maky je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:Ženskam gre na falus slikanje rit, kar je edino prav, mislim da če neki ženski paše da se obleče v oprijete halče je pač njena stvar in sevede njej paše če se je tako obleče! Mah sej sploh ne vem kaj bi takim napisu, samo vem to če bio videl osebo ki je slikal rit moje punce, bi pojedel digiča! No edino če se vprašamo, kaj bi on storil če bi se pojavil na netu? in da ga je videlo več kot 3000 ljudi v kikli al pa kar koli drugo oblečeno! Mah škoda besed glede takih pacientov.
Meni se zdi prav da se slika tiste prasice v oprijetih hlacah. Ce noce da se jo slika naj se oblece vec normalno.K***a. Prav jim bodi. Si hotela bit privlacna? Evoti, si dobila kar si zasluzis, tvoje slike so na serverju
lp
Potemtakem si ti prasec ko si oblečeš oprijeto majco

sej veš kaki so to... slika od 100m stran ker ga je strah da ga bo kaki fant polomil drugače... tako da se strinjam z venom-om da bi tud od mene pojedel svojo fotko...
Prasec sem ce sem dober tip in se oblecem v sexy obleke. Da so tipi pohotni ni novost, tudi zato se lahko rece "prasec".
Idem za punce. Ce se frajerka oblece v sexy obleke, in se vazi
"glej me kako sem dobra, itd", pravim jaz prav ji bodi ce jo kdo slika. Sej si je sama iskala to. To seveda ne velja ce se oblece bolj diskretno, kar pomeni da noce pritegniti pozornosti in je prav da se jo pusti pri miru.
Pa tiste go-go plesalke, ste jih gledali ane? Ali ste se obrnili stran? In slikali. Pa tiste dve lesbo ko so bile na odru je bilo tam tooolko folka... Pol pa niti njih neb smel slikat? In gledat? Za tiste pa me cisto nic ne briga ce jih slikam, placane so, vedo da jih bo folk slikal, pa poleg tega so ponosne na to kar delajo in se vazijo....
Tajo ste vecina vidli. Kaj pa ona? A njo lahko gladate, tiste prasice ki se vazijo okoli pa ne?
lp
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.