samo da bo vreme gut.. pridemo 99%... pa ti Jasmy? kam pa gres če bo slučajno 11-ga? v sg al velenjeJasmy je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:Addy je napisal/-a:sploh ni panike itk da bomo prsli v sg.... hehe bolje nam bo heheTUNING_BOY je napisal/-a:ja ne morem pomagat! To sm zadnič vido da je že v primeru slabga vremena nov termin! Enkrt more bit
Sej bo ful noro! Upam sam da bo vreme!
Jaaaoooo, človk čaka ta dan da bo šel v SG pol pa vidi da bo spet grdo vreme![]()
je bela cesta pa ta sneg pa dež pa mraz pa vse,..... gggrrr
Addy je napisal/-a:samo da bo vreme gut.. pridemo 99%... pa ti Jasmy? kam pa gres če bo slučajno 11-ga? v sg al velenjeJasmy je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:Addy je napisal/-a:sploh ni panike itk da bomo prsli v sg.... hehe bolje nam bo heheTUNING_BOY je napisal/-a:ja ne morem pomagat! To sm zadnič vido da je že v primeru slabga vremena nov termin! Enkrt more bit
Jaaaoooo, človk čaka ta dan da bo šel v SG pol pa vidi da bo spet grdo vreme![]()
super poj se pa spet vidmo hehe ..Jasmy je napisal/-a:Addy je napisal/-a:samo da bo vreme gut.. pridemo 99%... pa ti Jasmy? kam pa gres če bo slučajno 11-ga? v sg al velenjeJasmy je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:Addy je napisal/-a:sploh ni panike itk da bomo prsli v sg.... hehe bolje nam bo heheTUNING_BOY je napisal/-a:ja ne morem pomagat! To sm zadnič vido da je že v primeru slabga vremena nov termin! Enkrt more bit
V SG!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost