Zakaj se vedno bunijo tisti, ki so samo gledalci, ne pa tisti ki sami tekmujejo?

Shket je napisal/-a:blindek je napisal/-a:shker me prav zanima koliko več si pa ti vreden, da lahko nekoga obsojaš kar tako?
Če vam niso take prireditve všeč, potem zakaj jih obiskujete in zakaj pišete v te teme?
Nihče ni več vreden od nikogar, kar pa nebi mogel trditi za organizatorje tega šova. Zgleda da so za njih več vredi lokpatrioti z avti, ki so blizje podobi drvarnice kot pa avtom.
Pardon za moje žalitve!
pi je napisal/-a:Shket je napisal/-a:blindek je napisal/-a:shker me prav zanima koliko več si pa ti vreden, da lahko nekoga obsojaš kar tako?
Če vam niso take prireditve všeč, potem zakaj jih obiskujete in zakaj pišete v te teme?
Nihče ni več vreden od nikogar, kar pa nebi mogel trditi za organizatorje tega šova. Zgleda da so za njih več vredi lokpatrioti z avti, ki so blizje podobi drvarnice kot pa avtom.
Pardon za moje žalitve!
mož nea preveč provuciraj, da nebo pol URŠA mogla po celem forumu iskat ljudi (da bo ubranila svojo pasmo), ki te poznajo, da bi ti zagrozila, da boš letel iz službe, ker bo tvojemu šefu povedala kaj si naredil oz. kaj počneš v prostem času zraven službe... ni se za hecat, govorim iz lastnih izkušenj...Baje je povezana z SOVA-o in raznimi drugimi agencijami...
blindek je napisal/-a:ker se je vse to začelo z couregovin avtom bom tudi še na to nekaj povedal. Res je avto lepo poštimam, na to nemorem nič rečt, ampak pri ocenjevanju se ne gleda samo na to da ma velika platišča,spuščen in kaki odbijači, temveč še tudi druge stvari.
Zakaj se vedno bunijo tisti, ki so samo gledalci, ne pa tisti ki sami tekmujejo?
blindek je napisal/-a:ker se je vse to začelo z couregovin avtom bom tudi še na to nekaj povedal. Res je avto lepo poštimam, na to nemorem nič rečt, ampak pri ocenjevanju se ne gleda samo na to da ma velika platišča,spuščen in kaki odbijači, temveč še tudi druge stvari.
blindek je napisal/-a: ampak pri ocenjevanju se ne gleda samo na to da ma velika platišča,spuščen in kaki odbijači, temveč še tudi druge stvari.
DaDek je napisal/-a:blindek je napisal/-a: ampak pri ocenjevanju se ne gleda samo na to da ma velika platišča,spuščen in kaki odbijači, temveč še tudi druge stvari.
ja pardon ocenjuje se verjetno 10kg nalepk iz a3m pa špar tuning deli na avtu.
Shket je napisal/-a:blindek je napisal/-a:ker se je vse to začelo z couregovin avtom bom tudi še na to nekaj povedal. Res je avto lepo poštimam, na to nemorem nič rečt, ampak pri ocenjevanju se ne gleda samo na to da ma velika platišča,spuščen in kaki odbijači, temveč še tudi druge stvari.
Na kaj se pa še gleda? Kdo je bolj blizu sodniku?
spreat je napisal/-a:blindek je napisal/-a:ker se je vse to začelo z couregovin avtom bom tudi še na to nekaj povedal. Res je avto lepo poštimam, na to nemorem nič rečt, ampak pri ocenjevanju se ne gleda samo na to da ma velika platišča,spuščen in kaki odbijači, temveč še tudi druge stvari.
katere druge stvari? druge stvari v katerih je clio lepši oz. boljši od couregovega audija? daj prosim te... to da lagef bar gor piše
to je po moje čista faušija....
kaj se bo te oni z kio buno.. prosim te.. te drugič nihče naj ne hodi na showe pa fertig...
BaSe je napisal/-a:Shket je napisal/-a:blindek je napisal/-a:ker se je vse to začelo z couregovin avtom bom tudi še na to nekaj povedal. Res je avto lepo poštimam, na to nemorem nič rečt, ampak pri ocenjevanju se ne gleda samo na to da ma velika platišča,spuščen in kaki odbijači, temveč še tudi druge stvari.
hehenisem se hotel vmešavati, ampak vseeno mi povej kakšne "druge" stvari so bile bolše na kii ko pa na aUdi-ju
![]()
LP
Dejan80 je napisal/-a:spreat je napisal/-a:blindek je napisal/-a:ker se je vse to začelo z couregovin avtom bom tudi še na to nekaj povedal. Res je avto lepo poštimam, na to nemorem nič rečt, ampak pri ocenjevanju se ne gleda samo na to da ma velika platišča,spuščen in kaki odbijači, temveč še tudi druge stvari.
katere druge stvari? druge stvari v katerih je clio lepši oz. boljši od couregovega audija? daj prosim te... to da lagef bar gor piše
to je po moje čista faušija....
kaj se bo te oni z kio buno.. prosim te.. te drugič nihče naj ne hodi na showe pa fertig...
To da gor piše Lagev Bar je bila reklama za lokal ki ga ima kolega,sicer pa sem tudi sam pričakoval audija v kategoriji clean in bi bil zelo ponosen če bi zraven njega osvojil 2.mesto![]()
Ampak so ga pač dali v drug razred in sem pač zmagal.
torstorm je napisal/-a:BaSe je napisal/-a:Shket je napisal/-a:blindek je napisal/-a:ker se je vse to začelo z couregovin avtom bom tudi še na to nekaj povedal. Res je avto lepo poštimam, na to nemorem nič rečt, ampak pri ocenjevanju se ne gleda samo na to da ma velika platišča,spuščen in kaki odbijači, temveč še tudi druge stvari.
hehenisem se hotel vmešavati, ampak vseeno mi povej kakšne "druge" stvari so bile bolše na kii ko pa na aUdi-ju
![]()
LP
Povej kaj je boljše na audiju bilo; zunaj ima spojlerje znotraj pa ni nekaj nevemkaj ,ocenjuje pa se čisto vse .In če ima kdo airride in avto spušča stokrat gor in dol da si potem zasluži prvo mesto ???PA ta airride je tak samo šminka, praktično ima avto dosti slabšo stabilnost.Velike felne pa ima skoraj vsak malo večji avto in kaj zaj ?Pojdite se vsi zdaj jokat, ne pa da se kregate tu. Courage avto pa lahko prodaš če hočeš, pa preberite si pravilnike za ocenjevanje pa potem bluzite kdo naj zmaga kdo ne....
Courage™ je napisal/-a:Upam pa da mi kdo razlozi kaj ma doticna KIA lepsega in vec na avtu kot jaz.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost