Sm prišel mal pogledat za eno urco, pa sem še vedno v dilemi:
-al sem zgrešil kraj srečanja?
-al je zanimanje na a.com res tok krepko upadlo?
-al je cela svetovna Slovenija zaposlena ob nedeljah?
-al je 95% forumašev mladoletnih pa jim ni zneslo prit?
No, vseeno lep pozdrav še enkrat vsem tistim, ki smo se po dolgem času spet srečali na Simobilovem parkingu
PS: Še en komičen podatek spotoma-najbolj številčen primerek na meetu je bil Proton serije 3 (2x) :P
po pravici rečeno bi lahkop prišel, kljub temu da imam hudega mačka, ampak me pot stane predrago, raje grem na večerjo z punco ali na kak vikend izlet (10k SIt ni mačji kašelj).
zelo rad bi prišel, če bi organizirali kak piknik, recimo spomladi in bi tam preživeli z forumaši cel dan ali celo vikend, potem bi se dodobra spoznali, se skupaj zabavali in našla bi se nova prijateljstva itd. itd., ta "parking" srečanja pa so za en dr** ker so itak vsi nagrupirani, tisti ki se poznajo so skupaj, in grupe ostanejo zase. to je poglavitni vzrok, vsaj po moje da je obisk slab.
tole danes je blo zelo cudno sploh ne vem zakaj...
zastonj! druzenja in ne neke oh in sploh meet,showi z neki placevanje gor dol
pa folk ne pride (ne recem za delavne) + danes je bilo 18-19°C in ni bilo
kot prejsnja leta maz da te kap...
jst sm se slučajno spomnu da je meet, pridem pogledat pa blo ene 5-6 avtov tam, zapelu en krog kolega pa šel naprej...lani je blo res bomba, letos pa sam where da fak are them carz
P.S. Speedfighter : tut ce smo nekateri tu gor se slucajn mladoletni, verjemi da je zihr usak probu prit....men se ze zdaj 3x zgodlo, da sm hotu it na kako srecanje....pa me vedno nekdo zaj*** glede prevoza...tut nas cas bo pris....da se bomo lahk sami prpelali kam, pa bo glih tak
ja danes je bilo res da manj folka ko lani, a je bilo saj bol toplo kot lani , no pa sj je vseeno, samo da smo se meli kul, saj js sem se imeju, biu pa sem tam tok časa kot je biu sonce, pol je pa malo zahladilo in sem se pobrau
tko da naslednje leto pa da res vsi pridete, saj je bilo že sedaj kaj za vidit