Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Ne apr 01, 2007 5:39 pm

Ja pejdi ja, da ne napises se kaksno podobno bedarijo.
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none Ne apr 01, 2007 5:50 pm

SENATOR je napisal/-a:Ja pejdi ja, da ne napises se kaksno podobno bedarijo.

Predvsem TEBI bi se zaj beer prilego ;)

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SENATOR Ne apr 01, 2007 5:53 pm

none je napisal/-a:
SENATOR je napisal/-a:Ja pejdi ja, da ne napises se kaksno podobno bedarijo.

Predvsem TEBI bi se zaj beer prilego ;)

Ah ne, se ne sekiram prevc, ampak drugic naj se lepo vse pove, ne si po svoje razlagat pravilnikov, ker zame je zacetnik tisti, ki ni se nikol nikjer tekmoval pa pika. 8)
30 STYLING AWARDS

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Ne apr 01, 2007 6:28 pm

Wow... ko je vsak show imel svoje metode ocenjevanja, ni blo dobr, ker vsi, ki niso dobili pokalov, niso bili zadovoljni.
Potem se je le nekaj premaknilo, ljudje so si vzeli cajt, se dogovorili, spisali pravilnik, imeli sestanke, da je nastal STR in glej ga zlomka, vsi, ki niso dobili pokalov, še vedno niso zadovoljni. :cry:

Moj komentar na "začetnik" klaso je pa tak... Lani se je Blackwind nekaj prijavljal ampak (vsaj zame) niti v kategorijah "začetnik" ali "manj je več" ni bil konkurenčen nekaterim drugim avtomobilom. Letos je očitno dodatno poštimal nekaj stvari in se lahko kosa z drugimi vozili, ki so v klasi "začetnik". Po vaše se mora zdej on nujno prijavit v višjo klaso, kjer spet ne bo konkurenčen. Vidim, da prijateljski duh in zdrava konkurenca živita na polno na slovenskih avtomobilskih srečanjih. :lol:
(Osebno podpiram varovalko "v prejšnjih sezonah niso bili v skupnem seštevku boljši od 5. mesta", ker omogoča tekmovalcem, da počasi napredujejo in predelujejo svoj avto (mogoče zaradi denarja ali pa časa ne gre hitreje), pravo vodilo zakaj se kdo ne bo prijavil v začetniško klaso mora biti osebna odločitev posameznika, oziroma samospoštovanje.)

Komentar o tem koliko stanejo katere feltne se mi zdi neumesen, ker to lahko samo sproži dobro znani stari plaz debat o tem, kdo je kaj delal sam s svojimi rokami in lil pot in solze, kdo pa je "samo plačal" in so mu delali drugi. Bistvo je to, kar je napisal Maky - na tekmovanju se ne sme samo seštevati kdo je kaj nametal na avto, ampak mora zadeva imeti stil, obliko, skladnost, smisel ne glede na to koliko je stalo, ali pa kdo je delal stvar. To pa je vsaj zame nasprotno od tega, da je vsesplošno merilo ocenjevanja vsmerjeno na ''ekstrem za vsako ceno''. Konec koncev z avtom tekmuje lastnik in ne izdelovalec. Moje osebno mnenje je, da je STR pravilnik dobra stvar in predvsem dobra investicija v prihodnost scene. ;)

Se mi pa zdi, da bo ne glede na vse, na forumih vedno ista pesem po showih. :roll:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Ne apr 01, 2007 6:52 pm

Courage™ je napisal/-a:Kaj si mislo povedat z zadnjim stavkom ?

To je bilo vezano na moj predzadnji stavek in na tvoje predhodnje poste, kjer si sam povedal, da po kriterijih ocenjevanja v sedanjem pravilniku ne moreš konkurirat, ker pač nimaš na avtu nametanih vseh potrebnih atributov...

@maky: govoril se o mentaliteti in ne o german stylu samem, skratka raje manjše, skladno in kvalitetno kot pa čimvečje in samo da je ...

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Po apr 02, 2007 8:28 am

Dragi SENATOR,
kot sodnik sem imel "čez" merjenje višine vozila in kot "glavni sodnik" morebitne pritožbe ter kompletno organizacijo ostalih sodnikov. Vsekakor nisem ocenjeval svojega avta. Prav tako drži, da sem se prijavil med PROje, čeprav moj avto (oz. jaz) spada med amaterje.
Če si prebereš pravilnik, boš tudi ugotovil, da je subjektivnost zreducirana na minimum.

Spoštovani THOR,
Če si imel kake pripombe na sojenje, bi se lahko obrnil name kot glavnega sodnika (po pravilniku predno podpišeš ocenjevalni list) in skupaj pogledamo kako in kaj.
Osnovno navodilo sodnikom je, da v dvomih "zaokrožijo" navzgor.
Corsa tvojega kolega je lep avto, vendar kar se platišč tiče se strinjam, da se da za max točke na tak avto večja ali širša platišča. Poleg tega Baracude niso takooooooo posebne, da bi dobil res kakšne dodatne točke.

Še za vse ostale:
To je bla uvodna tekma, mišljena za spoznavanje pravilnika in načina sojenja. Vsi predlogi so bili dobrodošli pri sprejemanju pravilnika prejšnji mesec, vse to pa je bilo objavljeno tudi na večini forumov. Tudi v bodoče so vsi komentarji in pripombe (utemeljene) dobrodošle, vendar si prej podrobno preberite pravilnik.
Če pa se vam zdi zadeva slabo narejena vam ostanejo tekmovanja, ki ne potekajo po tem pravilniku in seveda tujina.

Z lepimi pozdravi!

Peter Palandačič
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

URŠA
Novinec

Kraj: ljutomer

Napisal/-a URŠA Po apr 02, 2007 8:40 am

Pa ja.Vsi so si lahko pravilnik prebrali že pred showon.Neven zakaj rinete na showe kjer že v naprej veste kako pa kaj bo.Čez celo sezono bo še veliko žurk na katerih se nebo tak kompliciralo.

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Po apr 02, 2007 11:13 am

ja ta je vrhunska se ne bo kompliciralo.

pokale se bo razdelilo malo po domače ali kako ze?
Slika

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Po apr 02, 2007 11:22 am

Slika

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SENATOR Po apr 02, 2007 12:25 pm

En predlog, ze pri podelitvi in tudi na rezultatih na netu sem pogresal tip avtomobila zraven imena zmagovalcev. Tko se vsaj ve s kom si bil v kategoriji.

LP
30 STYLING AWARDS

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Po apr 02, 2007 12:51 pm

SENATOR je napisal/-a:En predlog, ze pri podelitvi in tudi na rezultatih na netu sem pogresal tip avtomobila zraven imena zmagovalcev. Tko se vsaj ve s kom si bil v kategoriji.

LP

Ok dober predlog!

naslednjič bodo proglaseni in objavljeni tudi avtomobili

lp jaka
Slika

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Sr maj 16, 2007 10:30 am

dls1 je napisal/-a:Ok dober predlog!
lp jaka

.... :lol:

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SENATOR Pe maj 18, 2007 5:59 pm

BlackWind je napisal/-a:
dls1 je napisal/-a:Ok dober predlog!
lp jaka

.... :lol:

Se en predlog za naslednjič, torej za jutri 8)
Ocenjevlci, ko ze hodijo okrog in ocenjujejo, naj še poslikajo vse avtomobile, pa naj se po prireditvi na netu objavi kategorije in zmagovalce.

Bi pa blo idealno, če bi se ob priliki zrihtalo kak ekran na odru, pa ko se pokliče zmagovalce, se predstavi tudi slika avtomobila.
Med samim dogajanjem pa bi ta ekran lahko služil za oglaševanje sponzorjev (npr. tistega ki je častil ekran :P )

LP
30 STYLING AWARDS

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SENATOR To jun 19, 2007 12:35 pm

Ponavljam moj predlog: Vsaj na netu bi bilo lepo in tudi uporabno, da se zraven imena zmagovalcev doda se sliko vozila.

LP
30 STYLING AWARDS

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Kraj: Wrhnka

Napisal/-a mega_ne To jun 19, 2007 1:07 pm

SENATOR je napisal/-a:Ponavljam moj predlog: Vsaj na netu bi bilo lepo in tudi uporabno, da se zraven imena zmagovalcev doda se sliko vozila.

LP

x2

fotografija bi lahko bila tudi zraven ostalih tekmovalcev - tako bi bilo bolj razvidno kdo je tekmoval v posamezni skupini

PS: tudi tvoja ideja o ekranu na prireditvi je zelo dobra!
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov