.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:Kaj mene moti v tej temi?
Kot prvo, koga briga kdo gre v Radgono (tisti,ki pišete ga greste tja), ker je tema AVTOSHOW AJDOVŠČINA, in tema naj bi se nagibala k vprašanjem glede showa v AJDOVŠČINI, kdo pride sem, kdo bo tekmoval....
Upam, da se bo drugo leto dogajalo na tak način, da bodo tekme v datumih lepo razporejene, da ne bo prihajalo do takih konfliktov...
Mene zanimajo sledeče informacije...
Ali bo res več prostora namenjenega za predstavljene avte, bo free entry v Vertigo?
Kdaj približno računate (sodniki in organizatorji) začeti z ocenjevanji v STR?
In pa ali avtomobili, ki se bodo potegovali za naziv najnižjega v kategoriji GEWINDE & AIRRIDE morajo na "oder" al se višino meri kjer je avto parkiran?
Imam pa še en predlog, predvsem za boljši kontakt med tekmovalci STR in sodniki. da bi recimo tekmovalci dali telefonske številke sodnikom, da bi jih ti poklicali in jim povedali, da bo kmalu na vrsti, da pride k svojemu vozilu, če je slučajno kje drugje (bar, kje v senci, s prijatelji,...)....Ali pa vsaj uro približno, kdaj naj bi se začelo ocenjevanje, da se ve kdaj je treba bit pri avtu...
dgrejtest je napisal/-a:Najnižje vozilo: ne vidim razlike? ali bi ti šraufal avto na kraju samem? Pero
Thor je napisal/-a:Samo v razmislek... eni nabijate da ni bilo dost avtomobilov, da ni blo kaj videt...ni res. Mogoče jih je bilo manj kot lani, ampak so bili nekateri bolj zrihtani. Mislim, da je problem nekje drugje in tu tudi sebe štejem zraven...navadili smo se. Vidiš recimo enega leona (oštir) proti lanskemu letu (ko sem ga jaz videl na zadnje)nove feltne komplet širjen in kitan, skratka zrihtan, gor vloženih dodatnih 5k eur ali več, pol pa pride eden mimo in reče..ah fajn...FAJN?!? ...kupi si ga in spravi ga na tak nivo pol pa reči...ah fajn. Pred petimi leti si avto znižal, montiral gor nastavek na avspuh in druge feltne (13'' na 14'') ...in je bil tuning (to je takrat sestavljalo večino tuning scene), danes so pa avti res narejeni, pa nas sploh ne ganejo...več.
Kaj se nam dogaja: kupiš avto z 200 KM:
- prvi dan Uaaaaaa leti,
- po prvem mesecu - Uaa,
- po pol leta - ah nikamor ne gre
(pa je isti avto)
Lp
clio (proton_freak) je napisal/-a:Moram napisat še moje menje!!!
Problem je samo na teh zjebanih foromih,ki je populacija piscev teh foromov od 15 do 19 let,ki prvič nimajo pojma o samih predelava in drugič imajo samo kak tomos automatik ali pa še tega ne!!!!In niso z nobenim drugim namenom tukaj kot se delat samo pametne in pljuvajo po avtih katerih se folk trudi in vloži po par tisov eurov v njih,da lahko ta folk pol pljuva po njin!Zato folk sploh noče več hodit na avto show če ga pol pluvajo do konca!!!
Drugače pa vsem ki se trudite pohvale!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov