LP

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler Po apr 26, 2004 9:15 pm

Matryx je napisal/-a:Mene je tudi šokiralo... zgleda eni styling zamenjujejo z "lepljenjem plastike in diodic" na karoserijo. Kriza.

Vse kar je bilo recimo na onem Peugeotu 206 "lepega" je bila pi*ka od lastnika. Nice ass! :P

Pozitivno me je presenetil A4 (by maky, če se ne motim), le tiste krom obrobe okoli luči pa so me skoraj pogreznile v zemljo. Sorry.
EY, Matryx , ti pa mas zdej j***a se pederisit po forumu ! Kje si bil v soboto , zakaj nisi takrat stegnu jezik...+ tega zapomni si , da Slovenija je majhna , pa ljudje tud govorijo...

Ps. Aja , kdo pa je tebe imenoval za komentatorja foruma? Kam pa pridemo , ce bo vsak vaski pijancek ,komentiral stvari o katerih se mu niti malo ne sanja ??????!!!!!!!!

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Po apr 26, 2004 9:31 pm

Seat je čist prou napisu, evo še čist mal nam manka pa bomo postal Mobisux #2, tega pa mislm da si ne želimo ane :?:
LP
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov