Srečanja avtomobilskih navdušencev...

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Pe jun 16, 2006 2:10 pm

Jasmy je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:Jes dam 1500 ko grem za 5 ur na faks.
Zanč sm šu v kino 4D sm dal 1600. 1.5h
Pranje avtomobila v avtopralnici je 2500 najmn. 15 min+5 ur predn je avto spet usran
Depeche mode 12K karta. 2h
Neisha 3500 karta. 2h
2000 benz KR-LJ-KR

Ne me basat da je 1500 neki kar si ne morte prvošt. Mogoče je pa ravno to filter za tiste ki bi tja pršli mal težit pa kej ukrast, drgač jih pa to sploh ne zanima.

Ni res! To kar si napisu je čist neki drugega!! Tuki veš da boš dal tok in zakaj.

Ampak tuki je festival av.... in ni bilo omenjene vstopnine! Sploh pa tk velike. V SG se je dogaju pravi drag race pa je bla vstopnina 700 sit! Pa je bil skoraj isti program sestavljen!
In fajn zate da si šel v 4D kino tud jaz bom šla in mi ne bo panike dat tok ker bom že naprej vedla da je taka cena in zakaj!

Ah brezveze, ko verjeten ne boš razumel pointa!

LP

Se podpišem ;)

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe jun 16, 2006 2:33 pm

Jasmy je napisal/-a:vse bi bilo O.K. če bi se vedlo prej, ne pa da zvemo dva dni pred tem. Po vrhu vsega pa še to, da moreš avto pustit na drugmu koncu Ljubljane :roll: Aamm če se kaj naredi oz. če kaj zmanka iz avta a to krijejo?

@Pugi: Ka 4D kino ni ok?

kje mors pa pustit avto??? k jst nevem nc o tem kje naj se pusti?
Slika

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy Pe jun 16, 2006 2:48 pm

AudiRSboy je napisal/-a:
Jasmy je napisal/-a:vse bi bilo O.K. če bi se vedlo prej, ne pa da zvemo dva dni pred tem. Po vrhu vsega pa še to, da moreš avto pustit na drugmu koncu Ljubljane :roll: Aamm če se kaj naredi oz. če kaj zmanka iz avta a to krijejo?

V Žalah al na Žalah, kkr kol že breeezzzveeezeee!

Sem pravkar dobila informacije da je drag tudi na Hrvaškem, kjer je organizacija in vse skupi bol pošlihtan!

Uporabniški avatar
CarInvent
Novinec

Napisal/-a CarInvent Pe jun 16, 2006 2:57 pm

Jasmy je napisal/-a:
Sem pravkar dobila informacije da je drag tudi na Hrvaškem, kjer je organizacija in vse skupi bol pošlihtan!

super, greš v Osijek pa prišparaš 500sit na vstopnini.
stvar rešena !

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Pe jun 16, 2006 2:59 pm

AudiRSboy je napisal/-a:

tu ti pise: http://www.festavto06.com/ljubljana/fil ... RMACIJ.pdf

10 OSNOVNIH INFORMACIJ
GLEDALCI, TEKMOVALCI, PRIREDITEV, PRIREDITVENI PROSTOR
• Prireditveni prostor sega od križišča Brnčičeve ceste z Cesto na Brod, do slepega
kraka Brnčičeve ulice in do križišča Brnčičeve ulice z Zasavsko cesto. Poleg tega je
celoten prireditveni prostor tudi na privatnih asfaltnih površinah podjetij: Gorenje,
Hyundai, Smart com
• Cestna zapora v okviru prireditve bo od 15.00 ure v soboto 17. junija do nedelje 18.
junija do 24.00 ure na zgoraj opisanem prireditvenem prostoru
• Obiskovalce prosimo, da se ravnajo po navodilih redarjev in policije in ne prihajajo z
avtomobilom do glavnega vhoda na prireditveni prostor, ampak svoje jeklene konjičke
pustijo na zato označenih in pripravljenih parkiriščih. Hkrati obiskovalce naprošamo,
da ne parkirajo svojih jeklenih konjičkov na pločnikih ob Brnčičevi ulici, v
nasprotnem primeru bodo vozila odpeljana s pajkom oz. podani plačilni nalogi s strani
policije.
• Uradno parkirišče za gledalce je na Ljubljanskih Žalah. Krožna, brezplačna linija
dveh avtobusov (od 10.00 ure do 20.00 ure) bo vozila od Žal do centra Mercator
Tehnika (Pot k sejmišču), kjer je drugo parkirišče in od tam na glavni vhod na
prireditveni prostor.
• Vstop na prireditveni prostor (za gledalce) je mogoč od 9.00 ure naprej
• Vstop na prireditveni prostor (za tekmovalce) je mogoč od 7.00 ure do 9.15 ure oz.
do zapolnitve mest
• Tekmovalci na dirki v cestnem pospeševanju, ki nimajo letnih licenc morajo opraviti
zdravniški pregled pri dežurnem zdravniku na dan prireditve
• Tekmovalce z letnimi licencami naprošamo, da ne čakajo do zadnjega trenutka za
prihod na prizorišče. Obe vrsti za prijave, licencirani in tisti brez, bodo ločene, zato
upoštevajte navodila redarske in prijavne službe
• Vsi tekmovalci morajo opraviti tehnični pregled pred vstopom na prireditveni prostor
• Gledalce naprošamo, da na prireditveni prostor ne prinašajo hrane in pijače ter ostrih
predmetov.
Organizacijski odbor prireditve
Vodja prireditve
Nino Cokan dipl.ekon.

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy Pe jun 16, 2006 3:20 pm

CarInvent je napisal/-a:
Jasmy je napisal/-a:

super, greš v Osijek pa prišparaš 500sit na vstopnini.
stvar rešena !

Glej ti tud ne kapiraš! :roll:
Gre se o tem da nihče ne ve o tej vstopnini, zvem šele dva dni pred tem pač po naklučju ker prebiram forum in vidim da je en kolega ko tam dela enmu povedu da je vstopnina. Nikjer pa ni objavljeno! In pol zveš še da je tk visoka! Eehhhh..... ne da se mi več!

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Pe jun 16, 2006 3:22 pm

Jz ga verjetno pridm. 8)

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Pe jun 16, 2006 4:52 pm

Mah, jaz bom sel, kar bo pa bo, bom pa placal ce bo res treba.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe jun 16, 2006 7:55 pm

Jasmy je napisal/-a:
AudiRSboy je napisal/-a:

V Žalah al na Žalah, kkr kol že breeezzzveeezeee!

dobr da niso rekl da ga kr pustim na vrhnki......
klinc jih gleda....

tist dons k je blo sm pa prepozn prsu k mi prsl do komplikaci med potjo (benza zmankal :/:o:/ ) tko da sm caku na kantico benza 1urco.....

jebiga tko je pa to ce delas stevce pol pa mau narobe das kazaoko za benz in ti kaze da mas se za ene 100km pa nakoncu nimas niti 100metrov

aja drugac jih je blo okol 20 kokr sm jst vidu pa slisu
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Pe jun 16, 2006 8:55 pm

No temu se pa reče organizacija na višku. Saj je vse dokaj OK ampak to, da izveš 2 dni prej (po naključju), da bo vstopnina, in to relativno visoka.... OK jaz sem se sprijaznil ampak predstavljajte si nekoga, ki ne hodi na forume in bo prišel tja na Brnčičevo, ker je slišal, da bo nekaj hudega. Od tam ga napotijo na Žale (!!!) in nakar se pripelje nazaj in ugotovi, da je še vstopnina. Bedno pač. Upam pa, da bo vredno. Nagrade so baje tudi milijonske tako, da je vsaj ostalo OK.
Mah bomo že preboleli tut to. :D

@Jasmy: A potem te ne bo? :roll: Saj po moje bo vredno tega denarja, če malo bolj pogledaš. ;) 1.500 SIT za cel dan je kar dobra vstopnina. :P
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
CarInvent
Novinec

Napisal/-a CarInvent Pe jun 16, 2006 9:05 pm

sej parkingi bodo kolikor je meni znano organizirani tudi na sami Brnčičevi, samo v primeru ogromnega obiska je pa pametneje, da se sparkiraš na parkirišču, se vsedeš na organiziran avtobus in se odpelješ direkt na prizorišče, s tem se izogneš gneči in parkiranju na travnikih.

to je normalna praksa za velike prireditve, da se parkira malo dlje in se pride peš ali z avtobusom - predstavljaj si prometni kaos ko bo konec prireditve, in hoče 5000 avtov naenkrat domov po isti cesti, na isti semafor ...

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Pe jun 16, 2006 9:09 pm

mene ne bo :P,pa saj vem da ne bo nobeden joku
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Pe jun 16, 2006 9:12 pm

Our team ne vem če pride, ker sem včeraj skuril sklpoko, pa še vstopnina ni več simbolična ...kar se tud Alex strinja , čeprav pravi da bi zelo rad vozil . Ampak je še vedno v 3-lemi/dilemi, tko da ...???... only God knows .

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM So jun 17, 2006 7:46 am

Uf, so pa nabili ceno :shock: In potem boš želel kaj pojesti... 1200 čevapčiči, pivo 400 ipd. Na koncu te bo prišlo... Sej ne, da si ne bi mogel privoščiti, ampak če gledaš razmerje cena proti koristnosti... Ni tuki logike žal :evil: In da potem izpade tako kot lansko leto Celje...

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky So jun 17, 2006 9:31 am

Sj nimaš kej...Nekak morjo dobit nazaj stroške...pa mal zaslužit zrawn...Js mogoč pridm,če bo hotu kolega pelat,ker mi je registracija potekla :(
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So jun 17, 2006 10:45 am

men se zdi neumn hodt parkerat na žale pa se gužvat po busu.. sam je res, da druzga nejbrž niso mogl dobit.. pa še vstopnina je visoka.. je pa res, da bo zlo velik dogodek.. ne vem no, če bo tm ke za parkerat, pol pridem :D

lp
Slika

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron So jun 17, 2006 11:14 am

Ja, vem-vem, že-že stroške, ampak od česa stroške ??? A lahko prosim kdo to navede ? In za nas Sunday-duhovneže čez teden ni problema zapravljat, niti v Soboto, ampak v Nedeljo je pa vsak tolar odveč za podobne prireditve...pol pa še kup enga drenanja... No, vseeno se mogoče še vidimo, če bo le dovoljeno ...je pa sch-mm dobr napisu ...Ni problem v tem , da si nebi mogel privoščiti, niti v skopuharstvu/škrtosti, ampak je tu koristnost, smiselnost, izpostavljanje, bahanje, kazanje, ipd . Ampak mogoče pa vseeno pridrvimo tja ( na domače steze ) ... The only way is up.
Zadnjič spremenil kopron, dne So jun 17, 2006 11:20 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
gas gas
Nov uporabnik

Kraj: Neverland

Napisal/-a gas gas So jun 17, 2006 11:18 am

jst mislm da se je organizator za tole precej potrudil. Eni pa zj neki brez veze pluvate, pa iz vsega sam slabe plati vn vlecete. Jst si v zivljenju nism predstavlal da bo kdaj kdo lahko organiziral DR v LJ. Zj mamo dirko... upam da nas bo cim vec, pa da bo ql.

LP
RACE

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron So jun 17, 2006 11:23 am

Je res, tud pohvale organizatorjem dajem , samo škoda da so zadnji v tem poslu ravno v prestolnici . The only way is up.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So jun 17, 2006 11:49 am

Kva si zdj najdu - da je nedelja narobn dan, ja kva se boste še zmislili. Nenazadnje pa noben nobenga ne sili. Če mislite da je cena prevelika pač ne pridt. Cena izdelkov na trgu je primerna povpraševanju in vsak trgovec bo hotu svoj avto kar najdražje prodat a se vam ne zdi? S stališča organizatorja gledano - ta cena bo odvrnila zelo mejhn krog ljudi, še vedno pa jih bo zelo veliko. Ravno tolk manj jih bo da bo organizacija mal lažja pa da bo več cekinov v žepu. Men se zdi logično.
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost