Drugače je pa dež včeri zvečer pokvaril moj party na parkingu pred šparu, se ej vse stalil

ITA_car_fan je napisal/-a:im not budala, just adrenalin priblisk se zgodi tu pa tam..
matr je šlo ko strela, tam proti šoštanju sm malo cviknil, kr se pojavi nek čudn slalom pr 220kmh drgač pa cesta zgleda kolko tolko ravna pr manjši hitrosti, sm pa opazil da jih vse več divja nasprotno smer šoštanj>velenje, in to se mi zdi zelo nevarno k pri velki hitrosti grejo skozi veliko križišče in ni malo takih pr nas, ki vozijo skozi rderčo oz. sploh ne pogledajo vredu ponoči ko rumena utripa..
t
blue tornado je napisal/-a:bla bla bla... ti kr lepo razvaži j***a okol.. ko se boš pelu od tunela do standarda 210 kmh in proti šoštanju mimo bencinske 220 kmh.. se javiii
ITA_car_fan je napisal/-a:ihihihih, če ste pa dobesedno zeleni..
tist burek pa pir kr sebi kup, kr ni vredn niti drifta pred policjsko postajo
blue tornado je napisal/-a:bla bla bla... ti kr lepo razvaži j***a okol.. ko se boš pelu od tunela do standarda 210 kmh in proti šoštanju mimo bencinske 220 kmh.. se javiii
Nebi se kregal,ampak,ce si se tam peljal 220 km/h,stari,dam TAKOJ siht poklicnega soferja nazaj in se upokojim!!!
ITA_car_fan je napisal/-a:leona si kupu od odvetnika???dobr je, nima rižote in leti ko pras*ca!
on si je pa kupu audi 3 novo l. 2004...
evo kak smo mi zadn ovinek odpelali.. pa še uvstavli smo se na rdeči..![]()
eno tako idealno linijo smo nasli.. oz. se je kr sama pokazala..
pazi do kam smo sli, SRKAJNO DESNO!
![]()
še zdej mi je slabo ko se spomnem..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost