Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Ne avg 17, 2003 9:43 pm

TechnoBoY je napisal/-a:pomojem si ga je qwerty zaslužla gele nato da je blo za njo 1. in da je z vecino pomedla

Ne ga jebat! To samo govoriš, ker te je okoli vozla!

Vozi kot "piška", če bi reku baba bi precej punc užalu, ki zanjo 60x boljši vozit!
O speljevanju nima pojma! Tak moja oma štarta ko gre v nedeljo k maši! Medla je srečo kr je vozla proti bolj švoh avtom od svojga! Saj se je točno vidlu na štarti je bla zadaj za dolžino avta!
Ne vidim finte avta z 90km primerjat z avti z 60km!!! Te pa bi naj štartala proti avtu z 120km pa me zanima!

Pa brez zamere in lep pozdrav!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Ne avg 17, 2003 9:49 pm

RegY je napisal/-a:no, dirke so ble super, dirkal sem s technotom (1:1), qwerty (1:1) in pa koljo (2:0 zanj - goddamn fiesta 16v :evil: ) - to pomeni, da še s technotom in qwerty se moram še enkrat pomerit, da vidimo kdo je boljši (da vaju ni sram... avta zgledata k letali, pa neki čiptuning, pa mašine frizirane, pa športni filtri, pa kaj še vem vse, pol pa proti serijskemu hyundai-u zgubita :P lol)

Točno tak!
Zame je @regy zmagovalec večera! Prišel je iz MB v KR na ilegalni drag!
In se pri tem odlično odrezal brez tuninga!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne avg 17, 2003 9:50 pm

pa še avto je težki ko svija ;)
Slika

UnoTurbo
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a UnoTurbo Ne avg 17, 2003 9:52 pm

Res je na začetki na izzy speljala, vendar če si pozorno opazoval je ona to malček drugače vzela kot mi. Njej po moji oceni ni do kurjenja lastnih gum in sklopke. Je raje na izzy speljala in potem gassa. Verjem če bi jest mel tako lepga clia tudi ne bi žgal in uničeval avto samo zato da bi zaprl usta tistim ki so opazovali. Moj avto je vredn tok kot njena dva rora, tko da mi ni nič žal če prvo tišim do 8000,prav tako drugo in zabijem v tretjo. Pač sklopka me košta 10k sit, večino delov je smešno pocen, motor pa sam po sebi ne crkne kar tko. Tko da je razlika vozit z glavo, al pa z srcem :) Kakorkoli ji gre petica že zaradi poguma. Je bla slučajno še kakšna druga voznica gor? Mislim da ne. Če pa jih ti poznaš veliko, potem pa jih povabi gor. Bi prav rad vidu dve dečvi na pisti :)

Pa lep pozdrav

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Ne avg 17, 2003 9:56 pm

UnoTurbo je napisal/-a:Res je na začetki na izzy speljala, vendar če si pozorno opazoval je ona to malček drugače vzela kot mi. Njej po moji oceni ni do kurjenja lastnih gum in sklopke. Je raje na izzy speljala in potem gassa. Verjem če bi jest mel tako lepga clia tudi ne bi žgal in uničeval avto samo zato da bi zaprl usta tistim ki so opazovali. Moj avto je vredn tok kot njena dva rora, tko da mi ni nič žal če prvo tišim do 8000,prav tako drugo in zabijem v tretjo. Pač sklopka me košta 10k sit, večino delov je smešno pocen, motor pa sam po sebi ne crkne kar tko. Tko da je razlika vozit z glavo, al pa z srcem :) Kakorkoli ji gre petica že zaradi poguma. Je bla slučajno še kakšna druga voznica gor? Mislim da ne. Če pa jih ti poznaš veliko, potem pa jih povabi gor. Bi prav rad vidu dve dečvi na pisti :)

Pa lep pozdrav

Ti si prfukjen (se oproščam za izraz drugega ne najdem). O dragu pa mš tolk pojma kot moja oma!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Ne avg 17, 2003 9:58 pm

Če lahko samo en komentar - tko se verjetno ne boste zmenil :!:
Naj odpre T.B. al pa kdo drug ANKETO pa boste zbral zmagovalca/ko.
l.n. 8)
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

UnoTurbo
Nov uporabnik

Napisal/-a UnoTurbo Ne avg 17, 2003 10:08 pm

zoranwagen je napisal/-a:
UnoTurbo je napisal/-a:Res je na začetki na izzy speljala, vendar če si pozorno opazoval je ona to malček drugače vzela kot mi. Njej po moji oceni ni do kurjenja lastnih gum in sklopke. Je raje na izzy speljala in potem gassa. Verjem če bi jest mel tako lepga clia tudi ne bi žgal in uničeval avto samo zato da bi zaprl usta tistim ki so opazovali. Moj avto je vredn tok kot njena dva rora, tko da mi ni nič žal če prvo tišim do 8000,prav tako drugo in zabijem v tretjo. Pač sklopka me košta 10k sit, večino delov je smešno pocen, motor pa sam po sebi ne crkne kar tko. Tko da je razlika vozit z glavo, al pa z srcem :) Kakorkoli ji gre petica že zaradi poguma. Je bla slučajno še kakšna druga voznica gor? Mislim da ne. Če pa jih ti poznaš veliko, potem pa jih povabi gor. Bi prav rad vidu dve dečvi na pisti :)

Pa lep pozdrav

Ti si prfukjen (se oproščam za izraz drugega ne najdem). O dragu pa mš tolk pojma kot moja oma!

Če se ne motim imaš clia 2.0? No mislm da se čez cca 14 dni pripravlja še en drag. Glede na tvojo veleumnost lahko potemtakem sprovaba na pisti moje neznanje oziroma tvoje znanje. Poraženec plača drinko. Drugače pa sem samo povedal svoje mnenje in stališče s katerega sem jaz to gledal. In mislim da preden podaš opazko spoznaj osebo, potem pa govori o njegovem/njenem mentalnem zaostanku.

Lp

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Ne avg 17, 2003 10:14 pm

UnoTurbo je napisal/-a:Če se ne motim imaš clia 2.0? No mislm da se čez cca 14 dni pripravlja še en drag. Glede na tvojo veleumnost lahko potemtakem sprovaba na pisti moje neznanje oziroma tvoje znanje. Poraženec plača drinko. Drugače pa sem samo povedal svoje mnenje in stališče s katerega sem jaz to gledal. In mislim da preden podaš opazko spoznaj osebo, potem pa govori o njegovem/njenem mentalnem zaostanku.

Lp

Čez 14 dni ni blema lahko pa tud v soboto v LJ!

Drugega ti žal nemorem rečt pri izjavah, da špara avto in podobno! V MS so tud štartali avti ki so vredni 3 mio + pa nobeden ni šparal gum ali sklopke!!!
...ne smem kar želim...

UnoTurbo
Nov uporabnik

Napisal/-a UnoTurbo Ne avg 17, 2003 10:21 pm

Kakorkoli, verjemi da nabit na 4k rpm in spustit sklopko zna še moja mat k sta z avtom skregana totalno. Tko da glih ne morš rečt da punca nima pojma. Jest sm na to gledu iz tega stališča. Mogoče se motim, bo pomoje Qwety najbolj vedla kako in zakaj, vendar ne morš rečt da sem sedaj zaradi tega prfkunjen, če sem podal svoje mnenje. Tudi ti ga utupiš kdaj pa kdaj, pa mislim da so opazke da si prfuknjen itd, izvzete. Drugače pa v soboto ne morm dirkat s teboj ker kolektor verjetno še ne bo zamenjan, tko da s trenutnim settingom avta je zmagovalec že zdavnaj določen. Ko bo pa zamenjan in malenkosti še doterane, pa ni blema.

LP

Dean
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

ja, ja........

Napisal/-a Dean Ne avg 17, 2003 10:21 pm

........ ja Zorc, pa da s neos ki pusto, mislim da bos sal tja z ono alfo, te pa jim pokazi kdo si, pa kaj vozis!!!!

Lp

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Ne avg 17, 2003 10:27 pm

UnoTurbo je napisal/-a: Drugače pa v soboto ne morm dirkat s teboj ker kolektor verjetno še ne bo zamenjan, tko da s trenutnim settingom avta je zmagovalec že zdavnaj določen. Ko bo pa zamenjan in malenkosti še doterane, pa ni blema.

LP

Morem te pa razočarat zmagovalec je že davno znan!
Če si si za merilo postavo clio-ta (s katerim te ziher...) te morem razočarat na naslednjem dragu me vidis z alfo!!
...ne smem kar želim...

bobetko
Novinec

Re: ja, ja........

Napisal/-a bobetko Ne avg 17, 2003 10:28 pm

Dean je napisal/-a:........ ja Zorc, pa da s neos ki pusto, mislim da bos sal tja z ono alfo, te pa jim pokazi kdo si, pa kaj vozis!!!!

Lp

Dean rad bi reku samo to da nemoreš primerjat enega avta z 172KM in enega z 100 drgač pa znanje pride do izraza takrat ko obadva vozita avte z istimi karakteristikami pa ne me razumet narobe ,ker je Zoranwagen reku da si drugače vredi dečko.Glede Qwerty je pa tko da vsaka ji čast da je kot edina punca šla dreg-at

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Re: ja, ja........

Napisal/-a zoranwagen Ne avg 17, 2003 10:32 pm

bobek je napisal/-a:Glede Qwerty je pa tko da vsaka ji čast da je kot edina punca šla dreg-at

Ja dajmo ji nagrado za najboljšo "traktoristko"!
...ne smem kar želim...

UnoTurbo
Nov uporabnik

Napisal/-a UnoTurbo Ne avg 17, 2003 10:34 pm

zoranwagen je napisal/-a:
UnoTurbo je napisal/-a: Drugače pa v soboto ne morm dirkat s teboj ker kolektor verjetno še ne bo zamenjan, tko da s trenutnim settingom avta je zmagovalec že zdavnaj določen. Ko bo pa zamenjan in malenkosti še doterane, pa ni blema.

LP

Morem te pa razočarat zmagovalec je že davno znan!
Če si si za merilo postavo clio-ta (s katerim te ziher...) te morem razočarat na naslednjem dragu me vidis z alfo!!

Em čista radovednost, kakšna alfa pa je to? Namreč clio ima 172PS, pa mislim da blizu tone. Moja kolm kišta pa 820kg, pa z 0.9 bara nadlaka cca 150Ps. Mislm da bi bila tm tm. :)

LP

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Ne avg 17, 2003 10:41 pm

UnoTurbo je napisal/-a:Em čista radovednost, kakšna alfa pa je to? Namreč clio ima 172PS, pa mislim da blizu tone. Moja kolm kišta pa 820kg, pa z 0.9 bara nadlaka cca 150Ps. Mislm da bi bila tm tm. :)

LP

Ne blizu več kot tono!

Alfa 155 Q4!

Nesposobne voznice z 90KM nisi mogel spizdit! Prosim te zresni se!
...ne smem kar želim...

UnoTurbo
Nov uporabnik

Napisal/-a UnoTurbo Ne avg 17, 2003 10:50 pm

No 7 sec nedodelanih do stotke maš iz štarta. Lepo. Drugače pa kar se mojga draga z Qwerty tiče... če si tak expert, bi verjetno vedel zakaj sem prišel malenkost kasneje v cilj. Tako da...

No z unom res nimam za burek, vendar se bom potrudil dobiti nekaj primerljivega. Mogoče Lancia Dedra Integrale. Malček lažja, tudi malenkost švohnejša, vendar po podatkih primerljiva. Če bo kolega za...

Lp

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Ne avg 17, 2003 10:59 pm

UnoTurbo je napisal/-a:No z unom res nimam za burek, vendar se bom potrudil dobiti nekaj primerljivega. Mogoče Lancia Dedra Integrale. Malček lažja, tudi malenkost švohnejša, vendar po podatkih primerljiva. Če bo kolega za...

Lp

Pridi z Ferrarijem mi dol visi!!
Samo alfa je moja last tak kot clio in si ne sposojam avtov za drag! No mogoče pa je to dobra ideja renta drag!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Po avg 18, 2003 7:23 am

hmmm vse lepo fino in prav...samo zoran.....a sm bil jaz slep...a tebe nism vidu na štreki..ker govoriš kot da si v vsemi pometel......ker pa (zaenkrat) nis si teoretik... pa vsi vemo kaj so teoretiki...navadni nakladači....
ok to je blo moje mnenje...še eno zmerjanje in gre tema v zaklep....bom odprl novo temo z anketo....
V8 POWER

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Po avg 18, 2003 7:50 am

Haha, kolk Zoran ne more prebolet mene (al cesarkoli kar sem mu naredila :?: ).

Skratka, drag je bil meni OK, mi je bil prvi in za vidt in kar se sodelovanja tice. Z mocnejsimi od sebe naceloma nisem sla na stezo, pac pa sam s cca enakimi (eni z manj, drugi z vec KM, nekateri s tezjimi, drugi z lazjimi avti). Odnesla sem jo zmeraj dobro, edino pri zadnjem z getzom sem spusila, ker mi je naproti pripeljal motorist... ki je itak cist znorel nad mano in se je drag zaradi tega tudi zakljucil - je sel po 113... pa s kanglo in 113-pesom nazaj...

kaj moram natrenirat do naslednjic - vem. in tudi bom!

sicer pa, ste slisal za ljubljanski drag next_saturday?

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Po avg 18, 2003 12:38 pm

Qwerty je napisal/-a:sicer pa, ste slisal za ljubljanski drag next_saturday?

Kdaj pa kje pa bo Lj. drag?
lp
Born to be wild !
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov