Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Po maj 14, 2007 10:06 pm

ker se je vse to začelo z couregovin avtom bom tudi še na to nekaj povedal. Res je avto lepo poštimam, na to nemorem nič rečt, ampak pri ocenjevanju se ne gleda samo na to da ma velika platišča,spuščen in kaki odbijači, temveč še tudi druge stvari.

Zakaj se vedno bunijo tisti, ki so samo gledalci, ne pa tisti ki sami tekmujejo? :roll:

Shket
Nov uporabnik

Napisal/-a Shket Po maj 14, 2007 10:07 pm

Ne gre se za njegov avto, govorim o nasploh, daj povej mi wtf ta bruh kia dela na 3 mestu? En dober razlog.
Zadnjič spremenil Shket, dne Po maj 14, 2007 10:08 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Po maj 14, 2007 10:08 pm

Shket je napisal/-a:
blindek je napisal/-a:shker me prav zanima koliko več si pa ti vreden, da lahko nekoga obsojaš kar tako?

Če vam niso take prireditve všeč, potem zakaj jih obiskujete in zakaj pišete v te teme? :jao:

Nihče ni več vreden od nikogar, kar pa nebi mogel trditi za organizatorje tega šova. Zgleda da so za njih več vredi lokpatrioti z avti, ki so blizje podobi drvarnice kot pa avtom.

Pardon za moje žalitve!

mož nea preveč provuciraj, da nebo pol URŠA mogla po celem forumu iskat ljudi (da bo ubranila svojo pasmo), ki te poznajo, da bi ti zagrozila, da boš letel iz službe, ker bo tvojemu šefu povedala kaj si naredil oz. kaj počneš v prostem času zraven službe... ni se za hecat, govorim iz lastnih izkušenj...Baje je povezana z SOVA-o in raznimi drugimi agencijami...

:roll:
Slika

Shket
Nov uporabnik

Napisal/-a Shket Po maj 14, 2007 10:09 pm

pi je napisal/-a:
Shket je napisal/-a:
blindek je napisal/-a:shker me prav zanima koliko več si pa ti vreden, da lahko nekoga obsojaš kar tako?

Če vam niso take prireditve všeč, potem zakaj jih obiskujete in zakaj pišete v te teme? :jao:

Nihče ni več vreden od nikogar, kar pa nebi mogel trditi za organizatorje tega šova. Zgleda da so za njih več vredi lokpatrioti z avti, ki so blizje podobi drvarnice kot pa avtom.

Pardon za moje žalitve!

mož nea preveč provuciraj, da nebo pol URŠA mogla po celem forumu iskat ljudi (da bo ubranila svojo pasmo), ki te poznajo, da bi ti zagrozila, da boš letel iz službe, ker bo tvojemu šefu povedala kaj si naredil oz. kaj počneš v prostem času zraven službe... ni se za hecat, govorim iz lastnih izkušenj...Baje je povezana z SOVA-o in raznimi drugimi agencijami...

Če si sam svoj šef bolj težko. :)

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Po maj 14, 2007 10:10 pm

blindek je napisal/-a:ker se je vse to začelo z couregovin avtom bom tudi še na to nekaj povedal. Res je avto lepo poštimam, na to nemorem nič rečt, ampak pri ocenjevanju se ne gleda samo na to da ma velika platišča,spuščen in kaki odbijači, temveč še tudi druge stvari.

Zakaj se vedno bunijo tisti, ki so samo gledalci, ne pa tisti ki sami tekmujejo? :roll:

kaj si kot gledalec ne morem naret svojega mnenja o določenem avtomobilu ali kaj? Avtomobili so na očeh vseh, tako da ne vidim smisla v tvojem postu, češ kaj maš ti za govorit če si bil samo gledalec... :?
Slika

Shket
Nov uporabnik

Napisal/-a Shket Po maj 14, 2007 10:11 pm

blindek je napisal/-a:ker se je vse to začelo z couregovin avtom bom tudi še na to nekaj povedal. Res je avto lepo poštimam, na to nemorem nič rečt, ampak pri ocenjevanju se ne gleda samo na to da ma velika platišča,spuščen in kaki odbijači, temveč še tudi druge stvari.

Na kaj se pa še gleda? Kdo je bolj blizu sodniku?

Uporabniški avatar
spreat
Novinec

Napisal/-a spreat Po maj 14, 2007 10:24 pm

katere druge stvari? druge stvari v katerih je clio lepši oz. boljši od couregovega audija? daj prosim te... to da lagef bar gor piše ;)

to je po moje čista faušija....

kaj se bo te oni z kio buno.. prosim te.. te drugič nihče naj ne hodi na showe pa fertig...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po maj 14, 2007 10:32 pm

blindek je napisal/-a: ampak pri ocenjevanju se ne gleda samo na to da ma velika platišča,spuščen in kaki odbijači, temveč še tudi druge stvari.

ja pardon ocenjuje se verjetno 10kg nalepk iz a3m pa špar tuning deli na avtu.

Uporabniški avatar
saso_vts
Novinec

Kraj: logatec

Napisal/-a saso_vts Po maj 14, 2007 10:38 pm

no da se jest mal napisem svoje mnenje

glede ocenjevanje je bilo polom,totalni polom
mel sm svoj avto gor in naj vam povem da ga sodniki tud pogledal niso,ok cist na hitro se je sprehodil okol avta,pa tud reku ni naj mu kaj pokazem,pa je na avtu velik za pokazat.medtem ko je ostale avtomobile gledu vsaj 15 minut in "strokovno ocenjeval"

samo eden avtomobil je mel lepo zglajene robove med dvema barvama
in nej mi eden razlozi kako za hudica je golf 4ka dobu tretje mesto v extremu(pa nc nimam proti golfu)kaj za hucica ima tako extremnega!!!!
in kaj za hudica je mela bmw m3 tako posebnega na avtu,a ste vidl kako je mel preoblecen prtljaznik,za kozlat,usnje vse zgubano,res je bilo za kozlat

ce mi vrjamete ali ne mi res ni do nekega pokala ali kaj podobnega,k jest sm predelu avto za svojo duso.

se opravicujem ce sm koga zdej uzalil,kar sploh ni bil moj namen
opravicujem se golfu in bmw m3 ker sm jih omenil
zelo dobr ko sm

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Po maj 14, 2007 10:43 pm

DaDek je napisal/-a:
blindek je napisal/-a: ampak pri ocenjevanju se ne gleda samo na to da ma velika platišča,spuščen in kaki odbijači, temveč še tudi druge stvari.

ja pardon ocenjuje se verjetno 10kg nalepk iz a3m pa špar tuning deli na avtu.

pa sharkiji pa plastični spinnerji pa avto ko novoletna jelka...
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Napisal/-a BaSe To maj 15, 2007 5:36 am

Shket je napisal/-a:

hehe :) nisem se hotel vmešavati, ampak vseeno mi povej kakšne "druge" stvari so bile bolše na kii ko pa na aUdi-ju :lol:

LP

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus To maj 15, 2007 6:51 am

Se ne lani govorilo, da bo s pravilniki poskrbljeno za takšne ocenjevalske krivice?

Dejan80
Novinec

Napisal/-a Dejan80 To maj 15, 2007 7:03 am

spreat je napisal/-a:

katere druge stvari? druge stvari v katerih je clio lepši oz. boljši od couregovega audija? daj prosim te... to da lagef bar gor piše ;)

kaj se bo te oni z kio buno.. prosim te.. te drugič nihče naj ne hodi na showe pa fertig...

To da gor piše Lagev Bar je bila reklama za lokal ki ga ima kolega,sicer pa sem tudi sam pričakoval audija v kategoriji clean in bi bil zelo ponosen če bi zraven njega osvojil 2.mesto ;)
Ampak so ga pač dali v drug razred in sem pač zmagal.

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm To maj 15, 2007 7:10 am

BaSe je napisal/-a:
Shket je napisal/-a:

hehe :) nisem se hotel vmešavati, ampak vseeno mi povej kakšne "druge" stvari so bile bolše na kii ko pa na aUdi-ju :lol:

LP

Povej kaj je boljše na audiju bilo; zunaj ima spojlerje znotraj pa ni nekaj nevemkaj ,ocenjuje pa se čisto vse .In če ima kdo airride in avto spušča stokrat gor in dol da si potem zasluži prvo mesto ???PA ta airride je tak samo šminka, praktično ima avto dosti slabšo stabilnost.Velike felne pa ima skoraj vsak malo večji avto in kaj zaj ?Pojdite se vsi zdaj jokat, ne pa da se kregate tu. Courage avto pa lahko prodaš če hočeš, pa preberite si pravilnike za ocenjevanje pa potem bluzite kdo naj zmaga kdo ne.... ;)

Uporabniški avatar
spreat
Novinec

Napisal/-a spreat To maj 15, 2007 7:24 am

Dejan80 je napisal/-a:
spreat je napisal/-a:

To da gor piše Lagev Bar je bila reklama za lokal ki ga ima kolega,sicer pa sem tudi sam pričakoval audija v kategoriji clean in bi bil zelo ponosen če bi zraven njega osvojil 2.mesto ;)
Ampak so ga pač dali v drug razred in sem pač zmagal.

čestitke za zmago, tvoj clio je zelo lep in clean, kar se mi dopade. pa nimam nič proti Lagef bari - to je bil hec no...

to se mi ne zdi fer, da niso audija dali v clean, ker je pač bil moj favorit.

Uporabniški avatar
none
Novinec

Napisal/-a none To maj 15, 2007 7:54 am

Pa, da se oglasim še en tekmovalec, pa prosim ne mi zaj nakladat, da sem razočaran, ker nisem ničesar dobil.

Moži, pa kaj se vam res zdi pravilnik v stilu "neonke (ja / ne), ledice pod haubo (ja / ne), krom špegli (ja / ne), ..." vredu?

Moj avto sta si sodnika ogledovala celih 30 sekund (točno gledal sem na uro) pa nebi glih reko, da je stock. Rečeno nam je celo bilo, da ni potrebno razlagati predelav saj ne moremo vplivati na rezultate.

Še enkrat povem, da je organizacija (in panoramska vožja) bila odlična, le ocenjevanje je bilo bolj bogo...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To maj 15, 2007 9:45 am

torstorm je napisal/-a:
BaSe je napisal/-a:
Shket je napisal/-a:

LP

Povej kaj je boljše na audiju bilo; zunaj ima spojlerje znotraj pa ni nekaj nevemkaj ,ocenjuje pa se čisto vse .In če ima kdo airride in avto spušča stokrat gor in dol da si potem zasluži prvo mesto ???PA ta airride je tak samo šminka, praktično ima avto dosti slabšo stabilnost.Velike felne pa ima skoraj vsak malo večji avto in kaj zaj ?Pojdite se vsi zdaj jokat, ne pa da se kregate tu. Courage avto pa lahko prodaš če hočeš, pa preberite si pravilnike za ocenjevanje pa potem bluzite kdo naj zmaga kdo ne.... ;)

Ne morem da se ne bi spotakno ob toti post.

Ne vem al res nimate okusa al vas je cas povozo pa se vam se vedno zdijo v uber kul calibre z Riegerjevimi bodykiti ki so bile in kakih 20 let nazaj. Tisti ki govori da so na mojem avtu odbijaci, felne in da je spuscen nima pojma o avtih, in za moje pojme ne more bit sodnik. Ce pa se vam zdi kul da na avto kot je A4 obesite kilo neonk pa nalepk pol pa mi lepo razlozite pa bo vse ok.

Zanima me samo zakaj tekmovalci nismo dobili v pregled ocenjevalnika. in zakaj se je tak na vlko opozarjalo da ne moremo vpliat na sodniske odlocitve. Like ko da je to moj namen. Ne mislim vec komentirat, ker se ne bi rad zamero komu, lahko pa povem da sem bil se vceraj tik pred tem da bi par konkretnih tu gor napisal.

Upam pa da mi kdo razlozi kaj ma doticna KIA lepsega in vec na avtu kot jaz.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a vuko87 To maj 15, 2007 10:25 am

Courage™ je napisal/-a:Upam pa da mi kdo razlozi kaj ma doticna KIA lepsega in vec na avtu kot jaz.

Kia ma tablco MS :lol: :lol: :roll:
Courage sploh se ne ubadat s folkom...itk vids da mas 90 % podporo od folka na forumu,unih ostalih 10% - med njimi je prevec mladoletnih oseb, katerim tak avto kot ga imas ti lih ne pade v oci,ampak jih bol zanima en avto k ma poun spojlerjev, tatujev.. (zivijo v dobi igrc- need for speed :P )

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek To maj 15, 2007 10:26 am

napisal sem samo da se gleda veliko stvari pri kategoriji normal!
sam nevem kaki so bili sodniki, ampak nekdo je eno al dve strani nazaj napisal da je bila eclotna organizacija slaba(malo grše je napisal), to pa mislim da ni res

raje več nebom napisal nič, ker vsaka beseda nekatere očitno samo provocira

p|X|
Novinec

Napisal/-a p|X| To maj 15, 2007 10:54 am

nevem zakaj se dosti folka spotika ob Couragov avto.

Avto je eden lepših v SLO !
In potem neše pribije neki spojlerji, airride :roll:

Kar se ocenjevanja tiče:
tako ko je bilo JE in bo tudi ostalo >>> bedarija...

Courage stay pimped 8)
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost