Sale je napisal/-a:Lahko se pozanimaš s koliko forumci sem včeraj govoril in mislim, da ti bo vsak zagotovil da važnost ni ravno moja največja pomanjkljivost.

Sale je napisal/-a:Lahko se pozanimaš s koliko forumci sem včeraj govoril in mislim, da ti bo vsak zagotovil da važnost ni ravno moja največja pomanjkljivost.
mtrkman je napisal/-a:tut jst sm pršu kot ste opazil pol pa še slišal. Sprobol sem glasnost avspuha (prvič na tekmovanju) z belo katrco, mislm da sm imel 117 db pa še neki malga, pa zanimivo da sploh nism bil zadn.glede na to da imajo vsi opedenane mašine pa pol še avspuh, jst mam samo avspuh drug pa dobr seka.
![]()
če bom zbrav dovolj keša se mogoče naslednje leto prijavim na tuning tekmovanje z R4
BMW_POWER je napisal/-a:No, kaksni so vtisi,...?Meni je blo zakon ane,bols kot lansko leto,....Burn out- zanimiva una Honda ane,pa M3 k se je vtela gor mal naprej od Gas tuning-cev,...avtomombili pa tud uredu,un crn pa modr 206 pri A3Mu,....
Kaj nj recem,...noro ane,.... :P
AIRbrush je napisal/-a:Road Runn3r je napisal/-a:Ubistvu je blo tolk vsega da sploh ne moreš avta ocent. Sem se sprehodu med avti od obiskovalcev pa je blo ful lepo popedenanih avtomobilčkov k bi lahko parkiral na zgorn palc namest cars under construction
A je blo to provokatorsko al mam sam tak občutek?
Symoon je napisal/-a:Stari: Hja pomoje si je ta z BMWjem kar dobro reklamo naredu. Kaj ta avto zmore ej...
Če map pač dnar. Me prav zanima kaj bo pol kupu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov