Tole mi butne vn 133.6 dB...kar je presenetljivo veliko za tako stvarco!!!

Kok sm jst hepi

HUGO_BOSS je napisal/-a:Suljo je napisal/-a:Ah kje sej glede telefonskih sm se mal zajebavu. Sam une pičke (car washerke) so ble baje 17 stare, razn una temnopolta je neki čez 20. Sam une sam 1 let starejše od mene...Joooojjjj kaj bi jim dejlo.
Hugo gdaj greva na pičke...sam povej, ni problema![]()
![]()
LP
itaq itaq, sam da rorčki padejo da kako klobasico napečemo še
Suljo je napisal/-a:Ah kje sej glede telefonskih sm se mal zajebavu. Sam une pičke (car washerke) so ble baje 17 stare, razn una temnopolta je neki čez 20. Sam une sam 1 let starejše od mene...Joooojjjj kaj bi jim dejlo.
![]()
LP
2Fast&2Furious je napisal/-a:Suljo je napisal/-a:Ah kje sej glede telefonskih sm se mal zajebavu. Sam une pičke (car washerke) so ble baje 17 stare, razn una temnopolta je neki čez 20. Sam une sam 1 let starejše od mene...Joooojjjj kaj bi jim dejlo.
![]()
LP
uno bjondo biš velikrat vidu u papilonu , starsu pa te fore pa dostkrat tko u času šole pa to kje čez kongresca
G-4S je napisal/-a:Pohvale Specialcem še z moje strani, res hud show. Škoda da ni bilo več Italijanov (verjetno so se vremenske napovedi ustrašl). Aja, pa bejbe so pa obvladovale sceno![]()
BTW Pugi, kje si pa to lepo tablco dubu![]()
:P
RAPMAN je napisal/-a:Kaj mi je žou lepo lepo lepo aja by the way kdo je zmagu ajde
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost