No sedajle prebiram poste, ki so se nabrali od mojega zadnjega obiska na forumu - moram priznat, da je res lepo videt 4 strani postov, ki so vsi pohvalni in skoraj niti ene kritike ali zamere na račun showa. Lepo
Vsekakor pa so dobrodošle tudi konstruktivne kritike in predlogi za izboljšanje naslednjega showa. Precej napak, ki morda niso bile tako očitne ali kritične smo seveda opazili tudi že sami, tako da se bomo naslednjič potrudili da bi bilo vse skupaj res čimbolj brezhibno.
Zahvala čisto vsem članom GaS Tuninga, ki so sodelovali pri pripravah na show in tudi z delom na samem showu - mislim, da je naš klub tokrat res pokazal trden timski duh in sem bil osebno res pozitivno presenečen. Iskrene pohvale "prejmejo":
2Fast&2Furious, BadBoy Jaka, bravura, clio (proton_freak), Clio24v, CupraR, daewoo_rugby, dgrejtest, din, G-4S, Goggy, Jonas, Katrca, maky, Mare9mm, Robi_M, Suzana Tinči, Yagi-san, SunShiner in ostali, ki sem jih tu morda izpustil vendar pa to nikakor ne pomeni, da niso vsak po svojih močeh pripomogli pri izvedbi. Žal nam je bilo za Serđota, ki ga je bolezen zaje**** in je moral ostat doma
Za sodelovanje pri organizaciji bi se zahvalil še Vesni (punca od Mareta9mm), Simoni (punca od G-4sa) in Poloni (moja boljša polovica

) ostala dekleta, ki so sodelovala pa so že omenjena med našimi člani

Hvala tudi vsem ostalim, ki so priskočili na pomoč in jih je že omenila Tinči. Najlepša hvala tudi fantom, ki so pripeljali atraktivnega bugya za avtokros in vsem obiskovalcem na ta način popestrili dan.
Zakon so bili tudi dBastards, ki so imeli čez db drag - kaj več bodo verjetno še sami povedali.
No mislim, da smo sedaj pa res zahvalili že skoraj vsem, če smo koga slučajno pozabili naj nam ne zameri, saj sigurno ni bilo namerno.