Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
stailing
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a stailing Ne jul 08, 2007 7:53 pm

Moram napisati komentar,glede tega kar je izjavil red devil.Brez zamere ded,ampak,če bi malo boljše spremljal situacijo bi opazil filter zraven pokrova za motor-modre barve.Bil je v konzolici,ki je prav narejena za te stvari.Pa nisem bil samo na tem tekmovanju tako glasen,tudi v Ajdovščini sem bil na 2.mestu.pa brez zamere!Na naslednjem tekmovanju si pa lahko ga pobližje ogledaš. Ps. nisem še nikoli in nikoli nebom tekmoval tako,da bi ven odvzel filter.Kaj se pa tiče tekmovanja,je bilo super organizirano.Vse pohvale organizatorjem.Se vidimo v Ljubljani.
Scorpion tuning club

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Ne jul 08, 2007 8:21 pm

Stailing: cestitke za 1.mesto v glasnosti filtra :tomidelej:
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Ne jul 08, 2007 8:26 pm

MacTron je napisal/-a:
komen je napisal/-a:vem da bom nabil teh slik čez 2 strani,zato če koga moti, nej mi razloži kako nej dam vse v en "odgovor", kr pripnem jih lahko max 6 :oops: :roll:

off:
ce ze nimas lastnega serverja.. potem se lahko posluzujes
www.slikomat.com , www.shrani.si , www.imageshack.us, www.moj-album.com ...

vendar pa ce imas 6 v enem postu je to cisto vredu samo da niso 1 po 1 v postu :idea:

Emm better idea: slike date lahko v en par ZIPov in jih nato naložite v naš ALBUM (www.avtomobilizem.com/album). Pošljete mi en PM in je zadeva urejena in obljavljena.
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
red_devil
Novinec

Kraj: Letuš (Šmartno ob Paki)

Napisal/-a red_devil Ne jul 08, 2007 8:49 pm

stailing je napisal/-a:Moram napisati komentar,glede tega kar je izjavil red devil.Brez zamere ded,ampak,če bi malo boljše spremljal situacijo bi opazil filter zraven pokrova za motor-modre barve.Bil je v konzolici,ki je prav narejena za te stvari.Pa nisem bil samo na tem tekmovanju tako glasen,tudi v Ajdovščini sem bil na 2.mestu.pa brez zamere!Na naslednjem tekmovanju si pa lahko ga pobližje ogledaš. Ps. nisem še nikoli in nikoli nebom tekmoval tako,da bi ven odvzel filter.Kaj se pa tiče tekmovanja,je bilo super organizirano.Vse pohvale organizatorjem.Se vidimo v Ljubljani.

Potem pa se ti opravičujem. Tam na šovu sem od nekaj ljudi ujel pogovor o tem, da si odstranil filter. Zato sem si pogledal tudi tist posnetek, kjer ga nisem opazil.
Bom naslednjič prišel do tebe in si pogledal zadevo. :D čestitke za 1.mesto.

Drugače nasplošno mi pa še vseeno ni jasno kako lahko spada oboje pod isto kategorijo.

lp, devil
Slika

Uporabniški avatar
HardGain
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a HardGain Ne jul 08, 2007 9:03 pm

As modas passam, o que é belo permanece.
406 Coupé Slovenija

Uporabniški avatar
stailing
Novinec

Napisal/-a stailing Ne jul 08, 2007 9:18 pm

:P Ni frke.Nevem kaj so sicer ljudje tam govorili,ampak to ni resnično.Mislim,pa da moraš vedeti,da ljudje marsikaj spravijo ven,kar doskrat ni res,ampak sej je vseen.Mislim,pa da ni fer,če bi bilo kdo vzel filter ven-se ne spodobi.Enkrat ti pač uspe drugič ne,tak je to,zato pa se imenuje tekmovanje.V glavne pustimo vse skupaj.
Hvala lepa za čestitke vsem. Najbolj pomembno je,da se družimo in spoznamo.
P.s. Lahko pogledaš-ni blema.
Scorpion tuning club

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne jul 08, 2007 9:50 pm

.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:
mega_ne je napisal/-a:in za konec še najbolši (žal ne najglasnejši)
tWingo :twisted:

Kaj vidite na tem twingiču, da ga tolk občodujete....

nananananaananananaananananaananananaananananannana..

nekdo se je pritoževal, da se temu reče merjenje glasnosti izpuha, moglo bi se rečt, merjenje glasnosti, ko nastopi blokada..

lp
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne jul 08, 2007 10:08 pm

bilo je super

imam pa eno velko grajo!

nevem kaj je blo organizatorju da je dv od stajlinga 1 metr stran ta burnout z gnilim bmwjom ki se je komi skupi drzu (hvala kurcu da je nakoncu ole vn spustu)!
namrec na nase avte so leteli kosi gume, zice, prah +smrad :roll: in podobno....
da negovorim potem k je z katrco not uletu in smo sam gledal kako bo zletu v nase avte in jih bo stovku

tko da toplo priporocam organizatorju da tega brnout-a neorganizra ker tist ni blo niti mau zanimiv za vidt!

ce ze organizira naj da nekam kjer nebo use v blizini 1ga metra in povrh naj bo zanimivo za pogledat....
Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Ne jul 08, 2007 10:32 pm

Za tisti after party bi povedal da oni v diskoteki pojma niso imeli o kakem after partiyu kaj šele o varovanem parkirišču in kaki vstopnini. Neke dečve so na showu prodajale kao karte za večer v predprodaji za 4 € tam na licu mesta je tudi bilo 4€... Neka reklama za brezveza... Drugače pa vredu vseskup. Morje je bilo blizu pa smo se faj kopali he he... :lol:

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Po jul 09, 2007 5:58 am

eclipse_R je napisal/-a:nananananaananananaananananaananananaananananannana..
nekdo se je pritoževal, da se temu reče merjenje glasnosti izpuha, moglo bi se rečt, merjenje glasnosti, ko nastopi blokada..
lp

ja res je cudno ja da moras blokado drzat da se kaj dB pokaze :? ampak tako pac zgleda je...
drugace pa bi se pohvalil sodnika ki sta ocenjevala mojo kategorijo ;) bravo fanta, bila sta zabavna in predvsem realno postena :!:
lp

Uporabniški avatar
urosbe
Novinec

Napisal/-a urosbe Po jul 09, 2007 6:35 am

AudiRSboy je napisal/-a:bilo je super

imam pa eno velko grajo!

nevem kaj je blo organizatorju da je dv od stajlinga 1 metr stran ta burnout z gnilim bmwjom ki se je komi skupi drzu (hvala kurcu da je nakoncu ole vn spustu)!
namrec na nase avte so leteli kosi gume, zice, prah +smrad :roll: in podobno....
da negovorim potem k je z katrco not uletu in smo sam gledal kako bo zletu v nase avte in jih bo stovku

tko da toplo priporocam organizatorju da tega brnout-a neorganizra ker tist ni blo niti mau zanimiv za vidt!

ce ze organizira naj da nekam kjer nebo use v blizini 1ga metra in povrh naj bo zanimivo za pogledat....

Pod tole se tudi jaz podpišem in sicer si organizator ne bi smel privoščiti takih kiksov. V Kočevju so tudi mene postavili poleg ograje, kjer se je izvajal drift/burnout in po prvem nastopu me je k sreči prišel opozoriti en izmed prisotnih gledalcev, da sem nemudoma premaknil avto - ki je bil že po prvem burnout-u ves črn. V Kopru sem bil k sreči parkiran v 3. vrsti pa kljub temu je veter nesel točno v tej smeri... tako da sem spet drgnil naslednji dan, čeprav sem pred showov avto temeljito opral. Zrihtani styling avti in burnout meni ne gresta skupaj -> no, gresta skupaj na samem dogodku, vendar bi moral biti odmaknjen vsaj 50-100m stran. Če misli kdo, da pretiravam, naj poskusi na naslednjem eventu postaviti avto tik ob ograjo, pa bo nato poročal, kako fino je tiste pikce zapečene gume z avta spravljati, ko bo avto čistil.

papipapi
Nov uporabnik

Napisal/-a papipapi Po jul 09, 2007 7:31 am

AudiRSboy je napisal/-a:bilo je super

imam pa eno velko grajo!

Kot organizator se opravičjemo fiat clubu in vsem ostalim za njihova vozila glede brnouta. Nismo si pričakovali da bo prišlo do tega. Drugo leto bomo delali na tem da se napaka odpravi. Hvala za razumevanje.

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SENATOR Po jul 09, 2007 9:28 am

Burnout je bil definitivno preblizu avtomobilov!!!
Pri prvem vrtenju je en koscek gume priletel v otroski vozicek, na sreco brez poskodb.
Zato predlagam da se pri burnout tocki, zrihta kako ograjo kakih 150cm visoko, vsaj v smeri proti prizoriscu, da vsaj kosi gum ne letijo po avtih in v mimoidoce.
Gledalci so pa itak tam na lastno odgovornost in vejo kaj naj pricakujejo.

LP
30 STYLING AWARDS

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Napisal/-a BaSe Po jul 09, 2007 1:11 pm

stailing je napisal/-a:Moram napisati komentar,glede tega kar je izjavil red devil.Brez zamere ded,ampak,če bi malo boljše spremljal situacijo bi opazil filter zraven pokrova za motor-modre barve.Bil je v konzolici,ki je prav narejena za te stvari.Pa nisem bil samo na tem tekmovanju tako glasen,tudi v Ajdovščini sem bil na 2.mestu.pa brez zamere!Na naslednjem tekmovanju si pa lahko ga pobližje ogledaš. Ps. nisem še nikoli in nikoli nebom tekmoval tako,da bi ven odvzel filter.Kaj se pa tiče tekmovanja,je bilo super organizirano.Vse pohvale organizatorjem.Se vidimo v Ljubljani.

in kak se počutiš, ko si dobil pokal za najglasnejši IZPUH, zmagal pa si z najglasnejšim filtrom, ko sploh nima VEZE z izpuhom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

BlackWind je napisal/-a:drugace pa bi se pohvalil sodnika ki sta ocenjevala mojo kategorijo ;) bravo fanta, bila sta zabavna in predvsem realno postena :!:
lp

hja pa na to bi še tudi lahko kaj napisal, pa raje nebom :?

na koncu je bilo kar vredu

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SENATOR Po jul 09, 2007 1:21 pm

BaSe je napisal/-a:

in kak se počutiš, ko si dobil pokal za najglasnejši IZPUH, zmagal pa si z najglasnejšim filtrom, ko sploh nima VEZE z izpuhom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Pa saj ni on kriv da so se sodniki odlocili da lahko tekmujes z auspuhom ali filtrom. :roll:
30 STYLING AWARDS

Uporabniški avatar
stailing
Novinec

Napisal/-a stailing Po jul 09, 2007 1:31 pm

:roll: Ej base oprosti no ampak če slučajno nisi opazil se večina avtov ki tekmuje za izpuh odloči za merjenje filtra. V ajdovščini sem bil drugi tisti ki pa je zmagal pa je tudi tekmoval z filtrom. Sicer pa nevem če vas kaj moti se pogovorite o tem s sodniki jaz sem se odločil za filter ker sem imel na izbiro da se lahko odločim. Na drugih tekmovanjih ki niso str se pa izpuh in filter seštejeta tak da.....
Scorpion tuning club

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po jul 09, 2007 4:19 pm

hja pa na to bi še tudi lahko kaj napisal, pa raje nebom

:idea:

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Po jul 09, 2007 4:30 pm

pozdravljeni prijatelji!

Na sestanku STR (preko 50 prisotnih) smo se skupaj odločili da tekmovanje v merjenju izpuha naredimo bolj zanimivo in taktično.

Zato smo sklenili da mora tekmovalec pred meritvijo sam določiti mesto meritve to pomeni spredaj kot filter ali zadaj kot izpuh. S tem tekmovalec sam tvega kje je vozilo glasnejse.

Dobil sem predlog da bi drugo sezono ločili ti dve kategoriji in naredili dva ločena tekmovanja. Vse to na naslednjem STR sestanku.

Vesel sem da je vecina strpna do pravilnika in da vsi skupaj iscemo napake in ga dobro dodelujemo.

HVALA!!!

LP JAKA
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po jul 09, 2007 5:23 pm

@Jaka: a se boste pogovarjali mogoče o uvedbi kake nove kategorije? in določili kaj sme bit na avtu da pade v določeno kategorijo?

Uporabniški avatar
marinaio
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a marinaio Po jul 09, 2007 5:42 pm

joj kaj sem zamudil :cry: :cry:
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov