clio (proton_freak) je napisal/-a:Še moj komentar kar se tiče same prieditve je bila dobro izpeljana motila me je vpisnina ki je bil res malo huda!!!Sploh za gledalce 1000 sit!
Kar se pa tiče avtov pa nevem zakaj se more po vsakem showu omenjat na dolgo in široko kalos to mi ni jasno!Zakaj pa pol glasujete za njega če vam je tako grd????
NoName je napisal/-a:ekola.. slike z moje strani... spet so podobne lanskim, k je meu kolega fotica v rokahampak misim da naute mel nc proti.. najbl sm se smejal dvema avtoma... tistemu audiju z PIMPED oznako pa tistem karkol je ze biu z ribnikom oz. krokodilnikom v prtlazniku....
http://avtomobilizem.rula.net/2005_08_28/
drgac pa.. se vidimo v grosuplju!
Courage™ je napisal/-a:clio (proton_freak) je napisal/-a:Še moj komentar kar se tiče same prieditve je bila dobro izpeljana motila me je vpisnina ki je bil res malo huda!!!Sploh za gledalce 1000 sit!
Kar se pa tiče avtov pa nevem zakaj se more po vsakem showu omenjat na dolgo in široko kalos to mi ni jasno!Zakaj pa pol glasujete za njega če vam je tako grd????
če je to letelo na mene, naj ti povem da nisem omenjal nobenega kalosa tukaj.
moj post je bolj kritika enim in istim stvarem ki se kritizirajo iz showa v show.
me je pa če smo že pri kalosu presenetilo dejstvo da je dobil pokal za najlepšo notranjost. Če bi pogledali že prej omenjenega golfa GTI bi vedli zakaj
zazo je napisal/-a:ko je govora o vstopnini, je res da 1000 sit ni malo.
Poglejte še stvar iz druge perspektive.
Koliko od vas gre kdaj v kino in da jurja ali več, koliko od vas jih gre recimo na bazen in tam pusti tudi precej več kot jurja.. kdo gre na tank štelo in tam vsak teden 10000 sit+ pusti.
ampak to smo navajeni da se nam računa, te shovi pa so bli do nedavnega praktično brezplačno.
Po svoje bi moral biti veseli, da se najdejo ljudje ki organizirajo nekaj takega, ne pa da jih sam kritizirate od vas se pa nobeden česa podobnega ne loti.
Slovenija je pa tako in tako narod nevoščljivcev. Vsi ste tečni koliko organizator zasluži, nobeden se ne vpraša koliko ma stroškov. OK verjamem da je stoškov manj kot zaslužek.. sam zakaj zaboga bi pa človek potem organiziral? zato da bo mel minus na računu!?
upam da boste počasi dojeli, da je važno da so ljudje pripravljeni vložiti toliko časa in truda, da naredijo tak dogodek. Če imajo zaradi tega 100 miljonov profita pa naj ga ima.
toliko kot je možnosti za profit.. prav toliko jih je, da gredo v lastno škodo. To je BIZNIS..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost