monster_d je napisal/-a:Folk ko ma avte preko 100km pol pa taktizira oz vozi na easy in pade v klaso z najsvohnejsimi vozili, kaj se enim res gre sam za pokal?![]()
Raj ga nimam kot da je goljufano...![]()
Lp monster_d
Ni panike, smo ga premagal

monster_d je napisal/-a:Folk ko ma avte preko 100km pol pa taktizira oz vozi na easy in pade v klaso z najsvohnejsimi vozili, kaj se enim res gre sam za pokal?![]()
Lp monster_d
seicento je napisal/-a:vale ni straha
daj če maš kake filme z dirke daj gor ali pa mi pošlji na igor.malek@email,si
kaj pa gumi manšetna je zdržala
Katrca je napisal/-a:tut jst sm se meu prou dobr tam, čeprau sem biu na začetku malo zmeden, ker nisem vedeu kako bo sploh potekal styling show (vsakega ki sem vprašau ni dobro vedeu), kasneje sem izvedeu da je imeu Mat hudo prometno![]()
glede drega pa lahko samo to rečem KAPO DOL organizatorjem in vsem ki so pomagali.
Golfy je napisal/-a:Katrca je napisal/-a:tut jst sm se meu prou dobr tam, čeprau sem biu na začetku malo zmeden, ker nisem vedeu kako bo sploh potekal styling show (vsakega ki sem vprašau ni dobro vedeu), kasneje sem izvedeu da je imeu Mat hudo prometno![]()
glede drega pa lahko samo to rečem KAPO DOL organizatorjem in vsem ki so pomagali.
prometno je meu?? kaj se je pa zgodilo?
swiftrider je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Folk ko ma avte preko 100km pol pa taktizira oz vozi na easy in pade v klaso z najsvohnejsimi vozili, kaj se enim res gre sam za pokal?![]()
Lp monster_d
Ni panike, smo ga premagal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov