http://www.moj-album.com/uredi/lantra/12065254/?stran=1
_BlisteR_ je napisal/-a:Je blo v Gornji radgoni veliko več novega za vidit kot v Ajdovščini.Saj po slikah sodeč.
dgreso je napisal/-a:ful je blo fajn morem priznat
sam glede placa ki smo ga dobli sem bil pa malo jezen! klub temu da smo plac rezervirali so nas reditelji al karkoli so ž bli malo čudno gledli in noben ni vedo kje mamo plac! dejte to drugič poštimat.
drugač nimam pripomb
SAVINJCAN je napisal/-a:lol, en čist navaden twingič pa še brez radkap pa na avtoshowu :P sam da je en woferček v prtljažniku :P
kr3mn1 je napisal/-a:kar se pa izbora avtov tiče za tuning šov... za moje pojme porazno.
ezzy je napisal/-a:Super je blo, prav tako tui vreme (sem cel opečen)
Organizirano super, prostor je pa tak več kot odličen..
Edino to ste zajebali da ni bilo vsaj osnovnih kategorij v stylingu, ker to da ste zmetali vse avto v en koš, nima nobenega smisla...Lahko bi ločili vsaj na clean pa extreme..
Čisto logično je da bo avto ki je za extrem, nabral več pik kot clean (po vašem točkovnem sistemu)...
No upam da bo drugič drugače.
BMW 850i je napisal/-a:ezzy je napisal/-a:Super je blo, prav tako tui vreme (sem cel opečen)
Edino to ste zajebali da ni bilo vsaj osnovnih kategorij v stylingu, ker to da ste zmetali vse avto v en koš, nima nobenega smisla...Lahko bi ločili vsaj na clean pa extreme..
Čisto logično je da bo avto ki je za extrem, nabral več pik kot clean (po vašem točkovnem sistemu)...
Pravilnik je bil narejen malo na drugačen način. Clean vozilo bi lahko bilo tudi boljše od extrem vozila, ker smo tudi tako nastavljali pravilnik. Saj se tudi je ta pravilnik izkazal na rezultatu - npr. bel golf 3 je bil med top 5, ki je brez vsakršnega spojlejra itd.
Pa pri nas smo v soboto imeli tudi 3 kategorije: naj komplet , naj zunanjost in naj notranjost. Kar za naj komplet pomeni seštevek točk zunanjosti in notranjosti in dobimo 3 naj avte. Ti so tudi temu najbolj nagrajeni. 1. mesto prejel tudi denarno nagrado 100 evrov. Nato se ta vozila, čeprav bi bila lahko tudi najboljša v zunanjosti ali notranjosti - črtamo iz tekmovalne kategorije za naj zunanjost ali notranjost, da ne more še prejeti ene nagrade. Saj je tekmoval v ocenjevanju za naj komplet. Ostali pa potem izberemo za naj zunanjost ali notranjost, kjer je pač boljši.
No drugače je pa po pravilniku PP SVS, ki so se tudi ocenjevala nekatera vozila v nedeljo.
ezzy je napisal/-a:BMW 850i je napisal/-a:ezzy je napisal/-a:Super je blo, prav tako tui vreme (sem cel opečen)
Pravilnik je bil narejen malo na drugačen način. Clean vozilo bi lahko bilo tudi boljše od extrem vozila, ker smo tudi tako nastavljali pravilnik. Saj se tudi je ta pravilnik izkazal na rezultatu - npr. bel golf 3 je bil med top 5, ki je brez vsakršnega spojlejra itd.
Pa pri nas smo v soboto imeli tudi 3 kategorije: naj komplet , naj zunanjost in naj notranjost. Kar za naj komplet pomeni seštevek točk zunanjosti in notranjosti in dobimo 3 naj avte. Ti so tudi temu najbolj nagrajeni. 1. mesto prejel tudi denarno nagrado 100 evrov. Nato se ta vozila, čeprav bi bila lahko tudi najboljša v zunanjosti ali notranjosti - črtamo iz tekmovalne kategorije za naj zunanjost ali notranjost, da ne more še prejeti ene nagrade. Saj je tekmoval v ocenjevanju za naj komplet. Ostali pa potem izberemo za naj zunanjost ali notranjost, kjer je pač boljši.
No drugače je pa po pravilniku PP SVS, ki so se tudi ocenjevala nekatera vozila v nedeljo.
Ja za golf 3 belega vem da je bil med top 5,ampak ravno to je to kar sem hotel povedati.Med TOP5 je prišel le najbolj cleaned avto v celoti na showu, ostalo vse samo extrem.
Torej če bi meli ločeno, bi bil tale beli golf na 1 mestu, in podelili bi lahko še 2 pokala za clean varjanto...
Ono pa ko si napisal da lahko prejme eno vozilo samo 1 nagrado,ni res... eno in ta isto vozilo je dobilo nagrado za naj KOMPLET avtomobil, potem pa še za naj notranjost.Na kar smo se čudli dobesedno vsi, ki smo še bili prisotni na podelitvi.
Če je avto že v kompletu najboljši, mi ni jasno zakaj še more potem dobit za notranjost.
Pa ne tega vzet, da pluvam in izivam! Nimam niti približno takega namena![]()
Ker za moje pojme je vaš show zraven STRa v LJ naj jači show v slo sceni!!
Tako da, keep it on going!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov