MacTron je napisal/-a:komen je napisal/-a:vem da bom nabil teh slik čez 2 strani,zato če koga moti, nej mi razloži kako nej dam vse v en "odgovor", kr pripnem jih lahko max 6ops:
off:
ce ze nimas lastnega serverja.. potem se lahko posluzujes
www.slikomat.com , www.shrani.si , www.imageshack.us, www.moj-album.com ...
vendar pa ce imas 6 v enem postu je to cisto vredu samo da niso 1 po 1 v postu
stailing je napisal/-a:Moram napisati komentar,glede tega kar je izjavil red devil.Brez zamere ded,ampak,če bi malo boljše spremljal situacijo bi opazil filter zraven pokrova za motor-modre barve.Bil je v konzolici,ki je prav narejena za te stvari.Pa nisem bil samo na tem tekmovanju tako glasen,tudi v Ajdovščini sem bil na 2.mestu.pa brez zamere!Na naslednjem tekmovanju si pa lahko ga pobližje ogledaš. Ps. nisem še nikoli in nikoli nebom tekmoval tako,da bi ven odvzel filter.Kaj se pa tiče tekmovanja,je bilo super organizirano.Vse pohvale organizatorjem.Se vidimo v Ljubljani.
eclipse_R je napisal/-a:nananananaananananaananananaananananaananananannana..
nekdo se je pritoževal, da se temu reče merjenje glasnosti izpuha, moglo bi se rečt, merjenje glasnosti, ko nastopi blokada..
lp
AudiRSboy je napisal/-a:bilo je super
imam pa eno velko grajo!
nevem kaj je blo organizatorju da je dv od stajlinga 1 metr stran ta burnout z gnilim bmwjom ki se je komi skupi drzu (hvala kurcu da je nakoncu ole vn spustu)!
namrec na nase avte so leteli kosi gume, zice, prah +smradin podobno....
da negovorim potem k je z katrco not uletu in smo sam gledal kako bo zletu v nase avte in jih bo stovku
tko da toplo priporocam organizatorju da tega brnout-a neorganizra ker tist ni blo niti mau zanimiv za vidt!
ce ze organizira naj da nekam kjer nebo use v blizini 1ga metra in povrh naj bo zanimivo za pogledat....
AudiRSboy je napisal/-a:bilo je super
imam pa eno velko grajo!
nevem kaj je blo organizatorju da je dv od stajlinga 1 metr stran ta burnout z gnilim bmwjom ki se je komi skupi drzu (hvala kurcu da je nakoncu ole vn spustu)!
namrec na nase avte so leteli kosi gume, zice, prah +smradin podobno....
da negovorim potem k je z katrco not uletu in smo sam gledal kako bo zletu v nase avte in jih bo stovku
tko da toplo priporocam organizatorju da tega brnout-a neorganizra ker tist ni blo niti mau zanimiv za vidt!
ce ze organizira naj da nekam kjer nebo use v blizini 1ga metra in povrh naj bo zanimivo za pogledat....
stailing je napisal/-a:Moram napisati komentar,glede tega kar je izjavil red devil.Brez zamere ded,ampak,če bi malo boljše spremljal situacijo bi opazil filter zraven pokrova za motor-modre barve.Bil je v konzolici,ki je prav narejena za te stvari.Pa nisem bil samo na tem tekmovanju tako glasen,tudi v Ajdovščini sem bil na 2.mestu.pa brez zamere!Na naslednjem tekmovanju si pa lahko ga pobližje ogledaš. Ps. nisem še nikoli in nikoli nebom tekmoval tako,da bi ven odvzel filter.Kaj se pa tiče tekmovanja,je bilo super organizirano.Vse pohvale organizatorjem.Se vidimo v Ljubljani.
BlackWind je napisal/-a:drugace pa bi se pohvalil sodnika ki sta ocenjevala mojo kategorijobravo fanta, bila sta zabavna in predvsem realno postena
lp
BaSe je napisal/-a:stailing je napisal/-a:Moram napisati komentar,glede tega kar je izjavil red devil.Brez zamere ded,ampak,če bi malo boljše spremljal situacijo bi opazil filter zraven pokrova za motor-modre barve.Bil je v konzolici,ki je prav narejena za te stvari.Pa nisem bil samo na tem tekmovanju tako glasen,tudi v Ajdovščini sem bil na 2.mestu.pa brez zamere!Na naslednjem tekmovanju si pa lahko ga pobližje ogledaš. Ps. nisem še nikoli in nikoli nebom tekmoval tako,da bi ven odvzel filter.Kaj se pa tiče tekmovanja,je bilo super organizirano.Vse pohvale organizatorjem.Se vidimo v Ljubljani.
in kak se počutiš, ko si dobil pokal za najglasnejši IZPUH, zmagal pa si z najglasnejšim filtrom, ko sploh nima VEZE z izpuhom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()