Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Kraj: Izola/Portorož

Napisal/-a Gigen To apr 22, 2003 12:45 pm

Pero je napisal/-a:
Qwerty je napisal/-a:pa to velja le za db drag ali tut za ocenjevanje po emma pravilniku?

Qwerty:
Ne me lovit za besedo ker nisem uradni predstavnik EMME ampak se mi zdi da je isto. Za točno informacijo pokliči številko ki jo je dal Gigen.

Gigen:
Evolution d.o.o. je organizator avtoakustične prireditve. V tem sklopu bo dB Drag tekma ki jo izvajam jaz (s pomočjo prijateljev) in EMMA tekma ki jo izvaja Car Hi-Fi Club.

Peter Pejovič / dB Drag

Aha, tako potem. Ja glede autokustike nic ne vem, tako da vam ze v naprej povem.
Made in Japan

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero To apr 22, 2003 1:55 pm

Za vse ki še ne veste kje je to imate skico na portalu:

http://www.avtoakustika.com/

med novicami (kliknite za povečavo)

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Ne apr 27, 2003 5:15 pm

no, kako kej laufajo priprave tekmovalcev? jaz in moj avto sva ze kar mal zivcna... :roll:

Dobermann
Nov uporabnik

Napisal/-a Dobermann Ne apr 27, 2003 10:43 pm

Tud jest sem že mal živčen saj to je moje prvo srečanje.Upam,da bo dobro saj sem se kar veliko časa ukvarjal,da sem spedenal car.Saj kar sem dal na avto sem naredil vse sam in upam,da bo folk to znal cenit.

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Ne apr 27, 2003 10:54 pm

Dobermann je napisal/-a:Tud jest sem že mal živčen saj to je moje prvo srečanje.Upam,da bo dobro saj sem se kar veliko časa ukvarjal,da sem spedenal car.Saj kar sem dal na avto sem naredil vse sam in upam,da bo folk to znal cenit.

kaj pa vozis? se mi zdi da sva z istega konca, pa da mal preverim ostale tekmovalce, kako kej zgledajo.

drgac pa: mah, sej ni tok vazno kdo zmaga, vazno da tisto, kar vsak dan vozis - ti je vsec in ti je pri srcu...

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Po apr 28, 2003 1:15 am

Če bo šel kdo v koper iz okolice Domžal al pa kamnika,črnuč al pa tut lj. se lahko zmenmo pa gremo tko da skupi vozmo, se mi zdi da bi blo zanimivo da gre več avtov skupi na pot - je boljši feeling. Tko da sporočte, pa še to a boste tipi punce s sabo vzel al bl frende, enako velja za punce? sam tolk da vem kakšno bo vzdušje, pa koga s sabo povabt! heh
Born to be wild !

Dobermann
Nov uporabnik

Napisal/-a Dobermann Po apr 28, 2003 6:25 am

Jest mam Peugeota 206 srebrne barve.Ne bom pa vzel punce s sabo,ker mam ženo tko,da bo šla žena zraven. :vc Qwenty kak avto maš pa ti?

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Po apr 28, 2003 11:44 am

Dobermann je napisal/-a:Jest mam Peugeota 206 srebrne barve.Ne bom pa vzel punce s sabo,ker mam ženo tko,da bo šla žena zraven. :vc Qwenty kak avto maš pa ti?

rclio. mi drgac startamo ob 8h izpred koloseja (renault klub).

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Po apr 28, 2003 11:58 am

se bomo zmenili pred BTCjem.. vsi in spet skupaj krenemo....
se en razlog vec je ker bomo tut pot snemali...
V8 POWER

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Po apr 28, 2003 4:18 pm

V GaS Tuning Teamu smo zmenjeni da štartamo ob 8:00 z počivališča barje, smer primorska (to je za tisto počivališče k je petrol).

Krivda, da smo se tako zmenili je tudi precej moja, ker nekako ne bi "čaral" tam po BTC-ju z avtom naloženim na prikolico.

Seveda se nam lahko pridružite :wink: .
Slika Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Po apr 28, 2003 4:22 pm

hm... mi iz KR startamo ob 7ih..
a ni ob 8ih mal pozn ?
ce je ob 9ih ze dol u KP ?:.. pa ce bomo sli po omejitvah..
btw.. kje pa je to ? a se poj dobimo skupej tam ?
V8 POWER

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Napisal/-a Gigen Po apr 28, 2003 4:55 pm

Ce bo kaj pomagalo:

Sermin, prostor na kateremu se bo odvijal Tuningfest se nahaja pred Koprom.
Ko pridete na hitro cesto Ankaran-Koper nekje sredi hitre cestre na desni je odcep za Sermin. Zavijete desno in potem samo ravno (AMZS, tehnicni pregledi) ne mores se zmotit.
Made in Japan

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po apr 28, 2003 5:01 pm

Po moje je čist dost zgodaj če pridemo okrog 10-ih na mesto prireditve. Kaj praviš Gigen? Meni se zdi ob 9-ih mal prezgodaj za vse skupaj, ne vem no.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Napisal/-a Gigen Po apr 28, 2003 5:27 pm

Sale je napisal/-a:Po moje je čist dost zgodaj če pridemo okrog 10-ih na mesto prireditve. Kaj praviš Gigen? Meni se zdi ob 9-ih mal prezgodaj za vse skupaj, ne vem no.

Ni problema

Aja kot sem ze povedal na zacetku, smo se selili na vecji proster zaradi velikega stevila interesentov ...... sedaj se bojim da bo se ta premajhen....... da ne boste rekli da vas nisem opzoril :D
Made in Japan

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po apr 28, 2003 5:40 pm

A vam bo uspelo pripravit prostor za vnaprej prijavljene klube ali bo to šlo tud bolj po načelu "kdor prej pride prej melje" :wink: . Če ne bo pa res treba it malo bolj zgodaj :? .
Slika Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Po apr 28, 2003 8:37 pm

mislim da si uni k smo predplacali zasluzimo boljsi prostor.. saj moje mnenje.... ker smo pac v naprej javljeni ane :)
V8 POWER

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po apr 28, 2003 8:46 pm

ja se men tud zdi boljš da majo predprijavljeni klubi mal večji prostor oz boljše pozicije.a ni u temu fora predprijavljanja?da si nekaj zagotoviš?
je pa čist nefer da zasedejo pol eni iz trsta (k bojo pač prišli že ob 8 in neprijavljeni ful placa )

pač moje mnenje.
SlikaSlika

Hanzi
Novinec

Napisal/-a Hanzi To apr 29, 2003 10:07 am

kam naj zdaj pridem če pridem. v btc ali na barje. drgač pa sta na barju obedve petrolovi če se ne motim, sam vem katero mislite (na notranji strani obvoznice)
Sonce naj sveti vsak dan!

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave To apr 29, 2003 10:28 am

Renaultovci imamo pred kolosejem, Gas tuning imajo pa pa na Barju! Ce imas renaulta itak, da moras pridit pred kolosej, ce ga pa nimas, pa tud lahko prides pred kolosej al pa, ce gres na barje z gas tuningom!

The Choice Is Yours!

Jest samo upam, da mi bo ratal pridit, ker drugac se bom pozru! AGRRRARARR!
za povrh vsega sem pa se Jack Pot dubu od sodnika za prekrske! in sicer ene take cudne 5 mestne stevilke, pa kr mojo voznisko bi radi imeli za skoz!, ker smatrajo, da ogorzam sebe in ostale udelezence v prometu :) hehe Sale se morm se v Gas Tuning vcant :) :P

Uporabniški avatar
babyM
Novinec

Napisal/-a babyM To apr 29, 2003 10:36 am

Glede na zanimanje sem se že tut jst sprašvala če ne bo tale prostor premajhen za vse. Še bolj me pa skrbi kako bo s parkingom za nas obiskovalce. Kar tam ob glavni cesti?
Ko ne moreš pomagat pa nagajaj, važno je sodelovati ;)
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov