Me res zanima kj je spet domžalčan počel
2Fast&2Furious je napisal/-a:sam je blo res noro .... daewoo tvoja postaja na radiju pa seka, hmm S2
![]()
( matt TNX .. car si ) , drgač pa je bil celoten večer oz noč carska , še laško sem začel pit
![]()
polcaji pa itaq brez komentarja nad njimisam jih je zoki usen dobr zje.... pr L
še več takih noči in srečanj...![]()
Lp
X-Hair je napisal/-a:want_more je napisal/-a:domzalcan21 je napisal/-a:want_more je napisal/-a:Zakon je blo!!!!! Ja ma kak....spala sem..nism bla koma:) tak da je jasno.... pač sm bla zmatrana:)
Sj vsake tolk cajta se mi je mal odprl oči...na začetk pa je blo kr ja:) na števcu:>
h3h3 zvezdica zaspanka
ne zmeri...zmatral ste me
TE je
daewoo_rugby je napisal/-a:ja glede maribora, super, regy pohvalno. se je več avtov zbral, ko sm pa mislu. Sva pa sm jst pa domžalčan mela lj tablco, kokr sm jst vidu. Res neki novga folka sm spoznal. sosedo, za katero nism vedu, da jo imam, kdk... Res super, edino onega norenja po cesti BMW bi blo lahko manj, oz nič. Pa glih ko so polcaji pršl, sva z domžalčanom oba brez filtra bla pa prjav, "gospod, kaj je narobe z vozilom" sm mislu ogovort, "čuj, pa ka te jaz vem" pa sm se vzdržu pa reku, da mam filter odšravfan. Najbol je pa pa blo Daewoo matiz vs. Renault 5 D![]()
Žmigovci v špeglih
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov