Tedn je naokol in s5 je blo fletn ka ns je vsaj mal več vozil,pa še mal toplejš je blo kot prejšnjič.
Fotke so tuki,filme pa pošljem unmu s tabelim swiftom ke mene je*ba nalaganje clipov
Za razliko od prejšnje nedelje niso bli na kamionu Renoji ,ampak tele XXX??? j***a Btw,Voltage,dejte temu tovornjakarju drugič rečt da nej drugam parkira,ker zavzema precej placa pa še slike pokvari
Lep pozdrav s5 do naslednjić Do kdaj pa ne vem ker drug tedn vrjetn ne pridem,ker sem nazaj grede proti domu zletu u grabn,ampak ni blo k sreč (skor)nč resnga
norc!!! ke si šu u grabn??? kolk maš uničenga? ja bad no. no uglavnm dons smo ugotovil da gre 1.2 klio lahk pošteno hitr. pa da ma tut daewoo ročno. p.s. zakua si mojga slikou k je svinsk k ga že 2 dni nism oprau...
Ne se sekirat,moja žena včasih nima po cel mesec opranga U grabn sm pa zletu zarad enga dreka na cesti ampak ni blo nč tolk resnga,mi je ratal vn prlest brez kakega traktorja sam mam zdele na strehi celo njivo blata
Jutr bo pa treba dobit enga druzga za dajanje slik v tale arhiv ker mene kot sm reku ne bo..
Uglavnem mejte se cool pa čimveč poslikajte pa fuknte smle gor
Lahk jih tud men,ni blema
Btw,a to nedeljo poj niste bli na OMVju,ker en z zlatim puntom Gt vas je iskal gor pa mi je reku da nobenga ni blo,pa sm mu djau...hmmm čudn,sej so vsako nedelo..?!?
A ste mal lokacije spremenil?