Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike Ne jun 03, 2007 5:28 pm

Bok
Courage ne sekiraj se!
Vrz ne razume da tehnika tudi odpoveduje!
Sem tudi iz tega konca slovenije iz Ljutomera in moram priznat ko srečam to plastiko na cesti mi prav na smeh prasne :P :-P
Žal se ne udeležujem na teh slo srečanjih ker žal nimam kaj videt večina hodim ven iz slo tam ko je tunning tunning in styling styling!

Courage ti bi pa mi lahko bil konkurenca.
Air-ride vs. Hydraulic kaj praviš :?:

No saj ste vidli da so VRZ in prekmurci tak ko riti (pokakani in vedno skup držijo)

Čestitke vsem zmagovalcem in le tako naprej!
Make my day

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne jun 03, 2007 5:28 pm

Nicc0 je napisal/-a:jah.... tut mi bli na showu, za VRZjovce nimam besed, pohvale organizatorjem, za tekmovanja pa je tako, vsak naj tekmuje tam, kjer ve da ima konkurenco. courage sem te klical pol pa se nisi oglaso v MBju, taq da nismo sli dalje pol :P

torej se 1x pohvale vsem :D

Mislim da nimas prave cifre, ker meni telefon ni zvonil, smo pa bli v Niagari pol pa smo ob 1 sli domov.

Se itak slisimo drugic!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Beastek
Novinec

Kraj: Lenart - Mb

Napisal/-a Beastek Ne jun 03, 2007 5:37 pm

pravilno povedano ;) Drugače pa srečanje zlo fajn uspelo tak da morem potrkat ;)

URŠA
Novinec

Kraj: ljutomer

Napisal/-a URŠA Ne jun 03, 2007 6:48 pm

Maruleki se zdaj bunite,včeraj pa ko bi lahko kaj povedali pa ste raje glave v prtljažnik tiščali.Nevem zakaj ste samo na forumih glasni.Pohvale organizatorjem.

Vrz
Nov uporabnik

Napisal/-a Vrz Ne jun 03, 2007 6:54 pm

VRZ-jevci-hinavščina, nevoščjivost,faušija,...

Ja eden napiše ostali pa naspol preberete obrnete stavek, si kaj zraven domislite in pridemo do vsega tega kar si vsak lahko prebere.
Očitno ima veliko vas enakega vzornika, verjetno je Bog. Tako kot on uči svoje učence, tako oni delajo.
Samo pri drugih še nisem zasledil, da bi nosili kapo s šiltom iz Italije za cca. kak par €, hlače na kolenih in kazali kosmato rit.

Vso sranje se že vleče lep čas. Če vas je nekaj fenomenov ki ste proti VRZ klubu, bodite to tudi med štiremi očni. En vas malo grdo pogleda, pa porinete glave v prtljažnik vozila, kot noji v živalskem vrtu.
Vaše zgodbe poslušam že kako leto, vem kaki ste v privat življenju, pa ne nameravam nobenega izpostavljeti.

Pravtako sem zasledil, da si dobrega avta ne moremo privoščiti.
Zanima me zakaj se prodaja, če je pa tako cool avto:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1442415

GLEDE NA TA OGLAS GA LAHKO KIPI MARSIKDO!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne jun 03, 2007 6:54 pm

URŠA je napisal/-a:Maruleki se zdaj bunite,včeraj pa ko bi lahko kaj povedali pa ste raje glave v prtljažnik tiščali.Nevem zakaj ste samo na forumih glasni.Pohvale organizatorjem.

Verjetno nočejo padt na isti nivo in si delat sramoto, ki lahko posledično ob konzumaciji alkohola preide še v kaj hujšega, saj opit človek ne razmišlja trezno, logično ;) V takem stanju tudi ne razume sogovornika in vsako lepo besedo ponavadi obrne na grožnjo oz. napad.

Če se mislite še naprej kregat bom temo enostavno zaklenil. Menite se pa lahko preko zasebnih sporočil.
Slika

Vrz
Nov uporabnik

Napisal/-a Vrz Ne jun 03, 2007 6:58 pm

Verjetno nočejo padt na isti nivo in si delat sramoto, ki lahko posledično ob konzumaciji alkohola preide še v kaj hujšega, saj opit človek ne razmišlja trezno, logično

Ja pijan se strezni, nor pa nor ostane!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Ne jun 03, 2007 7:03 pm

Vrz je napisal/-a:Verjetno nočejo padt na isti nivo in si delat sramoto, ki lahko posledično ob konzumaciji alkohola preide še v kaj hujšega, saj opit človek ne razmišlja trezno, logično

Ja pijan se strezni, nor pa nor ostane!

In kdo je zate nor. Tisti, ki se ne vmešava v spor ali tisti, ki ga neti?
Slika

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Ne jun 03, 2007 7:25 pm

@vrz:kot glasnik vašega kluba sem pričakoval, da boš bolj diplomatsko in manj primitivno odgovarjal na provokacije na forumu :shock: :roll:

Uporabniški avatar
CePO
Novinec

Kraj: renkovci

Napisal/-a CePO Ne jun 03, 2007 7:30 pm

Vrz je napisal/-a:V
Pravtako sem zasledil, da si dobrega avta ne moremo privoščiti.
Zanima me zakaj se prodaja, če je pa tako cool avto:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1442415

GLEDE NA TA OGLAS GA LAHKO KIPI MARSIKDO!

piše ti v oglasu, pa tudi v njegovi temi...
avto se prodaja zaradi nakupa stanovanja, on osebna pa upa(tako kot marsikdo na forumu), da avto kupi nekdo ki ve koliko ur je vloženih v njega

Vrz
Nov uporabnik

Napisal/-a Vrz Ne jun 03, 2007 7:35 pm

TommyGun
Če misliš da se bom pred kom poniževal, se rival v rit pomožnosti kosmato, si se fest zmočil.
To sranje se že vleče lep čas, lep čas sem pustil vse namiru, v kratkem pa lahko začnemo z opisom posameznikov,njihove zmožnosti, njihova znanja itd. čeprav ne spada sem.

Če komu kateri član iz VRZ kluba ni všeč, povejte njemu, ne pa serete vse člane, vse Prekmurce, Prleke, itd.

Uporabniški avatar
neyc
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a neyc Ne jun 03, 2007 7:40 pm

URŠA je napisal/-a:Maruleki se zdaj bunite,včeraj pa ko bi lahko kaj povedali pa ste raje glave v prtljažnik tiščali.Nevem zakaj ste samo na forumih glasni.Pohvale organizatorjem.

vrjetno zato, da smo air ride popravli...

kot drugo pa z vami tak ni za komunicirat blo, kr ste se neke ''pizdli'', če ne mislte pomagat, vsaj tiho bodite... kr tista izjava ki jo je pimped dobo od mislim da lastnika kie, je fejst mimo... in pametnejši rajš odneha... škoda cajta se s takimi pol ubadat.. kr nebi nikam prišli, razen do fajta... kar pa definitivno ne spada na showe...
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Ne jun 03, 2007 7:45 pm

Vrz je napisal/-a:TommyGun
Če misliš da se bom pred kom poniževal, se rival v rit pomožnosti kosmato, si se fest zmočil.
To sranje se že vleče lep čas, lep čas sem pustil vse namiru, v kratkem pa lahko začnemo z opisom posameznikov,njihove zmožnosti, njihova znanja itd. čeprav ne spada sem.

Če komu kateri član iz VRZ kluba ni všeč, povejte njemu, ne pa serete vse člane, vse Prekmurce, Prleke, itd.

Komunikacija na nekem normalnem nivoju je zate poniževanje in lezenje ne vem kam vse :roll:

Če se pri vas take in drugačne stvari vlečejo že lepi čas, bi jaz sam sebe vprašal zakaj je tako. Verjetno tud komunikacija orenk škriplje. In to kar pišeš tukaj na forumu je samo metanje slabe luči na vaš klub, tebe kot glasnika in člane same, sploh pa na bodoče člane. Če se ustvarja neka nasilna komunikacija med ljudmi to nikamor ne pelje in odvrne marsikoga ;)

BTW: poznam kr nekaj ljudi iz vaših koncev in so super ;)
Slika

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Ne jun 03, 2007 7:52 pm

Pozdravljeni!

Ko prebiram to temo ne vem na kaj mi gre, na smeh ali na jok. Kot bivši predsednik Avto kluba VRZ in sedanji član tega istega avtokluba, bi se z veseljem srečal z vami prijatelji, ki toliko govorite čez klub VRZ. Napisal bom enostavno : Če ste se med sabo skregali ne blatite celotnega avto kluba, ker tako žalite tudi mene, ki z vami nimam čisto nič. Žalite javno preko foruma, delate negativni vtis za kompletno društvo, v eni besedi delate škodo. Pridite na naše srečanje, pustite avtomobile stati pri bencinski črpalki OMW, ne rabite se pripeljani na prizorišče in se bomo tam dogovorili in pomenili kaj koga moti. Marsi katerega poznam in vem, da tudi marsikdo pozna mene (z nekaterimi smo se tudi srečali na tem srečanju). O vsem se da pogovoriti, ker mislim, da smo odrasle osebe.
Zdaj pa še nekaj odgovorov na določene izjave:

Badmike: tvoj avtomobil ima tudi plastične dele, če se ti kateri , ki ima več plastike ne dopade poglej vstran. Kam v tujino že ?

Nicc0: Ne blati kluba zamisli se nad sabo ;)

Orkasom čestitke za izpeljano srečanje in tako naprej.
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
Nicc0
Novinec

Napisal/-a Nicc0 Ne jun 03, 2007 7:54 pm

hjao hjao a vi pa nimate kosmate riti? sej pa niso ocenjevali njegove "riti" ampak avto kaj ma to veze kak je clovek oblecen, pa ce je nag kaj to tebe boli? hjao hjao hjao samo nekaj mi ni jasno zakaj smo se vsi z njim normalno pogovarjali, vrz-jevci pa ste se smejali. tu nekaj ne stima

Lp, Nicc0

EDIT: zakaj pa? glede?

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Ne jun 03, 2007 8:05 pm

Nicc0 je napisal/-a:hjao hjao a vi pa nimate kosmate riti? sej pa niso ocenjevali njegove "riti" ampak avto kaj ma to veze kak je clovek oblecen, pa ce je nag kaj to tebe boli? hjao hjao hjao samo nekaj mi ni jasno zakaj smo se vsi z njim normalno pogovarjali, vrz-jevci pa ste se smejali. tu nekaj ne stima

Lp, Nicc0

EDIT: zakaj pa? glede?

Še enkrat:

z mano se nisi pogovarjal in ne govoriti VRZ-jevci, ker sem iz tega kluba tudi jaz, Courage™ poznam še od takrat ko ni imel audija, če ciljaš na to. Nisem se smejal iz tebe in se ne smejem iz nikogar. Zato prosim nehaj govoriti z imenom celotnega kluba in ga več NE blati.Če mi imaš kaj povedati pridi in mi povej, drugače pa ne pametuj. Če te kaj moti preskoči temo.

Govora je o srečanju, pozitivnih stvareh srečanja, ne pa o kosmatih ritih intd. , če gledam iz vašega stališča.

Moj zadnji post.
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Ne jun 03, 2007 8:08 pm

No dovolj! Kluba se ni žalilo, se je pa povedalo kateri člani oz. posamezniki so kaj delali. Tak, da bi se prvo morali med sabo pomeniti in dvigniti kulturo ter, da bodo v prihodnje vzor in ne sramota za klub ;)

Tema je precej zasmetena, zato naprošam, da se zadeva konča in razglablja o samem šovu ;)

Lep večer še naprej 8)
Slika

Uporabniški avatar
Nicc0
Novinec

Napisal/-a Nicc0 Ne jun 03, 2007 8:15 pm

Lp, napisano iz vasega kluba

Vrz je napisal/-a:

Samo pri drugih še nisem zasledil, da bi nosili kapo s šiltom iz Italije za cca. kak par €, hlače na kolenih in kazali kosmato rit.

LP, Nicc0

killah bee se podpisem, hkrati pa ne pisem v tej temi vec

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne jun 03, 2007 8:22 pm

zgleda da sem prou sklepou...obnašanje VRZ-jevcev je na nivoju njihovega okusa,poden torej! provukacije kot so zakaj se tam niste zmenli use povejo use.najlažje je bit pameten pa močan ko k****a ko si v večini! sicer pa tko je zmeri,ko se pijani in polni samga sebe ljudje zberejo na kup in kričijo na druge.in kaj je najbolj hecno vse skup? to da me sploh ni blo tam in iz vašga obnašanja na forumu lahko predvidevam kak je blo...žalostno da foušija dela to.

ps: URŠA ti si pa čist zajebana ne :lol: :lol: :lol:
Slika

GSIpower
Nov uporabnik

Napisal/-a GSIpower Ne jun 03, 2007 8:36 pm

Nisem reko da je tvoj avto grd!!!Men je všečen..zakaj bi zanikal če je res..Jaz te nisem mel za smrkavca...Samo govorim da ne pljuvat čez avto če te premaga če TI nisi v pravi kategoriji.Niti najmanj se jaz za te šove pobrigam ker me tak ne zanimajo..sem ti napisal da se bol zanimam za drag.Ti si imel čudno obnašanje pa se obnašal kot da si nad vsemi nami itd..sej prav to si ti ,avto pa je avto...VRZ-jevci pa če te okurca par ljudi še daleč ne pomeni da vsi...tisti ki pa te so pa že majo en razlog če ne več.Jaz sem zaklučo ker mi ni do tega nesmiselnega kritiziranja..ne za tebe ne za avto.Tudi jaz sem imel pripombe...glede tistega ki je crknolo..ker to kaj berem na forumih se tudi meni ne vidi smiselno obnašanje.LP... ;)
OPEL je AVTO
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov