Srečanja avtomobilskih navdušencev...

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Po sep 12, 2005 9:50 pm

croma_man je napisal/-a:tist clio sm si jst podrobno ogledu, je bil na akustiki parkiran, avto je mel gewinde notr pa prbit je bil do amena, 0-140 pa mislim da ga je tip za show 140 dol nabasu, ni bil tak nizek kot od maky-a ampak očitno airride ne sme v sloveniji tekmovat :S

fak of pa taka politika.

drugač jst sm četrtič zapored tekmoval na showu in mi je blo tokrat od vseh štirih let najslabše grosuplje.

vseen, croma_man državni prvak ESPL 8 woofer.

Ej courage, men se pa niso hotl not usedit pa so ble vrate skoz odprte :lol: :lol:

čestitam croma

ajd

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Po sep 12, 2005 10:22 pm

No Jaka dej še ti svoj vtis oziroma svoj pogled na dogodek. ;)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po sep 12, 2005 10:24 pm

darkdog24 je napisal/-a:No Jaka dej še ti svoj vtis oziroma svoj pogled na dogodek. ;)

Bilo bi pošteno :!:
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po sep 12, 2005 10:46 pm

Se opravičujem za sliko, sam tok da veste, da dež mene sploh ni motil, ker sem mel ful service brisanje :D

Slika

O prireditvi bi povedal da sem nasplošno zadovoljen, upam da se bo naša scena še naprej razvijala. Mi se bomo trudili dat en dober prispevek.

LP do naslednjič ;)
Slika

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon To sep 13, 2005 5:42 am

MajstR je napisal/-a:no še jst mal
pa še od Neona celica je tud ful lepa sam gre sam 220km/h :P :P
(za neonke se še zmenva) upam da bo čimprej napredval pr rihtanju
lp Uroš

Ka si to gledal ko sem bil na valjih?
Gre ja 220 v 5. prestavi, pol je pa še 6. :twisted:
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR To sep 13, 2005 6:41 am

tonix je napisal/-a:zbiralnik meteorne vode :lol:
Slika

Dedi očitno ne ve da bi mogu naredit luknje za odvajanje toplega zraka tam. ;) :lol:
http://www.raceland.si

MihaRs
Nov uporabnik

Napisal/-a MihaRs To sep 13, 2005 7:03 am

Neon je napisal/-a:
lp Uroš

A to imaš nov model Celice?

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To sep 13, 2005 7:05 am

Blinder je napisal/-a:
_VeNoM_ je napisal/-a:Ženskam gre na falus slikanje rit, kar je edino prav, mislim da če neki ženski paše da se obleče v oprijete halče je pač njena stvar in sevede njej paše če se je tako obleče! Mah sej sploh ne vem kaj bi takim napisu, samo vem to če bio videl osebo ki je slikal rit moje punce, bi pojedel digiča! No edino če se vprašamo, kaj bi on storil če bi se pojavil na netu? in da ga je videlo več kot 3000 ljudi v kikli al pa kar koli drugo oblečeno! Mah škoda besed glede takih pacientov.

Meni se zdi prav da se slika tiste prasice v oprijetih hlacah. Ce noce da se jo slika naj se oblece vec normalno.K***a. Prav jim bodi. Si hotela bit privlacna? Evoti, si dobila kar si zasluzis, tvoje slike so na serverju :evil:

lp

:roll: :roll: :roll: :roll:

Potemtakem si ti prasec ko si oblečeš oprijeto majco :roll:
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neon To sep 13, 2005 7:19 am

MihaRs je napisal/-a:
Neon je napisal/-a:
lp Uroš

Jap...
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To sep 13, 2005 7:33 am

Courage™ je napisal/-a:
Blinder je napisal/-a:
_VeNoM_ je napisal/-a:Ženskam gre na falus slikanje rit, kar je edino prav, mislim da če neki ženski paše da se obleče v oprijete halče je pač njena stvar in sevede njej paše če se je tako obleče! Mah sej sploh ne vem kaj bi takim napisu, samo vem to če bio videl osebo ki je slikal rit moje punce, bi pojedel digiča! No edino če se vprašamo, kaj bi on storil če bi se pojavil na netu? in da ga je videlo več kot 3000 ljudi v kikli al pa kar koli drugo oblečeno! Mah škoda besed glede takih pacientov.

Meni se zdi prav da se slika tiste prasice v oprijetih hlacah. Ce noce da se jo slika naj se oblece vec normalno.K***a. Prav jim bodi. Si hotela bit privlacna? Evoti, si dobila kar si zasluzis, tvoje slike so na serverju :evil:

lp

sej veš kaki so to... slika od 100m stran ker ga je strah da ga bo kaki fant polomil drugače... tako da se strinjam z venom-om da bi tud od mene pojedel svojo fotko...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neon To sep 13, 2005 8:09 am

Fantje sam ste pa sebični. :P
Nekateri pač rabjo mal inspiracije, da sploh lahk drk... :/:o:/

Sej vem, sliši se zlo žalostno, sam tko je :evil:
Zadnjič spremenil Neon, dne To sep 13, 2005 8:11 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder To sep 13, 2005 8:10 am

maky je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
Blinder je napisal/-a:

lp

sej veš kaki so to... slika od 100m stran ker ga je strah da ga bo kaki fant polomil drugače... tako da se strinjam z venom-om da bi tud od mene pojedel svojo fotko...

Prasec sem ce sem dober tip in se oblecem v sexy obleke. Da so tipi pohotni ni novost, tudi zato se lahko rece "prasec".
Idem za punce. Ce se frajerka oblece v sexy obleke, in se vazi "glej me kako sem dobra, itd", pravim jaz prav ji bodi ce jo kdo slika. Sej si je sama iskala to. To seveda ne velja ce se oblece bolj diskretno, kar pomeni da noce pritegniti pozornosti in je prav da se jo pusti pri miru.
Pa tiste go-go plesalke, ste jih gledali ane? Ali ste se obrnili stran? In slikali. Pa tiste dve lesbo ko so bile na odru je bilo tam tooolko folka... Pol pa niti njih neb smel slikat? In gledat? Za tiste pa me cisto nic ne briga ce jih slikam, placane so, vedo da jih bo folk slikal, pa poleg tega so ponosne na to kar delajo in se vazijo....
Tajo ste vecina vidli. Kaj pa ona? A njo lahko gladate, tiste prasice ki se vazijo okoli pa ne?

lp
Zadnjič spremenil Blinder, dne To sep 13, 2005 8:14 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

MihaRs
Nov uporabnik

Napisal/-a MihaRs To sep 13, 2005 8:12 am

Neon je napisal/-a:
MihaRs je napisal/-a:
Neon je napisal/-a:
lp Uroš

Jap...

U sexy... daj eno sliko, da vidim mal bolše tole :P

MihaRs
Nov uporabnik

Napisal/-a MihaRs To sep 13, 2005 8:12 am

Aja... pa kolk konjev ima to ? ;)

MihaRs
Nov uporabnik

Napisal/-a MihaRs To sep 13, 2005 8:14 am

Sem ze nasel tvojo temo... se opravičujem :P

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To sep 13, 2005 8:23 am

Blinder je napisal/-a:Prasec sem ce sem dober tip in se oblecem v sexy obleke. Da so tipi pohotni ni novost, tudi zato se lahko rece "prasec".
Idem za punce. Ce se frajerka oblece v sexy obleke, in se vazi "glej me kako sem dobra, itd", pravim jaz prav ji bodi ce jo kdo slika. Sej si je sama iskala to. To seveda ne velja ce se oblece bolj diskretno, kar pomeni da noce pritegniti pozornosti in je prav da se jo pusti pri miru.
Pa tiste go-go plesalke, ste jih gledali ane? Ali ste se obrnili stran? In slikali. Pa tiste dve lesbo ko so bile na odru je bilo tam tooolko folka... Pol pa niti njih neb smel slikat? In gledat? Za tiste pa me cisto nic ne briga ce jih slikam, placane so, vedo da jih bo folk slikal, pa poleg tega so ponosne na to kar delajo in se vazijo....
Tajo ste vecina vidli. Kaj pa ona? A njo lahko gladate, tiste prasice ki se vazijo okoli pa ne?

lp

tastar ti pa nimaš par pojmov razčiščenih... po tvoje bi mogle biti vse ženske oblečene nakako v smislu Slika. in ja moja punca se tudi tako oblači ker se rada počuti lepše ( in se rada lepo oblači tudi zame!). ko so bile bobo plesalke sem bil čisto na drugem koncu ker me to nikakor ne zanima. ko pa je bil lezbo šov sem pa upal da ne bom katermu jezika povozil ko sem se čez največjo gužvo peljal domov!

sicer pa nevem kako lahko primerjaš neko ki je plačana da se sleče in pa ostali 100 deklet ki se jih neupravičeno slika... predvidevam da nimaš dekleta ker drugače nebi tako pisal :roll: :roll: :roll: in ja sm že videl rit od moje punce na netu... oblečena je bila v enake široke hlače z paščki kot jaz... res "sexy" morm rečt...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ To sep 13, 2005 8:32 am

Blinder je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
Blinder je napisal/-a:

lp

Prasec sem ce sem dober tip in se oblecem v sexy obleke. Da so tipi pohotni ni novost, tudi zato se lahko rece "prasec".

lp

in zato ker se lepo obleče je kur b a ?
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ To sep 13, 2005 8:32 am

hahahahahahahahahah MAKY

owned.
Slika

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder To sep 13, 2005 8:41 am

maky je napisal/-a:tastar ti pa nimaš par pojmov razčiščenih... po tvoje bi mogle biti vse ženske oblečene nakako v smislu Slika. in ja moja punca se tudi tako oblači ker se rada počuti lepše ( in se rada lepo oblači tudi zame!). ko so bile bobo plesalke sem bil čisto na drugem koncu ker me to nikakor ne zanima. ko pa je bil lezbo šov sem pa upal da ne bom katermu jezika povozil ko sem se čez največjo gužvo peljal domov!

sicer pa nevem kako lahko primerjaš neko ki je plačana da se sleče in pa ostali 100 deklet ki se jih neupravičeno slika... predvidevam da nimaš dekleta ker drugače nebi tako pisal :roll: :roll: :roll: in ja sm že videl rit od moje punce na netu... oblečena je bila v enake široke hlače z paščki kot jaz... res "sexy" morm rečt...

Ce te tisti showi niso zanimali nima veze, veliko ljudi je gledalo tisto.
Ce tvojo drago so slikali brez da bi bila provokativna ... sej sem rekel da to ni prav.
Za tiste punce ki oponasajo placane hostese, se vazijo da kako so dobre ipd, pa prav da se jih slika. Me prav nic ne briga ce ji ne pase. Sama si je kriva.

lp
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
dskrab
Novinec

Napisal/-a dskrab To sep 13, 2005 8:49 am

OJLA!

Fantje ne se kregat zarad ku****** bab, k itak vse več al manj zajebejo, ...

Jest bom pa tko povedu: meni je bilo všeč, avtov je bilo veliko, tko na prizorišču kot na parkirišču. Hvala bogu, da sploh obstajajo taki showi, ker je tega zelo malo. Ljudje, ki organizirajo take showe se trudijo po svojih najboljših močeh, tukaj jih pa eni na polno kritizirajo. To ni lepo res. Pač sej veste, da nobena stvar ne more bit idealna. Važno je, da se nekaj premika v smeri avtotuninga in avtoakustike v Sloveniji. Ah sej bi še kej povedal, samo da ne bom preveč moraliziral.

Fajn je blo, dež gor al dol, važno je druženje.

Lep pozdrav,
Dejan
Sej nimaš kej! Tko je pa nč drugač!

It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE !
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov