LP
.:alex:. je napisal/-a:2Fast&2Furious je napisal/-a:hehehehe .:alex:. točno tko , ker pa si ti
jst sem bil pa lansk let od barbarica sosolc,sej smo ze enkat debatiral da mava na isti dan rojsten dan pa se ista letnca
monster_d je napisal/-a:Uni tastar clio z dvema barvama rulz, ce se nemotim je to ist clio ko je bil svetlo modre barve ali pa tut ne skratka, dober je.
Hostes je vedno vec na teh showih kar je zlo pozitivno, slaba stran tega pa je da so sam hostese na fotkah, avtov pa niti cetrtina
Benady je napisal/-a:SAFRANE je napisal/-a:Benady je napisal/-a:Kdo ma unga plavga megana coupe - KR tablce - pa dost uštimanga, že kar mal preveč?
2sta:
mcoupe = krom špegli,lexus lučke
habbich= 4 rori, playboy znak
Od mcoupe-ja je dizel, anede?
Če ne mislm napačnga tipa.
Mare9mm je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Uni tastar clio z dvema barvama rulz, ce se nemotim je to ist clio ko je bil svetlo modre barve ali pa tut ne skratka, dober je.
Hostes je vedno vec na teh showih kar je zlo pozitivno, slaba stran tega pa je da so sam hostese na fotkah, avtov pa niti cetrtina
Motš se. To ni isti Clio, sicer zdele nisem doma, da bi loh na slikah pokazal, ampak če se jest ne motm, je un 5vratni, ta pa 3vratni, pa tud spredn odbijač ni čist isti. Je pa podoben style, priznam.![]()
Glede hostes se strinjam s tabo, pa sem glih zarad tega mel ornk debato z svojo drago. K sem sliku zadeve, pa sem od 130slik naredu ene 20 slik od bejb, da bom dal gor na forum za tiste šmrkavce, k hodjo na avtoshowe zarad vseh drugih stvari razn avtomobilizma (na primer kot smo videli tokrat tudi da se ga ornk nalijejo in se potem vozijo eno uro stran...). Sicer pa razumem, da so eni mal poznej na svet pršli k jest, pa jih mal hormoni razmetavajo, po drug stran pa tud bolš da po bejbah roke stegujejo, kukr po flaši al pa še čem drugem...
Suljo je napisal/-a:Benady je napisal/-a:SAFRANE je napisal/-a:Benady je napisal/-a:Kdo ma unga plavga megana coupe - KR tablce - pa dost uštimanga, že kar mal preveč?
2sta:
mcoupe = krom špegli,lexus lučke
habbich= 4 rori, playboy znak
Od mcoupe-ja je dizel, anede?
Če ne mislm napačnga tipa.
Točno tko, Dci je pa mislm da ma 120 K0M![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost