bos prvi zvedu k mi bo sepala samokontrola1. dolzina tvojega delovnega casa ni izgovor da se ga tolk zapijes da šepa samokontrola...

2. veze, jokanje itd ne bom komentiral...to pustmo za sabo...ker ne bova nikol prsla do dna Wink pa kako bi ti med showom povedal ce se še sam sebe nisi zavedal...sploh ce ze od jutra nalivas....kot pravm te ne obsojam ampak bi se ga loh pol natolkel ko bi prisel iz odra cca 21tih....
kokr sm ti reku, do 5 sm spiu eno malo pivo to je to, tako da bi mirno pršu do mene pa bi mi v obraz kej reku, drugače si mel pa lansko sezono "čas" pa nisi niti 1x do mene pršu, če te je tolk motil
3. ja res je nisem sel na sestanke itd...ampak ne mores na podlagi vprasanja a imas noter kaj predelan cloveku doloct kategorijo, bi mogu mal pogledat avto?...sj si vidu kako je bil zbegan...clovk je bil pac prvic na showu...mogoce tut zadnjic...
organiziraj kaj samo čvekaš, vsaj na sestanku se pojavi...
5. ce je exteme look pol niso ravno lahke predelave...so pac extremne...
lahke predelave so v street looku
stari ja, do vsakega avta(35 prijavlenih) bom šou, počaku da izpolni mu pobral prijavnino in spet šel z naslednjim okol...če si tak expert bi pa takrat pr meni reku, naj si grem avto pogledat, če si tok prepričan v svoj prov...
4. pa se link do novega pravilnika bi prosu....pa se zmerej se niste organiziral ad bi dal fantom ki so od 3ga mesta nazaj kaksno priznanje al kar kol sploh pr zacetnikih, da mu ostane vsaj nekaj veselja da pride na showe...ker se zgleda ne zavedate ce nas ne bo tut vi nimate kaj delat...in bo iz leta v leto manj ljudi s taksnim veseljem
5. ce je exteme look pol niso ravno lahke predelave...so pac extremne...
lahke predelave so v street looku
torej zamenjan sprednji odbijač brez lukenj(clean) je isto kot F&F supr duper odbijač...ne mislim sploh nc vec pisat okol pravilnika, ker ste mel svojo priložnost podat predloge na dveh sestankih