jorgeus je napisal/-a:ja jst sm tista... Me veseli, da se vam dopadejo.
Priam je napisal/-a:Blo je FAJN! "mazači" smo predvsem uživali v igrah, škoda da nekatere znamke niso bile za sceno!![]()
Drugač pa do 13h je ful žalostno kazalo z udeležbo, pol pa se je nabralo kar nekaj japan fenov in se mi zdi da je za 1. srečanje blo NA NIVOJU!
jorgeus je napisal/-a::oops: hvala za pohvale, malce mi je hudo, k sta mi na obeh aparatih bateriji pošle, tak da niso vsi avti na fotkah. Zal.
Symon je napisal/-a:jorgeus je napisal/-a::oops: hvala za pohvale, malce mi je hudo, k sta mi na obeh aparatih bateriji pošle, tak da niso vsi avti na fotkah. Zal.
Sem pozitivno presenečen, da je celo moja gajba na slikah.Hvala.
Drugače pa, ja tole bomo naredili v vsakoletno tradicijo.
Hondaši pa samoOčitno so preveč kul, da bi se šli takšne "kmečke igre"... Žalostno, resnično žalostno, sploh glede na dejstvo, da jih je bilo največ in je bilo srečanje organizirano pravzaprav pod okriljem njihovega kluba.
Kaj se vam res ni dalo kaj več kot pozirati s svojimi avti in terati avte ob odhodu (določeni osebki, ne vsi)?? Če se žal ne znate imeti dobro z neHondaši je bolje, da vas ni, saj ste namreč zakrivili le negodovanje ostalih...
Se vidimo naslednje leto, prijatelji vozniki japonskih vozil, lepo je bilo!
Slike bom še dodal enkrat ko bo internet OK delal.
CupraR je napisal/-a:
Ti vprašanje kolk jih je sploh pršlo pravih Hondašov?? Torej iz Honda kluba???
Marko_mx-3 je napisal/-a:Sej si Hondaš in bi lahko pobral 4 kolege in bi tekmovali, ni bilo nič omejeno da morajo biti nujno kakšni člani kluba, mislim da je bilo tudi omenjeno da se lahko pridružijo tudi obiskovalci in ljubitelji določene znamke.
Za nissanovce je celo lastnik Forda tekmoval
CupraR je napisal/-a:Sm navajen da z besedo Hondaš ne mislm lastnika Honde ampka neki druzga (mobisux VTEC sindrom![]()
)
Drgač sm bil pa lih umes ene pol urce, tako da niti nism vedl kaj se vse dogaja..
Kar sm pa opazu da je bil dogodek res kul, tak sproščujče druženje.... Zajebancija itd...
jorgeus je napisal/-a:Aja, ker ostale japonce je pa treba al kako?Še posebno toyote, k itak crknejo za vsakim vogalom...a neee
![]()
. Ja res škoda, da so takole "sabotiral" tole rinjenje. Res pa je, da so za rinjenje potrebni pravi deci, k jih je kej skup :P
nebivedu je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Sm navajen da z besedo Hondaš ne mislm lastnika Honde ampka neki druzga (mobisux VTEC sindrom![]()
)
Drgač sm bil pa lih umes ene pol urce, tako da niti nism vedl kaj se vse dogaja..
Kar sm pa opazu da je bil dogodek res kul, tak sproščujče druženje.... Zajebancija itd...
"hondašem" je šlo v nos rinjenje avtomobila. Pač se je porodila ideja v moji glavi, da rinemo avto iz garaže ven po hribu navzgor. In to je bilo za vse tiste trlice preveč. Pol so se pa izgovarjal, da njim ni nikol treba rint avta.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov