Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne jun 01, 2008 4:31 pm

je blo kr tesno ja :)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Alien
Novinec

Napisal/-a Alien Ne jun 01, 2008 7:51 pm

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne jun 01, 2008 8:31 pm

Slika
Slika

Courage...konkurenca? :P
Kaj zaboga je naredu spedi?! :-:o Brva pa zgleda sodeč po slikah kar vrei

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne jun 01, 2008 8:44 pm

ja pa tista krom letvica :roll: pa širitev je tut abnormalno grda. mogoče s kakimi 11J felgami bi blo ql, tkole pa ne.

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec Ne jun 01, 2008 8:53 pm

S|icKeR je napisal/-a:ja pa tista krom letvica :roll: pa širitev je tut abnormalno grda. mogoče s kakimi 11J felgami bi blo ql, tkole pa ne.

točno to imam tudi jaz v mislih, s tem da bi dodal, da bi se lahko pri sprednjem delu malo bolj potrudil....

Uporabniški avatar
_BuLLet_
Novinec

Kraj: Radlje ob Dravi

Napisal/-a _BuLLet_ Ne jun 01, 2008 9:15 pm

Na toti mat črni A6 pa je lepa samo barva, pa felne .. that`s it! skor bi naredo ful dobr avto, pa je mimo pihno :lol:

Mitsubishi Lancer EVO8
Novinec

Kraj: Cirkulane

Napisal/-a Mitsubishi Lancer EVO8 Ne jun 01, 2008 9:22 pm

Ice Age Twingo mi je 1A! :D

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne jun 01, 2008 9:28 pm

Roady je napisal/-a:Še enkrat se opravičujemo za to kar je nastalo. Bi se še danes lahko fajn imeli ampak na žalost je bil splet dogodkov tak kot je bil. Pa da še povem kaj je bilo krivo prekinitvi, da se ne bodo širile kakšne laži. Par osebkov iz enega mariborskega ter še enega kluba je podjebavalo lokalnega pretepača glede njegovega bmw-ja 3 coupe in potem je še menda nekdo enega izmed njih porinil nekoga v njegov avto in povrh vsemu še brcnil v avto in tako se je začelo kar se pač je. Noben od njih pa ni vedel, da je to tukajšnji lokalni pretepač skupaj s svojim bratom in tako je nastala cela štala ko so na koncu ti podjebanti dobili batine. Potem so pa začele padat grožnje z vijolami. Vse to je prišlo tako daleč, da je prišla celotna specijalna enota in smo izključno zaradi varnosti prekinili prireditev v upanju, da se nebo pripetilo kaj hujšega! Je pa žalostno to, da se potrudimo, da bi čimbolje vse skup izpeljali na koncu se pa konča zaradi par osebkov, ki nimajo vse pošlihtano v glavi in so močni ko so nažgani od pijače!!
Tak, da bom kar tukaj povedal, da se vsi ki hodijo na srečanja zato, da se ga bodo nažgal naj več ne hodijo na srečanja ampak na neke veselice al bilokaj!! srečanje je srečanje ne pa veselica! Res škoda, da se mora srečanje končat zaradi takih osebkov!

Še enkrat se iskreno opravičujemo!
:cry: :cry:

Očitno bo treba tudi na takih prireditvah ukiniti alkoholne pijače in taki, ki se hočejo napit, sploh ne bodo več hodili.
Old subarus never die, they just get faster!

Plavuša
Nov uporabnik

Napisal/-a Plavuša Ne jun 01, 2008 9:29 pm

Mitsubishi Lancer EVO8 je napisal/-a:Ice Age Twingo mi je 1A! :D

Se strinjam :)

travac
Nov uporabnik

Radenci

Napisal/-a travac Ne jun 01, 2008 9:48 pm

Alien je napisal/-a:Še nekaj naših slikc :D

http://www.moj-album.com/uredi/lantra/12316250/?stran=1

Super prireditev in zlo mi je zal,da me ni bilo v vasem krjaju.Pia je bila v elementu.Mimogrede kaksen fotoaparat uporabljas??

travac
Nov uporabnik

Zbor Ferarijev

Napisal/-a travac Ne jun 01, 2008 9:57 pm

Tukaj so bili dragi avti od spremjevalne prireditve pa nic-Zurke.muske in podobno pa nic.Bravo Radenci. :D

travac
Nov uporabnik

Zbor Ferarijev

Napisal/-a travac Ne jun 01, 2008 9:58 pm

Tukaj so bili dragi avti od spremjevalne prireditve pa nic-Zurke.muske in podobno pa nic.Bravo Radenci. :D http://obala.net/albumi/view.php?groupb ... category=9

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Ne jun 01, 2008 9:58 pm

jay je napisal/-a:še nekaj slik z naše strani

kaj te Žigeju se je zmešalo, kak je avto spusto :shock:

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Ne jun 01, 2008 10:29 pm

Opazam da se pojavlja neka teznja k pripadnosti raznoraznim kulobom,teamom itd. saj je bila na prireditvi prava poplava nekih skupin in združb ... prav zalosto je pa bilo videt na podelitvi pokalov kako malo dejansko to pomeni ... ce bi jaz bil clan nekega kluba bi pricakoval od drugih da vsaj malo ploskajo in se veselijo ce je "njihov" dobil priznanje ... ampak ne, 3/4 jih sploh ni prislo pred oder , tisti ki pa so pa so le spremljali in si mislili svoje.Nas je blo tam 5 pa ko je kolega dobo pokal smo se bol drli ko pa ko so podelli pokal za najstevilcnejsi klub.Se mi zdi da ta scena ni vec ta kot je bila vcasih.
Dugac pa pohvale za dobro izpeljan show, res ste se potrudli in skoda da se je moglo koncat na tak primitiven nacin .. vem koliko je delo z organizacijo se tako malega dogodka in res bi blo skoda mogoce drugo leto nebi mogli vec met zarad par ljudi ko jim je pac vseeno za vse razn sebe.Sploh zdaj ko se je vidlo da je bila precejsnja udelezba in bi se dejansko show lahko prijel.
Bi pa mel eno kritiko na izbor glasbe ... po moje skrajno neprimerna in prej sodi na kako vaško veselico ne pa na avtomobilisticno prireditev.
Slika

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Ne jun 01, 2008 11:01 pm

glede muzike tudi z moje strani kritike... mislim gor ste dali neki bend, ki je zbediral folk. raje dajte nekemu dj-u 50€-100€ pa naj celi dan house muziko nabija, bo 20x bolše.

če ne pa rečite pa bomo spekli 5 enournih mixov (house & rnb) muzike, ki definitivno bolj paše k AVTOMOBILIZMU kot pa to kaj ste meli na odru.

pa skuteri kopajo tam polek avtov pa take finte ?!?!?! sicer nevem kje je tu smisel, ampak ok.

drugače pa je blo kar cool, dost avtov, mrzli pir :P
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jun 02, 2008 7:42 am

Se z moje strani, pohvale za dobro izpeljan show, mogoce izbor glasbe ni bil primeren, ostalo pa bomba.

Sam sem imel samo dve kritiki na samem showu, in sicer kurjenje gum skuterjev obrnjenih proti avtomobilom, ter blokadiranje avstrijcev z bemveji, zaradi cesar mi je vse kamencke in prah odneslo v totalno odprt avto. Sicer smo resli na super nacin, tak da ni panike.

Morem pa povedat, da tista dva brata, lokalna pretepaca, nevem zakaj to spuscate noter, eden izmed njih je z bemvejom med driftajem med avtomobili skoraj podrl gledalca, ki je mogo odskocit da ga ne zbije.

Drugo leto par malo vecjih varnostnikov, pa da vidimo :)

Pohvale!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Denisx
Nov uporabnik

Napisal/-a Denisx Po jun 02, 2008 9:49 am

Sem tudi sam mislil prit malo pogledat pa sem pozabil da je to v soboto. Koliko je pa bilo udeležencev?

Drugače pa moram pohvalit A4-ko od Courage, sem komaj sedaj videl kak se je ta avto spet spremenil. Lep je. Kako se pa reče sploh taki barvi al je to taka mat črna.

Pa še en avto mi je všeč kolikor sem videl slike Golfg 5-ka tudi lepo opicanjena, ravno dovolj se mi zdi. :)

In kdo je odnesel nagrado?

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po jun 02, 2008 11:28 am

BaSe je napisal/-a:
jay je napisal/-a:še nekaj slik z naše strani

kaj te Žigeju se je zmešalo, kak je avto spusto :shock:

hehe sej za normalno vožnjo ga dvigne za 1.5cm ;) ker drugače lahko gume menjava na 5000km :)
@courage: še sreča, da se z avstrijci da kaj zmenit :)

glede muzike, se pa jaz tud strinjam da bi blo bolje imet kakega dj-a (še ceneje) in bi tam malo mixal na čase ;) ker ta bend je res bolj zaspano deloval.

drugače pa pohvale organizatorjem, show je super organiziran ;)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
ZoranDD
Nov uporabnik

Napisal/-a ZoranDD Po jun 02, 2008 11:51 am

Tudi z moje strani pohvale organizatorju za dobro organizacijo.

Zahvaljujem se tudi za sodelovanje ter upam da bomo še kdaj skupaj naredili kakšne meritve v avtoakustiki ;)

Lep pozdrav

dBastards Team

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Po jun 02, 2008 1:14 pm

Pohvale tudi z moje (oz. naše strani) za dobro organizacijo. Veliko število avtov (če se ne motim nekaj čez 120), praktično je bil plac napolnjen. Res škoda za predčasni zaključek...očitno bi bilo res dobro premisliti o prepovedi točenja in uživanja alkohola na takšnih prireditvah in o "pravih" varnostnikih.

Kar se pa tiče ploskanja in veseljačenja ob razglasitvi rezultatov: A je bil slučajo kdo vesel, da se je moralo prizorišče predčasno izprazniti zaradi (po besedah komentatorja) lastne varnosti??? Mi žal ne...pa čeprav smo prejeli nagrado za najštevilčnejši klub.

Upam, da se vidimo tudi prihodnje leto.

lp
Lp

kovcek
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost