Sam sem bil včeraj na salonu in nasplošno sem zadovoljen. Najbolj je razočaral BMW, pa ne avtomobili, ampak uslužbenci, ki so imeli odklenjen le en avto, pa še tistega menda po naključju. Da moraš pa na sejmu prosjačit za prospekte in za ogled notranjosti se mi zdi pa naravnost debilno, še Mercedes je imel odklenjenih večino vozil, uslužbenci pa prijazni...
Drugače pa sem bil konkretno zelo prijetno presenečen nad sedenjem v
Octaviji RS, res lepo (mi) vse sede v roko, menjalnik ima navdušujoče kratke gibe(
S2000 je tu poglavje zase

) pa tudi v
BMW serije 1 sem sedel natanko tako kot bi si želel sedeti v vsakem avtomobilu, pa ko gledaš tisto grbo na havbi

...Odlično 5 za enko.
Po zunanjosti mi je bil pa fenomenalen novi
Z4 coupe,
Golf R32 je bil tudi nekaj posebnega, pa kakšen
C6 pri citroenu,
Saab 9-3 Cabrio,
Chrysler 300C je orjaški, pa
Jeep Commander je tudi "brutale", no pa
Alfa Brera je zelo lepa tudi v živo(absolutno pa ne sme bit srebrna, rdeča je bila pa...ahhhhh lepa...), le parkiranje bo na račun preglednosti nazaj, pomojem nočna mora lastnikov

...dovolj lepega materiala u glavnem
Razočaranje je bil pa (po položaju namreč)
Clio RS, sicer na pogled lep in dovolj hud za oznako RS, ampak(spet) ni premogel po globini nastavljivega volana in se je spet sedelo notri kot v tovornjaku

Madona, če imajo lahko boljše različice "civilnega" Clia nastavljiv volan po globini, kaj so razmišljali da to v RS-u ni v serijski opremi...aja, ne morem mimo fenomenalne vijoličaste barve
Modusa, po dolgem času barva, ki izstopa iz vsakdana in je obenem všečna za oči...
Škoda ker je tu in tam manjkal kakšen "hud" model, naprimer
350Z pri nissanu in kakšen M pri BMW...
Aja...glede
RS4, včeraj ga niso hoteli odklepati(tudi komu ki bi bil na videz lahko potencialni kupec)...a se jim samo ne da več, ali pa so založili ključe
še nekaj utrinkov
orjak
in njegov orjaški bratranec
najhudejši
med VW-ji
brutalnež
šola oblikovanja po švedsko...
...in po italjansko
SUPER barva modusa
A se morda vidi kako trmasto vlečem volan bližje k sebi? Brez uspeha...
Bavarski ponos...prvič...
drugič...BMW serije 1...obenem je tole avto, ki bi si ga ta trenutek najbolj želel odpeljati domov...(med tistimi ki so dostopni navadnim smrtnikom seveda)
še nekaj eksotov
pa nasvidenje