Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne maj 17, 2009 10:40 am

1. dolzina tvojega delovnega casa ni izgovor da se ga tolk zapijes da šepa samokontrola...
bos prvi zvedu k mi bo sepala samokontrola ;)
2. veze, jokanje itd ne bom komentiral...to pustmo za sabo...ker ne bova nikol prsla do dna Wink pa kako bi ti med showom povedal ce se še sam sebe nisi zavedal...sploh ce ze od jutra nalivas....kot pravm te ne obsojam ampak bi se ga loh pol natolkel ko bi prisel iz odra cca 21tih....

kokr sm ti reku, do 5 sm spiu eno malo pivo to je to, tako da bi mirno pršu do mene pa bi mi v obraz kej reku, drugače si mel pa lansko sezono "čas" pa nisi niti 1x do mene pršu, če te je tolk motil

3. ja res je nisem sel na sestanke itd...ampak ne mores na podlagi vprasanja a imas noter kaj predelan cloveku doloct kategorijo, bi mogu mal pogledat avto?...sj si vidu kako je bil zbegan...clovk je bil pac prvic na showu...mogoce tut zadnjic...

organiziraj kaj samo čvekaš, vsaj na sestanku se pojavi...

5. ce je exteme look pol niso ravno lahke predelave...so pac extremne...
lahke predelave so v street looku
stari ja, do vsakega avta(35 prijavlenih) bom šou, počaku da izpolni mu pobral prijavnino in spet šel z naslednjim okol...če si tak expert bi pa takrat pr meni reku, naj si grem avto pogledat, če si tok prepričan v svoj prov...

4. pa se link do novega pravilnika bi prosu....pa se zmerej se niste organiziral ad bi dal fantom ki so od 3ga mesta nazaj kaksno priznanje al kar kol sploh pr zacetnikih, da mu ostane vsaj nekaj veselja da pride na showe...ker se zgleda ne zavedate ce nas ne bo tut vi nimate kaj delat...in bo iz leta v leto manj ljudi s taksnim veseljem
5. ce je exteme look pol niso ravno lahke predelave...so pac extremne...
lahke predelave so v street looku

torej zamenjan sprednji odbijač brez lukenj(clean) je isto kot F&F supr duper odbijač...ne mislim sploh nc vec pisat okol pravilnika, ker ste mel svojo priložnost podat predloge na dveh sestankih

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne maj 17, 2009 10:47 am

BlackWind je napisal/-a:
2. veze, jokanje itd ne bom komentiral...to pustmo za sabo...ker ne bova nikol prsla do dna

se spomnis tvojega posta, ki se je navezoval glede tebe in Slokarja(golf 5 gti) zakaj je imel vedno več pik. Si tudi na sestanku potrdil, da je mel bolje zrihtan avto in, da zdj si pa ti mal bl svojega predelu in to...+ da gre samo za druženje...pa sm najdu en star PS k sva pogovarjala o STR-u

BlackWind je napisal/-a:
Polooo je napisal/-a:Yo!
mogoce ves zakaj je slokarjev golf dubu 1O2 točk povprečno, ker na slikah zgleda vse bl k ne serisjko

vprasej seleša...ti bo strokovno razlozu....to je kuhna stari ;)

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Ne maj 17, 2009 10:57 am

ROADRUNNERIX je napisal/-a:OH ja vedno ista zgodba, zgodovina se ponavlja ljudje se pa še kar niso nč naučili in zabijajo lepe popoldneve na parkiriščih....

lp :twisted:

Lepše nebi mogu napisat, mi smo tak že ob štirih šli ker je blo že vsem polna mera vsega.

Pa se vidimo na naslednjem MOTOKROS showu s spremeljevalnim programom stylinga in zunanjo prireditvijo avtoakustike.

:lol: :lol: :lol: :lol:
the brand with the three stripes :)

dragon22
Novinec

Napisal/-a dragon22 Ne maj 17, 2009 10:57 am

Ali bi lahko kdo napisal končne razvrstitve za STR?

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Ne maj 17, 2009 11:01 am

:pop:
Here we go again. Že ko mi je prvi post od Blackwinda zasedel cel ekran sem vedel da bo zanimivo branje. :lol:

Prireditev je bila na žalost obupna. Glede na to koliko časa je Uroš prebil pri enem avtu, ne dvomim v sojenje pro klase. Dajte si že enkrat ubit v glavo, da bo vedno en sodnik bolj tehničen tip, en bo bolj estetsko gledal na avto, en bo navdušen nad akustiko, en bo nad tuningom motorja, skratka naj bo še miljon pravilnikov, vedno bo vsak imel svoje mnenje in vedno bo kdo užaljen. Mislim, da pisanje prostih spisov po forumih po tolkih letih res nima več smisla.

Prah, kamenčki, gužva, glasno... To je splošen vtis letošnje Ajdovščine. Žal mi je, da ni bil narejen večdnevni event, ker bi sigurno bilo bolje. Včasih je EMMA in akustika bila središče tega dogodka, sedaj je pa del končal na cesti pred prizoriščem. Žalostno.

Po mojem je bilo vsega preveč zamišljeno s strani organizatorjev, rezultat pa je vse manj zadovoljnih obiskovalcev in tekmovalcev.

Še sreča, da je vreme zdržalo, ker če bi še deževati začelo, bi pa bila svetovna polomija.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) Ne maj 17, 2009 11:10 am

BlackWind in Pollo prosim če zaklučita zadevo dok je še na nivoju in osebne razmere rešujta sama ali na PM ne na foromu!:D

Hvala za razumevanje

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Ne maj 17, 2009 11:12 am

clio (proton_freak) je napisal/-a:Jaz sem žal sodil pro klaso in mislim da je bilo z moje strani korektno in poštno sojeno. :P

Korektno in pošteno ja, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!
Slika

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) Ne maj 17, 2009 11:14 am

ElGato je napisal/-a:
clio (proton_freak) je napisal/-a:Jaz sem žal sodil pro klaso in mislim da je bilo z moje strani korektno in poštno sojeno. :P

Korektno in pošteno ja, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!

Kaj pa je bilo narobe pri ocenjevanju tvojega avta?
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
seicento 2
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a seicento 2 Ne maj 17, 2009 11:15 am

ha ha kake mate vi dans gor

torej kdo največ spije je glavni SODNIK ha ha

torej bomo počasi štajerci prevzeli glavno vlogo haha

OTROCI

Dejan80
Novinec

Napisal/-a Dejan80 Ne maj 17, 2009 11:17 am

Nisem bil in ne vem kako je bilo,opažam pa da organizatorji pričakujejo vedno samo pohvale, ker če kateri pove kaj proti organizaciji in sojenju je že nevem kaj, kakorkoli že na srečanja se hodi da se družiš ampak pričakuješ pa tudi nek korekten odnos do ocenjevanja vozila itd...

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Ne maj 17, 2009 11:19 am

Mater, kaj zaj bo vsaka tema o showu samo kreganje glede pokalov?

Pol se pa naj vseskup v eno klaso da, pa naj z lističi ocenjuje publika. Ampak dvomim da vam bo potem tudi to ugajalo..

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Ne maj 17, 2009 11:20 am

clio (proton_freak) je napisal/-a:
ElGato je napisal/-a:

Glede tega, točno veš kaj je bilo narobe. Ne moreš primerjati tweeti-ja in moj avto, pa dati na koncu njemu zmago, ker moj avto je že 3 leta isti njegov pa je na novo naret in si zato zasluži zmago. :lol:
Na koncu pa še ti glavni sodnik, ki ti nese pokal, pijan, reče " Naredi nekaj novega na avtu" - halo, kaj še te naj naredim, če pa je že celi sprefukan...

To pa je res že žalost! pa uživajte v podeljevanju nagrad med sabo na naslednjih showih. Pa da nebom komentiral niti best german look-a!
Slika

Uporabniški avatar
seicento 2
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a seicento 2 Ne maj 17, 2009 11:23 am

moral boš it v tujino tekmovat

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx Ne maj 17, 2009 11:26 am

mislim da je udeležitev na show-ih od včeraj naprej upadla močno pod 60%.

Uživajte na SLO showih še naprej tisti ki mislite, da so "dobri"
Evo IX MR In Working Progress

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Ne maj 17, 2009 11:27 am

seicento 2 je napisal/-a:moral boš it v tujino tekmovat

Se se ne gre za tujino, gre se za to, da smo Slovenci in tudi v Sloveniji bi lahko blo tak kot v tujini, vsaj takšen nivo, ker mislim, da si ga vsi zaslužimo.

Včeraj je bilo pa že res vseskupaj žalostno :( .
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne maj 17, 2009 11:27 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne maj 17, 2009 11:27 am

ElGato je napisal/-a:
ElGato je napisal/-a:

Glede tega, točno veš kaj je bilo narobe. Ne moreš primerjati tweeti-ja in moj avto, pa dati na koncu njemu zmago, ker moj avto je že 3 leta isti njegov pa je na novo naret in si zato zasluži zmago. :lol:
Na koncu pa še ti glavni sodnik, ki ti nese pokal, pijan, reče " Naredi nekaj novega na avtu" - halo, kaj še te naj naredim, če pa je že celi sprefukan...

To pa je res že žalost! pa uživajte v podeljevanju nagrad med sabo na naslednjih showih. Pa da nebom komentiral niti best german look-a!

žalost je to, da sam ne greš po pokal na koncu ga pa še vržeš na tla...glede ocenjevanja si bil zraven veš kje si zgubu točke, kok dodatnih si dubu in na koncu si reku "vredu"...pa nevem zakaj mormo tole prek foruma, ker osebno se itak sam dereta spunco in ne poslušata nobenga. sm ti reku da dava skupaj ocenjvalne liste, da ne boš reku da je vse "zmenjeno" ampak si raje samo stran šel...glede best german look-a ti povem ŠE 123-tič, da nimam jst niti 1% pr tej klasi, ker so se to zmenili ostali sodniki tako kot lansko leto...ampak tvoj avto bi moral itq vse pobrat, samo da ne rečeš posredno ampak" ne bom komentiral (sojenja, best german)...kaj ti gre to tolko u nos, napiši zdele MOJ AVTO JE BEST GERMAN in to je to, ne pa s stavki "ne bom komentiral"...
[/b]

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne maj 17, 2009 11:28 am

G-4S je napisal/-a::lol: :lol: :lol:

Vse po starem torej? Še zmeraj tisti z najdaljšimi in najštevilčnejšimi posti zmeraj poudrajajo, kako jim ni do pokalov, ampak do druženja :lol: :lol:

:idea:

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Ne maj 17, 2009 11:32 am

Pollo je napisal/-a:
ElGato je napisal/-a:
ElGato je napisal/-a:

žalost je to, da sam ne greš po pokal na koncu ga pa še vržeš na tla...glede ocenjevanja si bil zraven veš kje si zgubu točke, kok dodatnih si dubu in na koncu si reku "vredu"...pa nevem zakaj mormo tole prek foruma, ker osebno se itak sam dereta spunco in ne poslušata nobenga. sm ti reku da dava skupaj ocenjvalne liste, da ne boš reku da je vse "zmenjeno" ampak si raje samo stran šel...glede best german look-a ti povem ŠE 123-tič, da nimam jst niti 1% pr tej klasi, ker so se to zmenili ostali sodniki tako kot lansko leto...ampak tvoj avto bi moral itq vse pobrat, samo da ne rečeš posredno ampak" ne bom komentiral (sojenja, best german)...kaj ti gre to tolko u nos, napiši zdele MOJ AVTO JE BEST GERMAN in to je to, ne pa s stavki "ne bom komentiral"...
[/b]

Pa ti maš itak že od lani best german look, pokal pa sem ti itak dal, da neboš kaj rekel da mi se gre za pokal, meni se gre za pravilno in fer ocenjevanje!
Če pa je to blo pa na žalost se jaz motim.
Slika

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne maj 17, 2009 11:33 am

ne razumem "sem ti ga dal" kaj si stem mislu?
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost