Lumpy_ je napisal/-a:No vozički pa so bli tam ja, lahko pa kaj več o tem pove Courage :P
Courage lahk kj več pove o helikopterjih

Lumpy_ je napisal/-a:No vozički pa so bli tam ja, lahko pa kaj več o tem pove Courage :P
seat je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:No vozički pa so bli tam ja, lahko pa kaj več o tem pove Courage :P
Courage lahk kj več pove o helikopterjih![]()
dobek je napisal/-a:seat je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:No vozički pa so bli tam ja, lahko pa kaj več o tem pove Courage :P
rezime dneva: happy meal (s helikopterckom, seveda) v vozicku, on pa v grmovju :P
dobek je napisal/-a:seat je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:No vozički pa so bli tam ja, lahko pa kaj več o tem pove Courage :P
rezime dneva: happy meal (s helikopterckom, seveda) v vozicku, on pa v grmovju :P
Festina je napisal/-a:z vozicki sm vidu sam neke otroske stajerce pa neke na pol pijane tipe tko da raj zganje gum in blokade motorjev poslusam pa to k pa pijancevanje in igranje jack ass
Lumpy_ je napisal/-a:Festina je napisal/-a:z vozicki sm vidu sam neke otroske stajerce pa neke na pol pijane tipe tko da raj zganje gum in blokade motorjev poslusam pa to k pa pijancevanje in igranje jack ass
Vsak ma svoje veselje, eni pač nimamo veselja do tega da kupimo v ponedeljek nove gume in felne, v nedeljo pa jih dol zažgemo pa po možnosti zbijemo kako felno ob sprobavanju "driftanja" al kak pač eni rečejo tistemu kar smo vidli.
yugo tuner je napisal/-a: Hvalabogu za vašo mazdo rx-8 ki mi je pridriftala nasproti v krožnem . Zagledam mazdo, zaslišim gume k cviljo, sm si reku " ta je pa naš, temu morm sledit" pa sm najdu Simobil parkirišče
Vince je napisal/-a:yugo tuner je napisal/-a: Hvalabogu za vašo mazdo rx-8 ki mi je pridriftala nasproti v krožnem . Zagledam mazdo, zaslišim gume k cviljo, sm si reku " ta je pa naš, temu morm sledit" pa sm najdu Simobil parkirišče
it wasn`t me...it was the one armed menops:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost