Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter So jun 25, 2005 11:28 pm

SELJO je napisal/-a:kdo je kaj dobil pokale?

Glede na število udeleženih avtomobilov je pomoje kr vsak po enga lahk dam odnesu... :P

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso So jun 25, 2005 11:40 pm

Speedfighter je napisal/-a:
SELJO je napisal/-a:kdo je kaj dobil pokale?

Glede na število udeleženih avtomobilov je pomoje kr vsak po enga lahk dam odnesu... :P

Zdej mi je žov, da jst nism s svojo drvarnco tekmovov :P

Barby.
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Barby. So jun 25, 2005 11:54 pm

OJLA!
Tud jest sem bila v Domžalah na car show-u,pa sem ugotovila da je bilo to bolj moto show.Prostora je bilo za ''5 avtomobilov'' pa še ti so bli vsi prašni ker je bil pod njimi makedam,organizacija poden.Vse kar mi je bilo všeč je bil hladen tuš pri carwash-u.Skratka z eno besedo razočarana.
ČAO! Barby

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ So jun 25, 2005 11:57 pm

Barby. je napisal/-a:OJLA!
Tud jest sem bila v Domžalah na car show-u,pa sem ugotovila da je bilo to bolj moto show.Prostora je bilo za ''5 avtomobilov'' pa še ti so bli vsi prašni ker je bil pod njimi makedam,organizacija poden.Vse kar mi je bilo všeč je bil hladen tuš pri carwash-u.Skratka z eno besedo razočarana.

No jst carwasha nism dočaku, ker se mi je zdel, da se norca iz obiskovalcev delajo...
Do zdele si bila tam???

No sej mogoče dobimo še kak pozitivni komentar od tistih ki so počakali tm do treh zjutraj...čeprov dvomim da jih je bilo veliko :?

L.p. Bistri...
555

Barby.
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Barby. Ne jun 26, 2005 12:07 am

OJLA!
Bila sem samo do 18.00, ali bolje rečeno,videla sem ene 5 minut carwash-a,potem pa smo šli domov(razočarani).
ČAO! Barby

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Ne jun 26, 2005 12:26 am

Bila sem samo do 18.00, ali bolje rečeno,videla sem ene 5 minut carwash-a,potem pa smo šli domov(razočarani).

A tako...dozdeva se mi, da niste nič zamudili....

Jst sm biv tm mal pred četrto pa do ene petih...sicer sm pa že pohvalu na prejšni strani... ;)

L.p. Bistri...
555

Uporabniški avatar
urosbe
Novinec

Napisal/-a urosbe Ne jun 26, 2005 12:54 am

Tudi jaz sem imel najprej občutek, ko sem se pripeljal, da gre bolj za kakšno vaško veselico, najbolj me je motilo, da se avte parkira na pesku (če sem ga zjutraj lahko glancal, ne vem zakaj ne bi moral takega tudi pripeljati nazaj v garažo). So se pa kar trudili, da se je stalno nekaj dogajalo. Kar se varnosti tiče, res no comment, tudi mene je kar stikalo, ko sem opazoval in premišljeval, kaj če motorista zanese ali spodnese.

Mergy
Nov uporabnik

Kraj: Brezje

Napisal/-a Mergy Ne jun 26, 2005 7:05 am

no da se še jest mal razpišem. Tko k je reku urosbe: še nkol nism pršu iz šova z tko umazanim avtom. Lohk rečem da je blo podn od podna. Makedam, placa za 20 avtov, zečetek šele ob pol petih, čeprav je blo rečen da se začne ob dveh. Ni se mi zdelo fer da so prva mesta za styling pobrali ozdelki k so bli narejen u nulo grdo. Res da se je tip trudu da je to skup spravu. Svaka mu čast ampak kako je to skup spravu je pa podn. Da nagrado za najštevilčnejši klub poberejo organizatorji tut ni fer. Valda jih je največ k so pa organizatorji. Pa mojster k je napisou da se je hemy preveč oglašav z fiesto nima prav. Namen teh srečanj je ravno to. Muska, zvoki motorjev to nej bi blo vse čim glasneje. Men je biu ravno un xxx band mal odveč. Da od komisije ki je ocenjevala avtomobile sploh ne govorim. Amaterji totalni. edn je izjavu da je biu on na šovu na gorenskem in je blo tm 17 fazerjevih vozil in je on čist zvisu. Vrjetno sm tut jest pa moj kolega včerej zrat tega zvisu. Maščevanjie. Če se mu je zarat tega dvignu ego blagor njemu. No uglavnm totalno razočaran, sej bi lohk še kej napisou ampak se mi ne da več obremenjevat s to zadevo. Pa sorry za tiskarske napake.

Lp Mergy

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Ne jun 26, 2005 7:45 am

Ammm, skor vse ste že ostali napisali, jest bi dodal samo še to, da mi nikakor ni jasno, kako so ocenjevali kateri klub je bil najštevilčnejši na tem srečanju. Mislim, kot prvo, nikogar sploh vprašali niso iz katerega kluba prihaja, kot drugo pa še zdej ne vem, kako so mogli biti uni (ne vem kako se že imenuje kao zmagovalni klub) najštevilčnejši tam, saj nisem videl niti enega njihovega avta, naših je bilo pa čez pol parkirplaca. Res da jih je bilo unih kot rusov v tistih rdečih kapicah vendar niso bili tam z avti ampak peš. :?

......nč jasno...... :? :? :?
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Napisal/-a Speedfighter Ne jun 26, 2005 8:51 am

_BiStRi_ je napisal/-a:

No jst carwasha nism dočaku, ker se mi je zdel, da se norca iz obiskovalcev delajo...
Do zdele si bila tam???

No sej mogoče dobimo še kak pozitivni komentar od tistih ki so počakali tm do treh zjutraj...čeprov dvomim da jih je bilo veliko :?

L.p. Bistri...

Jst sm čist zraven, pa sem bil tm vsega skupi 3x po 15 minut! Prvič v upanju da bo še en dobr tuning show se odvijal, drugič v upanju, da se je menda ja vsaj že kakih 20 predelanih avtomobilov zbral, tretjič sm šou pa sam še en striptiz pogledat, pol smo ga šli pa rajš nekam pit! :D
Do treh glih dvomim da je še kdo bil, ker sm se okol polnoči pripeljal domov, pa je blo že vse čist tiho, na "uradnem parkingu" sta bla pa še 2avtomobila, tko da... :?

@Barby:tebe sm pa vidu-oziroma tvoj avto, ko si se pripeljala-sva se srečala okol enih tm na uni ravnini čez gozd :P

Uporabniški avatar
soncy
Novinec

Kraj: malo na Vrhniki, večina v Senožetih :)

Napisal/-a soncy Ne jun 26, 2005 10:07 am

sj sm bla tut mal presenečena,k sm pršla, sam pol je blo vredu, k sm vidla motorje v ˝akciji˝ 8) (sam res je blo mal nevarn), pa mal poklepetal, pol sve šle pa u Postojno na radiofešto :twisted:

avtov je blo mal, uuu sam zupovcev je blo pa kr dost, pa un chervole (neki tazga), je pa ful hud 8)

lp soncy
Honda sedan- 6.gen.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne jun 26, 2005 10:10 am

206freak je napisal/-a:Slika

Fak spet sem nekaj zamudil! KONČNO ni bila Pia striptizeta. Definitivno je bila tole največja inovacija. :lol:
Hočemo še kaj drugega kot Pio, ki jo že vsi poznajo. :twisted:
Aja in ne se pizdit, čez Hemingwaya. Njegovo motor je saj res lepo zapel. Veliko lepše kot od unga Hyundaia, ki je mislil, da ima višek tehnolođie in moći pod haubo. :) Imel pa je nekaj boljšega v pritljažniku. :shock:

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne jun 26, 2005 10:26 am

jp.. men je blo tut tisto nabijanje gasa od hemingwaya glavna atrakcija tm.. če ti motor tok lepo rohni, valda da morš to uživat :D pa vsi ostali tm tut :D drgač se pa strinjam z vsemi do zdej.. zvleku sm tja 3 svoje frende k do zdej niso bli tok za stajling pa avte ipd. v upanju, da jim bo kej bl všeč pa dvomm, da bojo šli še kdaj na kkšn podobn dogodk.. :roll:

lp

Uporabniški avatar
APN
Novinec

Napisal/-a APN Ne jun 26, 2005 10:38 am

Žalostno je blo vse skupaj . Organizacija podn . Motorista sta kar zažgala , kej več pa že videl nisem . Hemingway , zakon si , najbol hud sound motorja . Pa sploh ni on skoz nažigal tam , ampak je on z belim Cliotom , da ne bo pomote .

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Napisal/-a Speedfighter Ne jun 26, 2005 10:44 am

Tist zvok od Hemingwaya je bil res lep, se mi je pa bolj un Accent smilu, k ga je non stop v blokado silu, reveža! :D

Drgač je bla organizacija v primerjavi z lanskim šovom res podn! Sploh plac je bil premajhen, pa tud samo oglaševanje dogodka se mi je zdelo bol švoh-edin kar sem zasledil je blo par plakatov po domžalskih barih, pa reklama v petek na radiu Hit... :?
Od kje ste pa tisti, ki ste bli na šovu, sploh zvedel kje pa kdaj bo tuning show v Domžalah?

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Ne jun 26, 2005 10:59 am

Jah pomoje je največ ljudi prišlo na oglas, ki je bil na netu...

Upam, da drugo leto tega showa ne bo, če pa bo pa močno upam, da bojo popolnoma drugi organizatorji...

L.p. Bistri...
555

Uporabniški avatar
soncy
Novinec

Kraj: malo na Vrhniki, večina v Senožetih :)

Napisal/-a soncy Ne jun 26, 2005 11:04 am

men je sicer že en mesec prej en iz Domžal moriv če pridem, drgač sm pa tle pol vidla.

pa ful so bli dobr napisi k so kazal kam se gre...okol obrnen :D

Hemijeva fiestica ma res lep saund.
men se je bel clio drgač ful smilu :cry: , bil je pa dobr pospojlan

lp soncy
Honda sedan- 6.gen.

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Napisal/-a Speedfighter Ne jun 26, 2005 11:30 am

Ne,sej glih zato sprašujem od kje je folk kej zvedu za show: namreč jst sm opazu to na njihovi strani kak mesec prej, pol sm jim poslal še mail če bojo kej oglašval, nazadnje sm se pa odloču kr sam prlimat link v Dogodke na a.com kak teden pred šovom... :P

Skratka, upam da bo naslednje leto vsaj na ravni lanskega showa, ker v osrednji Sloveniji že tako primanjkuje tuning showov!

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Ne jun 26, 2005 11:39 am

borut007 je napisal/-a:OK. Smo že na 4.strani topica, ampak jaz še kar ne vidim nobene slike. Ircarji :P .

Bod vesel, da ne vidiš, ker ni nč za videti ;)

L.p. Bistri... :P
555
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost