Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po okt 02, 2006 10:56 am

Slikala je. Ni slikal.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
wildcat
Nov uporabnik

Napisal/-a wildcat Po okt 02, 2006 5:11 pm

jorgeus je napisal/-a:ja jst sm tista... Me veseli, da se vam dopadejo.

Še jaz bi te pohvalila za te slike - WoW - seveda dopadejo! Krasne so! Le tako naprej :D

Še tukaj bi pohvalila organizatorje in ves njihov trud, mislim da ni dvoma, da si tega zaslužijo!
Se že veselim naslednjega srečanja, katerega se bom z veseljem udeležila!

Pozdravček vsem!
All I ask: The sky above and the road below me!
- Blue Sky -

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Po okt 02, 2006 9:28 pm

nebivedu je napisal/-a:Slikala je. Ni slikal.

Thnx , sm popravu :D

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Kraj: Mazda Mx-6 2.5i 24v LPG

Napisal/-a Zmaj78 Po okt 02, 2006 10:42 pm

Blo je FAJN! "mazači" smo predvsem uživali v igrah, škoda da nekatere znamke niso bile za sceno! :roll:

Drugač pa do 13h je ful žalostno kazalo z udeležbo, pol pa se je nabralo kar nekaj japan fenov in se mi zdi da je za 1. srečanje blo NA NIVOJU! ;)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To okt 03, 2006 6:18 am

Priam je napisal/-a:Blo je FAJN! "mazači" smo predvsem uživali v igrah, škoda da nekatere znamke niso bile za sceno! :roll:

Drugač pa do 13h je ful žalostno kazalo z udeležbo, pol pa se je nabralo kar nekaj japan fenov in se mi zdi da je za 1. srečanje blo NA NIVOJU! ;)

Ja Predsednik kluba honda se je trudil, njegovi so mu pa kontro dal. Pa kaj pa lahko pričakuješ od mulcev, k jim je vse k rit prnešen.

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi To okt 03, 2006 7:15 am

:oops: hvala za pohvale, malce mi je hudo, k sta mi na obeh aparatih bateriji pošle, tak da niso vsi avti na fotkah. Zal. Drugače pa u, da tale dogodek ne bo zapisan samo kot onetime event, ampak bo sledilo še veliko nadaljevanj. Pohvale organizatorjem za trud in realizacijo tega srečanja!
Obey me. You'll be happier.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To okt 03, 2006 2:12 pm

jorgeus je napisal/-a::oops: hvala za pohvale, malce mi je hudo, k sta mi na obeh aparatih bateriji pošle, tak da niso vsi avti na fotkah. Zal.

Sem pozitivno presenečen, da je celo moja gajba na slikah. :lol: Hvala.

Drugače pa, ja tole bomo naredili v vsakoletno tradicijo.

Hondaši pa samo :roll: Očitno so preveč kul, da bi se šli takšne "kmečke igre"... Žalostno, resnično žalostno, sploh glede na dejstvo, da jih je bilo največ in je bilo srečanje organizirano pravzaprav pod okriljem njihovega kluba. :roll: Kaj se vam res ni dalo kaj več kot pozirati s svojimi avti in terati avte ob odhodu (določeni osebki, ne vsi)?? Če se žal ne znate imeti dobro z neHondaši je bolje, da vas ni, saj ste namreč zakrivili le negodovanje ostalih...

Se vidimo naslednje leto, prijatelji vozniki japonskih vozil, lepo je bilo!

Slike bom še dodal enkrat ko bo internet OK delal. :evil:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch To okt 03, 2006 2:20 pm

Symon je napisal/-a:[
Hondaši pa samo ..Kaj se vam res ni dalo kaj več kot pozirati s svojimi avti in terati avte ob odhodu (določeni osebki, ne vsi)??

Jah bingo leti nimaš kej.

Drgač pa lepo slišat da vam je ratal srečanje
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR To okt 03, 2006 6:31 pm

Symon je napisal/-a:
jorgeus je napisal/-a::oops: hvala za pohvale, malce mi je hudo, k sta mi na obeh aparatih bateriji pošle, tak da niso vsi avti na fotkah. Zal.

Sem pozitivno presenečen, da je celo moja gajba na slikah. :lol: Hvala.

Drugače pa, ja tole bomo naredili v vsakoletno tradicijo.

Hondaši pa samo :roll: Očitno so preveč kul, da bi se šli takšne "kmečke igre"... Žalostno, resnično žalostno, sploh glede na dejstvo, da jih je bilo največ in je bilo srečanje organizirano pravzaprav pod okriljem njihovega kluba. :roll: Kaj se vam res ni dalo kaj več kot pozirati s svojimi avti in terati avte ob odhodu (določeni osebki, ne vsi)?? Če se žal ne znate imeti dobro z neHondaši je bolje, da vas ni, saj ste namreč zakrivili le negodovanje ostalih...

Se vidimo naslednje leto, prijatelji vozniki japonskih vozil, lepo je bilo!

Slike bom še dodal enkrat ko bo internet OK delal. :evil:

Ti vprašanje kolk jih je sploh pršlo pravih Hondašov?? Torej iz Honda kluba???

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM To okt 03, 2006 8:06 pm

Sam sicer nisem bil na meetu, ampak lahko rečem, da je to eden redkih dokodkov, ki ga folk v 95% hvali po različnih forumih, tako, da zgleda res vsaka čast organizatorjem za ta dogodek :!:

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 To okt 03, 2006 8:30 pm

CupraR je napisal/-a:
Ti vprašanje kolk jih je sploh pršlo pravih Hondašov?? Torej iz Honda kluba???

Sej si Hondaš in bi lahko pobral 4 kolege in bi tekmovali, ni bilo nič omejeno da morajo biti nujno kakšni člani kluba, mislim da je bilo tudi omenjeno da se lahko pridružijo tudi obiskovalci in ljubitelji določene znamke.

Za nissanovce je celo lastnik Forda tekmoval :D

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To okt 03, 2006 10:38 pm

Marko_mx-3 je napisal/-a:Sej si Hondaš in bi lahko pobral 4 kolege in bi tekmovali, ni bilo nič omejeno da morajo biti nujno kakšni člani kluba, mislim da je bilo tudi omenjeno da se lahko pridružijo tudi obiskovalci in ljubitelji določene znamke.

Za nissanovce je celo lastnik Forda tekmoval :D

In ob tem bi se mu rad javno zahvalil! 8) Skor bi vas premagali Mazače. :lol:
Moje slike: http://symon.moj-album.com/album/5208099/
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR To okt 03, 2006 10:42 pm

Sm navajen da z besedo Hondaš ne mislm lastnika Honde ampka neki druzga (mobisux VTEC sindrom :lol: :lol: )
Drgač sm bil pa lih umes ene pol urce, tako da niti nism vedl kaj se vse dogaja..
Kar sm pa opazu da je bil dogodek res kul, tak sproščujče druženje.... Zajebancija itd...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr okt 04, 2006 6:07 am

CupraR je napisal/-a:Sm navajen da z besedo Hondaš ne mislm lastnika Honde ampka neki druzga (mobisux VTEC sindrom :lol: :lol: )
Drgač sm bil pa lih umes ene pol urce, tako da niti nism vedl kaj se vse dogaja..
Kar sm pa opazu da je bil dogodek res kul, tak sproščujče druženje.... Zajebancija itd...

"hondašem" je šlo v nos rinjenje avtomobila. Pač se je porodila ideja v moji glavi, da rinemo avto iz garaže ven po hribu navzgor. In to je bilo za vse tiste trlice preveč. Pol so se pa izgovarjal, da njim ni nikol treba rint avta.

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Sr okt 04, 2006 6:27 am

Aja, ker ostale japonce je pa treba al kako? :lol: Še posebno toyote, k itak crknejo za vsakim vogalom...a neee :roll: :lol: . Ja res škoda, da so takole "sabotiral" tole rinjenje. Res pa je, da so za rinjenje potrebni pravi deci, k jih je kej skup :P
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr okt 04, 2006 7:24 am

jorgeus je napisal/-a:Aja, ker ostale japonce je pa treba al kako? :lol: Še posebno toyote, k itak crknejo za vsakim vogalom...a neee :roll: :lol: . Ja res škoda, da so takole "sabotiral" tole rinjenje. Res pa je, da so za rinjenje potrebni pravi deci, k jih je kej skup :P

Sej pri vleki vrvi so bli tut potrebni, pa smo bili samo štirje od daihatsuja, pa smo potem dobili še pomoč enega. S tem, da sem imel jst svežo rano na desni dlani(dva cm dolg in skor centimeter globok rez), da še štrika nisem mogel prijet dobro z desno roko in še deklca je bila med nami petimi, ki je vlekla štrik.

Pa nismo bili zadnji. Tko da je "hondaše" lahko sram.

Vsa pohvala pa njihovemu predsedniku kluba, ki je res dobro vso stvar speljal, navkljub nekaterim njegovim, ki so mu polena pod noge metal.

Ga bomo prosil, če znamko zamenja! :twisted: :twisted: :twisted:

djgregy
Nov uporabnik

Kraj: okolica LJ

Napisal/-a djgregy Sr okt 04, 2006 8:02 am

ja da pride k mitsubishiju.......
mitsubishi colt C50 l.90 1.3 12V, skoda favorit pick up l.92 1.3 8V

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Sr okt 04, 2006 8:33 am

nebivedu je napisal/-a:
CupraR je napisal/-a:Sm navajen da z besedo Hondaš ne mislm lastnika Honde ampka neki druzga (mobisux VTEC sindrom :lol: :lol: )

"hondašem" je šlo v nos rinjenje avtomobila. Pač se je porodila ideja v moji glavi, da rinemo avto iz garaže ven po hribu navzgor. In to je bilo za vse tiste trlice preveč. Pol so se pa izgovarjal, da njim ni nikol treba rint avta.

Sramota res :? :? :? :? sploh ker se je njihov predsednik res trudil do konca...
K.. bomo drug let prej uletel, že pr Gasu nas je par z Hondo pa bomo pač mi tekmoval :P :P

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Sr okt 04, 2006 11:20 am

Ja dejte no naslednjič tale slab vtis popravit, da ne bomo vse Honda ownerje v isti koš metali - tako je zgledal, da so skoraj vsi med sabo skregani in en bolj nadut od drugega ter da smo vsi ostali lahko sploh srečni, da so se pojavili. Sorry, če sem koga užalil samo tako je zgledalo.

Po drugi strani pa smo Mazdaši dokazali, da smo verjetno daleč najbolj homogena ekipa oz. prava klapa in da to radi dokažemo tudi takrat, ko se ne vrti vse okoli avtomobilov. Za igre nas je bilo pa toliko prijavljenih, da bi komot lahko naredili dve enakovredni ekipi za vlečenje vrvi in potiskanje avta.

Se pa vidimo drugo leto :D

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a gregga Sr okt 04, 2006 3:03 pm

slike odlicne...glede dogajanja pa nam kaj reko...ker me ni blo :D :D upam da je blo vsaj dokaj fajn...kolker berem...je blo usega po malem :?

drgac se pa drugo leto srecamo.... :D
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov