tmtslash je napisal/-a:ce gres gledat audija ki je stal pri Evolution Car Audio, se mi zdi da je lepsi...pimpedov avdi mi je biv en izmed lepsih avtov v slo, ce ne najlepsi, vcera se mi je pa uni bel audi zadopado (ko ma fosforno barvo
) da ne govorimo o prednjem sistemu
Black_Racer® je napisal/-a:Bilo všečno razen nekaj me motlo in nisem razumel zakaj glasnosti izpuha in filtra se dalo vse v en koš zakaj se ne ocenjuje ločeno,ker izpuh imam vlko prednost v pred filtrom,potem nazadnje se pa še ni smel pokrov motorja odpret keri pačfilter meril![]()
To je pač to,kar me samo motlo drugače sem se pa imel super program fajn,potem predstavice z motrji,dost za videt,razstavljalcev ogromno,lahko si u živo videl paint brushanje,... uglavnem zakon blo
Plavuša je napisal/-a:Black_Racer® je napisal/-a:Bilo všečno razen nekaj me motlo in nisem razumel zakaj glasnosti izpuha in filtra se dalo vse v en koš zakaj se ne ocenjuje ločeno,ker izpuh imam vlko prednost v pred filtrom,potem nazadnje se pa še ni smel pokrov motorja odpret keri pačfilter meril![]()
To je pač to,kar me samo motlo drugače sem se pa imel super program fajn,potem predstavice z motrji,dost za videt,razstavljalcev ogromno,lahko si u živo videl paint brushanje,... uglavnem zakon blo
Ja pa kaj a teb se zmer svet zruši k ne dosežeš kakšnega pokalčka?Ali pa prvega mesta?A misleš da bi moglo bit po tvoje al kako?
Jao jao....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost