Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: no ja....

Napisal/-a JOYride Ne sep 07, 2003 9:31 am

Sale je napisal/-a:Lahko se pozanimaš s koliko forumci sem včeraj govoril in mislim, da ti bo vsak zagotovil da važnost ni ravno moja največja pomanjkljivost.

:-P Ja, Sale je model! :wink:

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT Ne sep 07, 2003 9:32 am

A vam se je zdel ta tuning show uredi? meni je delovalo bol kot ena kmečka veselica kot tuning show.

Zelo zelo malo dobrih avtov, večinoma navadni avti z kakim spojlerjem in češko mrežico na maski :? Če si šou pogledat po parkirnih si vidu doooosti bulše avte, tko da nevem kje je bil ta šow vni al notri :P

Napram koprskemu tuning showu mi je bilo prou bogo, da ne govorimo o tuning showu v cormonsu (it) ki so ga organizirali abbusivi triveneto, tm so bli šele dobri avti.

Da ne omenjema tistiga renault cluba, ma mislim ma kaj neki vozijo navadne cliote in twingote popolnoma originalne avte tja? :o :o :o

Pohvalit morem pa audio oddelek, ki ni bil slab.

Upam da bo v kopru naslednji teden boljše, vsaj za to ker upam, da pridejo italjani z njihovimi mašinami.

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Ne sep 07, 2003 9:33 am

mtrkman je napisal/-a:tut jst sm pršu kot ste opazil pol pa še slišal. Sprobol sem glasnost avspuha (prvič na tekmovanju) z belo katrco, mislm da sm imel 117 db pa še neki malga, pa zanimivo da sploh nism bil zadn. :lol: glede na to da imajo vsi opedenane mašine pa pol še avspuh, jst mam samo avspuh drug pa dobr seka. :lol:

če bom zbrav dovolj keša se mogoče naslednje leto prijavim na tuning tekmovanje z R4 :lol:

ha najbol na celmu showu mi je bla tvoja katra (pa ona rjava tud kr) pa on tipson z skirojem ko je kr naprej kuru gumo ;) btw a je kej slik od katre na netu??
Slika

Uporabniški avatar
keylone
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a keylone Ne sep 07, 2003 9:43 am

zakon je blo tud meni ful ok sam pismu ko sm domu sel mi je tud meni jermen strgalo pa sm pol glih z aglih do doma prsu pa morm zdej pogledat ce je ok z masino

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Ne sep 07, 2003 9:54 am

No, naj napišem še kaj glede kritik o samem showu ( sem ravno prave volje po tistih "obtožbah" o moji vzvišenosti :roll: ).

Moje mnenje bo sicer bolj s strani udeleženca in ne toliko z vidika obiskovalca/gledalca ali organizatorj. Skratka število prijavljenih in tudi število obiskovalcev pove že več kot dovolj. Če bi bilo res slabo na tem showu, potem nikakor ne bi bilo toliko ljudi. Mislim tudi, da se bomo naslednje leto že vsi 2 meseca prej veselili kdaj bo spet avtoshow Grosuplje in nas bo še več. Spremljevalni program je bil pester in dovolj zanimiv.

Kar se atraktivnosti samih avtov tiče je pa poteza na nas samih. Organizator pač naredi prireditev, če mi nimamo kaj za pokazat, bo treba pa najprej pomesti pred pragovi naših "garaž" (čeprav osebno mislim, da je bilo kar nekaj atraktivnih avtomobilov ). S tujino se nima smisla primerjat, kot to velja tudi še za precej drugih stvari (ne samo styling/tuning). Lepo, da so nam tujci za vzor, nikakor pa ne smemo primerjave izrabljati za zaničevanje domače scene.

Toliko z moje strani. Moje mnenje je, da se le s pozitivno miselnostjo da stvari izboljšat. Sem štejejo tudi KONSTRUKTIVNE kritike.
Slika Slika

Dani
Uporabnik

Napisal/-a Dani Ne sep 07, 2003 10:01 am

Men osebno je blo ful bol kot lani pa se vec se je dogajal. Najbol so mi pa bli power slide showi :wink:

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r Ne sep 07, 2003 10:05 am

Ubistvu je blo tolk vsega da sploh ne moreš avta ocent. Sem se sprehodu med avti od obiskovalcev pa je blo ful lepo popedenanih avtomobilčkov k bi lahko parkiral na zgorn palc namest cars under construction :?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: Avto show Grosuplje 2003 - VTISI!

Napisal/-a MacTron Ne sep 07, 2003 10:05 am

BMW_POWER je napisal/-a:No, kaksni so vtisi,...?Meni je blo zakon ane,bols kot lansko leto,....Burn out :roll: - zanimiva una Honda ane,pa M3 k se je vtela gor mal naprej od Gas tuning-cev,...avtomombili pa tud uredu,un crn pa modr 206 pri A3Mu,....

Kaj nj recem,...noro ane,.... :P

Blo je vredu... kar se tice pa tekmovalcev je blo pa vidt vec ali manj iste kot vedno ...le kaksne izjeme so se nasle kar se tice pa programa ...pa sem sele zacel sledit tam okrog 14h ure tako da kar se je dogajalo pred tem ne vem... striptiz... ureeedu kar pricajo tud fotke in verjetno tud razni videoposnetki :) ...(close) :)
no sej uglavnem kmal bodo tud fotke na www.drtk.org
...ma idin zal mi je da nism mogu niti prpelat mojga dunhaja :( ... (pa drug let :)
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca Ne sep 07, 2003 10:07 am

Ja glege moje katre je pa tko, najprej si mora narest internetno stran potem ba bom obesil čim več njenih slik gor :lol:

Mi pa lahko napišeš tvoj mail pa ti pošljem nekaj slik.

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT Ne sep 07, 2003 10:07 am

Sale, konstruktivna kritika bi šla prevsem na lokacijo, provajte naslednjo leto najti kje drugje če vam vspe, npr. kako industrisko cono, kjer so veliki parkirni.

Glede očitkov da kritiziram domačo sceno, ni res da jo, v kopru je bil super tuning show in jih pohvalim.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Ne sep 07, 2003 10:13 am

Punto_GT, jah lokacija je očitno vezana tudi na to, da je v okviru te prireditve tudi avtoakustično tekmovanje in imajo tudi nekaj besede pri izbiri lokacije. Aja, jaz nimam nič pri organizaciji tega showa, da ne bo pomote oz. da ne bo kdo mislil, da si lastim kakšne zasluge :wink: .

Glede kritiziranja domače scene me sploh niti ni zmotilo tvoje mnenje ampak je bilo npr. že včeraj na samem showu slišat, razne "primerjave" s tujci. To je pač letelo na tiste (ki morda sploh niso prijavljeni na forumu, ga pa mogoče vseeno prebirajo).
Slika Slika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Ne sep 07, 2003 10:18 am

Road Runn3r je napisal/-a:Ubistvu je blo tolk vsega da sploh ne moreš avta ocent. Sem se sprehodu med avti od obiskovalcev pa je blo ful lepo popedenanih avtomobilčkov k bi lahko parkiral na zgorn palc namest cars under construction :?

A je blo to provokatorsko al mam sam tak občutek?

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne sep 07, 2003 10:22 am

AIRbrush je napisal/-a:
Road Runn3r je napisal/-a:Ubistvu je blo tolk vsega da sploh ne moreš avta ocent. Sem se sprehodu med avti od obiskovalcev pa je blo ful lepo popedenanih avtomobilčkov k bi lahko parkiral na zgorn palc namest cars under construction :?

A je blo to provokatorsko al mam sam tak občutek?

hja men se to tud mal provokatorsko zdi ampak se bom rajši zadržal nadaljnih komentarjov (razen če so bo to nadaljevalo... Potem pa brez milosti!)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne sep 07, 2003 10:25 am

Kar se tiče lokacije se popolnoma strinjam. Občutno premajhen prostor. Posebaj pri takšnem številu obiskovalcem.
Zanima me kako bo tale "frajer" M3 prodal, ki je delal donats-e. Se prodaj že baje eno leto za 9.000.000 sit. Sedaj bi moral prpopat zraven še tole slikc, avtor D.J. :)
http://freeweb.siol.net/vmurko/donut1.JPG
Maky kaj nisva šla še midva glasnost avtomobila merit. Veš kako bi se kadil.:)

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne sep 07, 2003 10:47 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Ne sep 07, 2003 10:47 am

No meni je blo v Grosuplju SUPER! Sicer sem bolj avtoakustičar kot pa kaj drugega tko da v glavnem lahko povem da je blo v naši hali vse tko ko treba (razen mal preveč prahu)...
Me veseli da vam je bla tud naša Bolha všeč :wink:
Slide show je bil zame najboljša atrakcija za pogledat kar se pleha tiče :lol: Ne vem zakaj neki tuning sceno kritizirate :?: Men se je zdel čist ql :!:

LP

Vince
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********

Zaston se še mačka ne gon!

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne sep 07, 2003 10:51 am

O AIRbrush. Ej hud avto maš ej. Svaka čast.

Vince: ja bolha je res premetavala vse okol sebe :wink: .
Aja kdo je pa zmagu?

Stari: Hja pomoje si je ta z BMWjem kar dobro reklamo naredu :wink: . Kaj ta avto zmore ej... :shock: Če map pač dnar. Me prav zanima kaj bo pol kupu.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Ne sep 07, 2003 11:07 am

Symoon je napisal/-a:O AIRbrush. Ej hud avto maš ej. Svaka čast.

:pivo

Hvala hvala!
Oprosti če sem že pozabil, ampak a sva se včeraj pogovarjala mogoče? Mam težko žurko za sabo in glava še ni na pravem mestu!

Uporabniški avatar
BMW_POWER
Novinec

Napisal/-a BMW_POWER Ne sep 07, 2003 11:11 am

Ja mislm da je bil tale Avto show nekaj res najboljsga za slovenski sceno,...vsekakor se ne moremo primerjat s tujino.meni je blo najboljs in veliko dobrih avtomobilov,... :wink:
Slika

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne sep 07, 2003 11:16 am

Symoon je napisal/-a:Stari: Hja pomoje si je ta z BMWjem kar dobro reklamo naredu :wink: . Kaj ta avto zmore ej... :shock: Če map pač dnar. Me prav zanima kaj bo pol kupu.

Ja ta avto je zakon. Bil razred zase na show-u, seveda kot serijski. Smili se mi bodoči kupec tega avtomobila, nevedoč kaj se je z njim vse delalo. Se je vse cool, kaj vse ta avto zmore, saj je vendar M3 ! Ampak jest mu ne bi dal za njega niti 5.000.000, kaj šele 9M.
Avtoakustični del showa ? Vsaka čast, sem bil prijetno presenečen. Na tem področji mislim da v Sloveniji niti ne zaostajamo toliko za tujci.
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov