G-4S je napisal/-a:A hamburger je bil tud v ceni? Damn, jst sm si ga pa posebi plaču. Pa še lačn sm zdele ratu
Ne me j.. a to resno al kaj, ma zdej sm pa res lačn ratu, jst grem pa uno hrano kupovat

domzalcan21 je napisal/-a:Serđo™ je napisal/-a:domzalcan21 je napisal/-a:JureT je napisal/-a:Ti dam prav,res je malo čudno.
Ja pismo, nategnil so me....al pa so vse...al pa sam mene...ne vem no...ne zdi se mi prov...
niso te.
Db Drag tekme se vedno posebi placa. To ni ista organizacija kot je bila v kopru, tm je mel cez Evolution Car Audio (kolikor sem seznanjen), ki je mel "tekmo" čist iz dobre volje, tale je pa štela za t.i. "državno prvenstvo/ligo".
Aja? Ja lahko bi rekl da se šteje za državno prvenstvo, pa nebi tekmoval...ker...
1- Nimam muske za tekmovanje za DP...
2- Me ne zanimajo tekmovanja...
3- ajd sm reku bom probu...ker sm budala in sm jim dal 2500sit!
4- Ne pise nikjer da je to posebej,...da je druga organizacija...ipd..
Če piše na plakatu da je vstop za avto 2500sit, je 2500sit in nič več...pa če piše da je tekmovanje v muski...se prav da ni kej doplačvat,...ker je na istem plakatu pod eno C E N O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Suljo je napisal/-a:Torej da še jst povem svoje vtise:
Sicer prireditev kot taka je bla še kr uredu, sam vreme je biu u pizdi (pol smo se bl zadrževal u bližnjem lokalu), pa tut folka se mi zdi je blo mal mal![]()
Torej zahvalu bi se Domžalčanu za prevoz tja, Daewooju k ns je skoz furu okol, pa Nebivedu-ju k mi je posodu deko da me na dragu ni zebl, drgač bi pomojem kr zmrznu.
Torej prireditev mi bo ostala v lepem spominu sam sm zdele sfukan tok, da grem sam še spat.
Lahko noč![]()
LP
killah bee je napisal/-a:Suljo je napisal/-a:Torej da še jst povem svoje vtise:
Sicer prireditev kot taka je bla še kr uredu, sam vreme je biu u pizdi (pol smo se bl zadrževal u bližnjem lokalu), pa tut folka se mi zdi je blo mal mal![]()
Torej zahvalu bi se Domžalčanu za prevoz tja, Daewooju k ns je skoz furu okol, pa Nebivedu-ju k mi je posodu deko da me na dragu ni zebl, drgač bi pomojem kr zmrznu.
Torej prireditev mi bo ostala v lepem spominu sam sm zdele sfukan tok, da grem sam še spat.
Lahko noč![]()
LP
to si bil ti z deko,jest pa v![]()
sam je blo res mrzlo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov