Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Po apr 28, 2008 10:25 pm

sem bil lani pa predlni, pa je res mi blo hudo, letos pa me žal nebo :( :(

Uporabniški avatar
207cc
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a 207cc To apr 29, 2008 6:51 am

I'll be there ..... :D

Stallone
Nov uporabnik

Napisal/-a Stallone To apr 29, 2008 9:20 am

Kolk je pa vstopnina?

Shopper
Nov uporabnik

Napisal/-a Shopper To apr 29, 2008 9:48 am

Vstopnine za obiskovalce baje ne bo!

Drugače pa pridem pogledat. :D

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. To apr 29, 2008 12:07 pm

še vedno čakam na kakšen odgovor ta glavnih...

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest To apr 29, 2008 2:26 pm

.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:Kaj mene moti v tej temi?

Kot prvo, koga briga kdo gre v Radgono (tisti,ki pišete ga greste tja), ker je tema AVTOSHOW AJDOVŠČINA, in tema naj bi se nagibala k vprašanjem glede showa v AJDOVŠČINI, kdo pride sem, kdo bo tekmoval....

Upam, da se bo drugo leto dogajalo na tak način, da bodo tekme v datumih lepo razporejene, da ne bo prihajalo do takih konfliktov...

Mene zanimajo sledeče informacije...

Ali bo res več prostora namenjenega za predstavljene avte, bo free entry v Vertigo?

Kdaj približno računate (sodniki in organizatorji) začeti z ocenjevanji v STR?

In pa ali avtomobili, ki se bodo potegovali za naziv najnižjega v kategoriji GEWINDE & AIRRIDE morajo na "oder" al se višino meri kjer je avto parkiran?

Imam pa še en predlog, predvsem za boljši kontakt med tekmovalci STR in sodniki. da bi recimo tekmovalci dali telefonske številke sodnikom, da bi jih ti poklicali in jim povedali, da bo kmalu na vrsti, da pride k svojemu vozilu, če je slučajno kje drugje (bar, kje v senci, s prijatelji,...)....Ali pa vsaj uro približno, kdaj naj bi se začelo ocenjevanje, da se ve kdaj je treba bit pri avtu...

Taglavni majo tud kej druzga za delat, veš... No bom jaz malo uskočil. :D

Prostora naj bi bilo več, za vertigo ne vem, a mislim da za tekmovalce vsekakor bo FREE.

Če pozorno prebereš program, je predstavitev sodnikov STR planirana ob enajsti uri, po tem se začne s sojenji. Do zamude lahko pride, če skupina tekmovalcev najavi zamudo iz upravičenih razlogov.

Najnižje vozilo: ne vidim razlike? ali bi ti šraufal avto na kraju samem?

Po pravilniku mora tekmovalec biti pri avtu ves čas sojenja. Tako je na voljo tudi obiskovalcem, ki bi ga radi kaj vprašali. Na prijavnih listih je seveda tudi prostor za GSM. Tekmovalca se, v primeru da ga ni pri avtu, enkrat pokliče, nato je diskvalificiran.

LP!

Pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. To apr 29, 2008 8:50 pm

dgrejtest je napisal/-a:Najnižje vozilo: ne vidim razlike? ali bi ti šraufal avto na kraju samem? Pero

Ne, jst ne bom nič šraufal, sam me zanima, če bodo tekmovalci pripeljali avte na oder al se bo to kar pri avtu merilo, da vem al se prjavit al ne, ker me ne mika prav preveč da bi avto gor pa dol med množico vozit, bom še komu nogo povozu :lol:

Drugače pa razumem, da mate precej dela, nenazadnje mate na razpolago manj kot 2 tedna...A dobro vreme ste zrihtali? :D (mal heca)

_primy_
Novinec

Napisal/-a _primy_ Ne maj 04, 2008 12:21 am

tudi jaz pridem malo pogledat pa dati ocent svoj avto ;)

travac
Nov uporabnik

Dogajanje

Napisal/-a travac Ne maj 04, 2008 7:44 am

Bi lahko kdo objavil urnik dogotkov?

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Po maj 05, 2008 12:42 pm

[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
Rain
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a Rain Ne maj 11, 2008 10:02 am

mal utrinkov od vceri, k vidm da ni se nihce nic nalimal nobenih slik alpakej

http://www.youtube.com/watch?v=XcD2D2Do-eY
Slika

Dario
Novinec

Napisal/-a Dario Ne maj 11, 2008 10:13 am

Bil pogledal in hitro šel!
Predlani sem bil tam in mi je bilo veliko bolj všeč, več avtov je bilo, več podjetji kot so a3m itd... Letos pusto in porazno ter zelo malo avtomobilov.
Kot vidim so imeli v radgoni vsaj nekaj avtov za občudovat.
Tako da smo se z kolegi po 2urcah odločil in šli še v lucijo malo navtiko pogledat.

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Ne maj 11, 2008 7:07 pm

Samo v razmislek... eni nabijate da ni bilo dost avtomobilov, da ni blo kaj videt...ni res. Mogoče jih je bilo manj kot lani, ampak so bili nekateri bolj zrihtani. Mislim, da je problem nekje drugje in tu tudi sebe štejem zraven...navadili smo se. Vidiš recimo enega leona (oštir) proti lanskemu letu (ko sem ga jaz videl na zadnje)nove feltne komplet širjen in kitan, skratka zrihtan, gor vloženih dodatnih 5k eur ali več, pol pa pride eden mimo in reče..ah fajn...FAJN?!? ...kupi si ga in spravi ga na tak nivo pol pa reči...ah fajn. Pred petimi leti si avto znižal, montiral gor nastavek na avspuh in druge feltne (13'' na 14'') ...in je bil tuning (to je takrat sestavljalo večino tuning scene), danes so pa avti res narejeni, pa nas sploh ne ganejo...več.

Kaj se nam dogaja: kupiš avto z 200 KM:
- prvi dan Uaaaaaa leti,
- po prvem mesecu - Uaa,
- po pol leta - ah nikamor ne gre
(pa je isti avto)

Lp

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Ne maj 11, 2008 10:40 pm

rezultati?

Uporabniški avatar
207cc
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a 207cc Po maj 12, 2008 6:59 am

Thor je napisal/-a:Samo v razmislek... eni nabijate da ni bilo dost avtomobilov, da ni blo kaj videt...ni res. Mogoče jih je bilo manj kot lani, ampak so bili nekateri bolj zrihtani. Mislim, da je problem nekje drugje in tu tudi sebe štejem zraven...navadili smo se. Vidiš recimo enega leona (oštir) proti lanskemu letu (ko sem ga jaz videl na zadnje)nove feltne komplet širjen in kitan, skratka zrihtan, gor vloženih dodatnih 5k eur ali več, pol pa pride eden mimo in reče..ah fajn...FAJN?!? ...kupi si ga in spravi ga na tak nivo pol pa reči...ah fajn. Pred petimi leti si avto znižal, montiral gor nastavek na avspuh in druge feltne (13'' na 14'') ...in je bil tuning (to je takrat sestavljalo večino tuning scene), danes so pa avti res narejeni, pa nas sploh ne ganejo...več.

Kaj se nam dogaja: kupiš avto z 200 KM:
- prvi dan Uaaaaaa leti,
- po prvem mesecu - Uaa,
- po pol leta - ah nikamor ne gre
(pa je isti avto)

Lp

x2

Uporabniški avatar
_BlisteR_
Nov uporabnik

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a _BlisteR_ Po maj 12, 2008 8:03 am

hja tut pri meni je nekaj tazga. Večino avtov sm že vidu ko sm pršu ke ja. Treba se je pr vsakem avtu mal ustavt pa bl podrobn pogledat kaj je na avtu ne pa samo na deleč in kakšne feltne ima. Nekateri avtu so kar lepo v detajle narjeni in to mi je všeč. Je biu tuki pa tut problem da je biu show tudi v gornji radgoni in marsikdo je šou gor. Verjetno je pa kdo ki svojega lepega konjička ni peljal nikamor.

Uporabniški avatar
dskrab
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dskrab Po maj 12, 2008 9:00 am

Thor se strinjam s tabo. To si zelo dobro povedal ! Žal je res tako :(
Sej nimaš kej! Tko je pa nč drugač!

It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE !

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) Po maj 12, 2008 11:20 am

Moram napisat še moje menje!!!
Problem je samo na teh zjebanih foromih,ki je populacija piscev teh foromov od 15 do 19 let,ki prvič nimajo pojma o samih predelava in drugič imajo samo kak tomos automatik ali pa še tega ne!!!! :evil: In niso z nobenim drugim namenom tukaj kot se delat samo pametne in pljuvajo po avtih katerih se folk trudi in vloži po par tisov eurov v njih,da lahko ta folk pol pljuva po njin!Zato folk sploh noče več hodit na avto show če ga pol pluvajo do konca!!!

Drugače pa vsem ki se trudite pohvale! ;)
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Po maj 12, 2008 2:13 pm

Tudi jaz se strinjam se s Thor-ovo izjavo.

Kako pa z rezultati STR-a, bi jih kdo prilimal. :]
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po maj 12, 2008 2:15 pm

clio (proton_freak) je napisal/-a:Moram napisat še moje menje!!!
Problem je samo na teh zjebanih foromih,ki je populacija piscev teh foromov od 15 do 19 let,ki prvič nimajo pojma o samih predelava in drugič imajo samo kak tomos automatik ali pa še tega ne!!!! :evil: In niso z nobenim drugim namenom tukaj kot se delat samo pametne in pljuvajo po avtih katerih se folk trudi in vloži po par tisov eurov v njih,da lahko ta folk pol pljuva po njin!Zato folk sploh noče več hodit na avto show če ga pol pluvajo do konca!!!

Drugače pa vsem ki se trudite pohvale! ;)

jaz sem te v živo popluvu :lol: :lol:
the brand with the three stripes :)
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov