Srečanja avtomobilskih navdušencev...

jurč
Nov uporabnik

Napisal/-a jurč Ne jul 09, 2006 1:24 pm

nejko307 je napisal/-a:
Dejan-V je napisal/-a:Totalna žalost. Prvič sem bil na kakem šovu in definitivno tudi zadnjič. Avtomobili dolgočasni, ljudje ob/na/v njih pa še bolj. Še dobro da so nastopali Titty dance iz Izole, edina pametna stvar!
V glavnem na avtoshow nikdar več!

LP
Dejan-V

hvala bogu, saj takih obiskovalcev tudi na rabimo/rabijo!!!( :/:o:/ )

Potem pa ti zrihtaj svoj avto , pa ga pripelji na show , pa bomo mi kritizirali :twisted: :twisted: :twisted:

(če pa včeraj nisi imal kaj za videt oz. slišat :bonk )

bravo
:tomidelej:

Uporabniški avatar
TigraFr3ak
Nov uporabnik

Kraj: okolica Ptuja

Napisal/-a TigraFr3ak Ne jul 09, 2006 1:26 pm

prišli, videli, razbili ;)

drgač pa je bilo super, še posebej ker je morje blizu :D :D

Dejan-V
Nov uporabnik

Napisal/-a Dejan-V Ne jul 09, 2006 1:34 pm

jurč je napisal/-a:
nejko307 je napisal/-a:
Dejan-V je napisal/-a:Totalna žalost. Prvič sem bil na kakem šovu in definitivno tudi zadnjič. Avtomobili dolgočasni, ljudje ob/na/v njih pa še bolj. Še dobro da so nastopali Titty dance iz Izole, edina pametna stvar!

LP
Dejan-V

Potem pa ti zrihtaj svoj avto , pa ga pripelji na show , pa bomo mi kritizirali :twisted: :twisted: :twisted:

Oprosti, ampak zame zrihtan avto definitivno NI avto z lexus lučmi in ponarejenim sharkom (na Peugeoju). Sicer pa tudi tvoja faca ni bila ravno vesela! Tako da en bit pameten preveč, povedal sem svoje mnenje, če te je pa to prizadelo je pa to tvoj problem! Če ti pa še kaj ni jasno pa alhko naprej razčistiva po PS!

LP
Dejan-V

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 Ne jul 09, 2006 3:18 pm

Dejan-V je napisal/-a:
jurč je napisal/-a:
nejko307 je napisal/-a:

LP
Dejan-V

Oprosti, ampak zame zrihtan avto definitivno NI avto z lexus lučmi in ponarejenim sharkom (na Peugeoju). Sicer pa tudi tvoja faca ni bila ravno vesela! Tako da en bit pameten preveč, povedal sem svoje mnenje, če te je pa to prizadelo je pa to tvoj problem! Če ti pa še kaj ni jasno pa alhko naprej razčistiva po PS!

LP
Dejan-V

kaj si pa s tem mislil....???

NO ko si pa ti tok pamaten kaj maš pa ti za pokazat... Ko boš ti pripeljal svoj avto s svojimi lučmi in svojim sharkom pol se uglašaj prej pa pppssssttt...

sicer pa če nisi ugotovil nisem bil na strani staylinga(pa tudi nisem zaradi tega prišel), ampak zaradi akustike, KAR PA MISLIM DA JE BISTVANA RAZLIKA!!!!!!!!

lep pozdrav :pij:

Uporabniški avatar
Dj_Gregy
Novinec

Kraj: celje

Napisal/-a Dj_Gregy Ne jul 09, 2006 3:39 pm

Ti avtoshowi so za ljubitelje športnih in predelanih avtomobilov,predvsem za ljubitelje avtomobilizma,tak da kdor si predeluje pa vlaga v njega ogromno ur in dela,pa dnarja,ta ve kolk je vredna ena takšna predelava in zna to tut cenit ;)
Če je pa ta slovenija tak zajebana glede homologacij da morš vsako bedarijo homologirat,recimo proti tujini ko skor ne rabjo nc homologirat,to pa pol nismo mi krivi ;)
Tak da če bi slovenija dovoljevala isto ko v tujini verjami da bi blo pr nas tud še več vsega za videt ;)
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne jul 09, 2006 4:26 pm

Dj_Gregy je napisal/-a:recimo proti tujini ko skor ne rabjo nc homologirat,to pa pol nismo mi krivi ;)
Tak da če bi slovenija dovoljevala isto ko v tujini verjami da bi blo pr nas tud še več vsega za videt ;)

kje si pa ta kretenizem slišal? edini okoli nas ki NE rabijo homologirati predelav so purgeri... sori sam da bi šli pa na njihov nivo :roll: :roll: :roll:

drugič malo preveri kako je stanje v avstriji in nemčiji glede homologacij potem pa tupi da nič ni treba homologirati!!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Ne jul 09, 2006 4:47 pm

Homologirat ne rabijo američani in angleži pa še kdo drug ampak za te sem siguren.
Sicer tudi tam policaji jebejo folk če imajo preveč zatemnjene šipe in luči ampak papirjev ne rabijo.
Zdaj pa k temi-show ni bil na nivoju tistega v ajdovščini, ni pa blo slabo in avtov tudi ni blo tako malo.Posebej sem bil presenečen da so položili rdečo preprogo in jo zlepili skupaj s trakom da se avti ne bi zaprašili na poti do prizorišča ker je bla pot makadamska.
Res pohvalno :tomidelej:
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
sasso
Nov uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a sasso Ne jul 09, 2006 4:58 pm

zmeraj se najdejo taki, ki samo kritizirajo. nimajo pa tolko j**c, da bi svoj avto pripeljali na show.

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Ne jul 09, 2006 5:03 pm

tuscani je napisal/-a:Homologirat ne rabijo američani in angleži pa še kdo drug ampak za te sem siguren.
Sicer tudi tam policaji jebejo folk če imajo preveč zatemnjene šipe in luči ampak papirjev ne rabijo.
Zdaj pa k temi-show ni bil na nivoju tistega v ajdovščini, ni pa blo slabo in avtov tudi ni blo tako malo.Posebej sem bil presenečen da so položili rdečo preprogo in jo zlepili skupaj s trakom da se avti ne bi zaprašili na poti do prizorišča ker je bla pot makadamska.
Res pohvalno :tomidelej:

pa še marsikaj je blo pohvale vredno...naprimer pasulj oz rižota za vsakega tekmovalca....10x boljše kot striptiz, hostese so delile zastonj ohlajene breskve. Elektrika dosegljiva praktično vsakemu tekmovalcu. Plaže so bile blizu, avtov dovolj, glede na to da je pol ljudi na dopustu, animator je bil ok, že omenjene preproge...nekaj tujih avtov, prijaznost vseh ki so delali za organizatorja...Meni osebno zelo dobro organizirano....sicer pa jst sem se šel tja družit in tekmovat, tko da se nisem obremenjeval z malenkostmi...Kar se pa avtov tiče, jih je bilo dovolj za vidit, za tistega ki gre na vsak show sicer ne veliko novega, nekaj novega pa le.

Uporabniški avatar
Dj_Gregy
Novinec

Kraj: celje

Napisal/-a Dj_Gregy Ne jul 09, 2006 6:06 pm

maky je napisal/-a:
Dj_Gregy je napisal/-a:recimo proti tujini ko skor ne rabjo nc homologirat,to pa pol nismo mi krivi ;)

kje si pa ta kretenizem slišal? edini okoli nas ki NE rabijo homologirati predelav so purgeri... sori sam da bi šli pa na njihov nivo :roll: :roll: :roll:

drugič malo preveri kako je stanje v avstriji in nemčiji glede homologacij potem pa tupi da nič ni treba homologirati!!

Nisem reko da nič ne rabjo homologirat,ampak da jim pol tolko ne komplicirajo kot nam glede homologacij ;)
Slika

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Ne jul 09, 2006 6:40 pm

kaj se kregate vsak ceni svojo delo

v nemčiji imajo samohomoligacijo in lahko homoligirajo doma narejen izdelke samo da so pravilno narejeni

ajd

pa brez prepirov

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Ne jul 09, 2006 7:12 pm

js sem bil tam cel dan pa mi je blo kr fajn! malo tam mal u kak kafič pogledat pa je! avtomobili so bli kul! kaj več pričakovat ne morš ker je slovenija mala! drugač pa fiat pande so ble pa zakon! :shock: :D

LP

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Ne jul 09, 2006 7:47 pm

Jst mislim da je teh showov počasi preveč. Folk je počasi naveličan skoz enega in istega. Dva do tri kvalitetna showa na leto bi bla čist dost. Ne pa vsak vikend kakšn. :?
lp

Uporabniški avatar
plasi
Novinec

Kraj: Suhor

Napisal/-a plasi Ne jul 09, 2006 7:50 pm

MALIJOHN je napisal/-a:Jst mislim da je teh showov počasi preveč. Folk je počasi naveličan skoz enega in istega. Dva do tri kvalitetna showa na leto bi bla čist dost. Ne pa vsak vikend kakšn. :?
lp

Se čist strinjam :lol:
Pijem Laško pivo in j... se mi za vse živo!

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Ne jul 09, 2006 7:56 pm

se strinjam z zgornjima postoma
pa še premal hostes je blo v kopru :-P

alex1
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a alex1 Ne jul 09, 2006 8:04 pm

Tud jaz dodam vse pohvale za org. v Kopru:tepih,hrana,elektrika,breskvice...
Moje mnenje je, da tisti, ki je probal s svojimi rokami predelati svoj avtomobil bo lahko samo pohvalil dogodek, saj se je tu zbralo nekaj novih avtomobilov kot na dosedanjih emma shovih. Saj res vse pohvale za HONDO z Budweiserjem(pa še dobr je bil).
Pa ne pozabte, da so takšni dogodki namenjeni druženju in še čemu.
lp Alex

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Ne jul 09, 2006 8:12 pm

taki dogodki so verjetno prej namenjeni tekmovalcem in ljubiteljem avtomobilov, kot nekim gledalcem kateri hodijo od showa do showa in kritizirajo vse povprek...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne jul 09, 2006 8:26 pm

No dejstvo je da je slovenija enostavno premajhna za toliko srečanj kot jih imamo in se pač avtomobili ponavljajo in to je res z strani gledalcev bedno.ampak jebiga tko je in tko bo še naprej.Slovenija ima nekaj res edinstvenih avtomobilov,ki pa tudi ne morejo bit vsak vikend na srečanju,ker jih je enostavno preveč.Zj je pa tudi smešno,da marsikateri šteje pod styling že to da ma tattoo in pa kaki podaljšek,ker to je le začetek,pravi styling se začne res pri extremnih predelavah,ki pa jih je v Sloveniji žal premalo.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Ne jul 09, 2006 8:57 pm

MALIJOHN je napisal/-a:Jst mislim da je teh showov počasi preveč. Folk je počasi naveličan skoz enega in istega. Dva do tri kvalitetna showa na leto bi bla čist dost. Ne pa vsak vikend kakšn. :?
lp

Ne pa ni showow preveč. Po moje je čisto prav, da je veliko showow in da so v različnih slovenskih krajih. Kdo pa vas sili, da se vozite po celi Sloveniji in hodite na vsak show. Pojdi na 2 showa, ki sta blizu tvojemu domu, pa ne boš mogel govoriti da je na vseh showih isto.

P.S. Ne govorim tega tebi, ampak vsem ki govorijo da je showow preveč in je na vseh isto - oziroma nič novega.

Alien
Novinec

Napisal/-a Alien Ne jul 09, 2006 9:25 pm

Nekaj slikc!!!!!
Priponke
Slika 041.jpg
Slika 055.jpg
Slika 047.jpg
Slika 044.jpg
Slika 037.jpg
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten